Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş.canım inş. ya denemediğim şey kalmadı ki dualarınızı eksik etmeyin![]()
bende enfeksiyonu araştırırken okumuştum iğne ile intihap söktürdüler diye yazıyorlardı... :26::26::26:
uffff Ben Bu konulardan hiç anlamıyorum hep Fransız Kalıyorum![]()
bunu bir doktora danışayım canım ben bitkisel bi ilaç denedim turna yemişi konsantresiymiş eczaneden aldım doktorum önermişti 6 7 ay kadar fazla sıkıntı çekmedim sen böyle bi ilaç biliyor musun tekrar alsam mı ki
bunu bir doktora danışayım canım ben bitkisel bi ilaç denedim turna yemişi konsantresiymiş eczaneden aldım doktorum önermişti 6 7 ay kadar fazla sıkıntı çekmedim sen böyle bi ilaç biliyor musun tekrar alsam mı ki
yook bende onu duymadım... sadece günlük pede gece yatarken acı elma yağı (adaçayı) zeytin yağı ile inceltip gece 3-4 damla damlatıp yatıyorlarmış enfeksiyon intihap söktürüyormuş bu yolla hamiş kalanlar varmış onu okumuştum.. :26::26:
sağol canım ya dediklerini not aldım bunu mutlaka deneyeceğim umarım faydasını görürüm.teşekkür ederim ::)
canım o kadar çok antibiyotik aldıysan zaten şu an için çok faydasını göremezsin onların zaten vücudun alışmış sürekli kullanmamak şartıyla bitkisel ürünleri dene
adetin bitince başlayacaksın ve yumurtlama gününe kadar devam edeceksin canım... sen yine araştır bunu da ben öyle okudum
bende anlamıyorum şekerim:13:
çaaalllışşşşş
kiss seninle batımız aynı değilmiydi :26::26::26:
tamam canım arastırcam şimdi umarım faydasını görürüm fakat adetimin bitiminden tekrar adet oluncaya kadar denesem ne olur acaba :?
Gel bizde başka bişe konuşak
Sen ne ara admin oldun bu siteye ne zmandır burdasın bu site ne zman kurulmuş ben nasıl bu zmana kadar girmemişim hiç kim kurmuş ne iyi etmişde kurmuş irc lerde zaman geçirecegime burda dururddum yaww![]()
adaçayının düşük tehlikesi yarattığını falan okumuştum o yüzden hamilelere önermiyorlar...
senin döngün kısaaaaa![]()
bunu bilimyordum tatlım bu ay ki adetime 9 gün var eğer bebiş olmazsa iyileşir iyileşmez senin dediğin yöntemi deneyeceğim
Ne güldün yawrummmmmmmmmmmm heraldeeee siz bölekonuşurkene biz Fıransız kaldık
![]()
Gel bizde başka bişe konuşak
Sen ne ara admin oldun bu siteye ne zmandır burdasın bu site ne zman kurulmuş ben nasıl bu zmana kadar girmemişim hiç kim kurmuş ne iyi etmişde kurmuş irc lerde zaman geçirecegime burda dururddum yaww![]()