• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inş.canım inş. ya denemediğim şey kalmadı ki dualarınızı eksik etmeyin :(

Dualarım seninle canım yaşamış biri olarak seni çok çok iyi anlıyorum umarım en kısa süre de temelli geçer ve hamiş kalırsın... Bende gidip yaptırayım yine idrar testi... :ssz::ssz:

bende enfeksiyonu araştırırken okumuştum iğne ile intihap söktürdüler diye yazıyorlardı... :26::26::26:

bunu bir doktora danışayım canım ben bitkisel bi ilaç denedim turna yemişi konsantresiymiş eczaneden aldım doktorum önermişti 6 7 ay kadar fazla sıkıntı çekmedim sen böyle bi ilaç biliyor musun tekrar alsam mı ki

bunu bir doktora danışayım canım ben bitkisel bi ilaç denedim turna yemişi konsantresiymiş eczaneden aldım doktorum önermişti 6 7 ay kadar fazla sıkıntı çekmedim sen böyle bi ilaç biliyor musun tekrar alsam mı ki

yook bende onu duymadım... sadece günlük pede gece yatarken acı elma yağı (adaçayı) zeytin yağı ile inceltip gece 3-4 damla damlatıp yatıyorlarmış enfeksiyon intihap söktürüyormuş bu yolla hamiş kalanlar varmış onu okumuştum.. :26::26:

canım o kadar çok antibiyotik aldıysan zaten şu an için çok faydasını göremezsin onların zaten vücudun alışmış sürekli kullanmamak şartıyla bitkisel ürünleri dene

yook bende onu duymadım... sadece günlük pede gece yatarken acı elma yağı (adaçayı) zeytin yağı ile inceltip gece 3-4 damla damlatıp yatıyorlarmış enfeksiyon intihap söktürüyormuş bu yolla hamiş kalanlar varmış onu okumuştum.. :26::26:

sağol canım ya dediklerini not aldım bunu mutlaka deneyeceğim umarım faydasını görürüm.teşekkür ederim ::)

sağol canım ya dediklerini not aldım bunu mutlaka deneyeceğim umarım faydasını görürüm.teşekkür ederim ::)

adetin bitince başlayacaksın ve yumurtlama gününe kadar devam edeceksin canım... sen yine araştır bunu da ben öyle okudum

canım o kadar çok antibiyotik aldıysan zaten şu an için çok faydasını göremezsin onların zaten vücudun alışmış sürekli kullanmamak şartıyla bitkisel ürünleri dene

evet canım haklısın zaten bağışıklık kazanmış durumdayım antibiyotiğe bi süre bitkisel tedavi deneyeceğim bakalım umarım faydasını görürüm

adetin bitince başlayacaksın ve yumurtlama gününe kadar devam edeceksin canım... sen yine araştır bunu da ben öyle okudum

tamam canım arastırcam şimdi umarım faydasını görürüm fakat adetimin bitiminden tekrar adet oluncaya kadar denesem ne olur acaba :?

bende anlamıyorum şekerim:13:

Gel bizde başka bişe konuşak :1::1::1::1::1::1::1:

Sen ne ara admin oldun bu siteye ne zmandır burdasın bu site ne zman kurulmuş ben nasıl bu zmana kadar girmemişim hiç kim kurmuş ne iyi etmişde kurmuş irc lerde zaman geçirecegime burda dururddum yaww :52::52::52::52::52::52::52::52:

tamam canım arastırcam şimdi umarım faydasını görürüm fakat adetimin bitiminden tekrar adet oluncaya kadar denesem ne olur acaba :?

adaçayının düşük tehlikesi yarattığını falan okumuştum o yüzden hamilelere önermiyorlar...

adaçayının düşük tehlikesi yarattığını falan okumuştum o yüzden hamilelere önermiyorlar...

bunu bilimyordum tatlım bu ay ki adetime 9 gün var eğer bebiş olmazsa iyileşir iyileşmez senin dediğin yöntemi deneyeceğim

senin döngün kısaaaaa :52::52::52:

ayynnneeennn 25-26 gün döngümm :27::27::27:

bunu bilimyordum tatlım bu ay ki adetime 9 gün var eğer bebiş olmazsa iyileşir iyileşmez senin dediğin yöntemi deneyeceğim

inşallah hamişsindir de gerekte kalmaz şekerimmmm....

Ne güldün yawrummmmmmmmmmmm heraldeeee siz bölekonuşurkene biz Fıransız kaldık :19::19::19::19::19:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

yeriiim ssiiizzziiii valla enfeksiyon olayı ise fransız kalın derim bennnn :50::50::50::50:

Gel bizde başka bişe konuşak :1::1::1::1::1::1::1:

Sen ne ara admin oldun bu siteye ne zmandır burdasın bu site ne zman kurulmuş ben nasıl bu zmana kadar girmemişim hiç kim kurmuş ne iyi etmişde kurmuş irc lerde zaman geçirecegime burda dururddum yaww :52::52::52::52::52::52::52::52:

iyi fikir bebeğim ben martta üye oldum bikaç gün sonrada bu topiği açtım..
zaten baksana topiğin tarihine 13.03.2013.
bide uğursuz derler 13 rakamına nasıl denk getirdiysem..
ama sonradan fark ettim bunu:))
bende çook geç kalmışım bu siteye ya:36::36::36:

Back
X