• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bomba gibiyiz teyzesi bugun benim sıpam mide bulantısı yapmaya başladı büyümüştee annesinin midesine bulaşıyomuss sıpamm :52::52::52::52::52::52: krakere devamm !!!!! :kkk:

:1::1::1::1::1::1: Sen nasılsın bebegimmmmm ne var ne yok :18: :52::52::52::52:[/QUOTE

her bulantı anne ben burdayım demek öyle düşünn:55::55::55: bizimki daha uslu uslu oturuyor içerde acıkınca sızlıyor sadece:27::52::52:

akril; benım de öyle bir koyu bir silik çıkıyor anlamadım :44::44::44: işim şansa kaldı yani:27::27:

caydin sen şanslısın cnm kafan karışmamış bizim ki gibi.....ben o yuzden bırakmıyorum ne olur ne olmaz dıye....:44:

Benimkisi de ikisi aynı koyulukta olmadı ama yine de 3 gün diğerlerine göre daha koyuydu ve ardından silikleşti.. zaten kimileri tam aynı koyulukta olmaz diyor....

hoş geldin canım ramıza.. inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız..
kendini tanıtır mısın bizlere??

allah şifa versin canım. bebeğini kucağına almayı nasip etsin kısa zamanda :34::34:

amin canım inş. :(fakat bu sorunu yıllardan beri çekiyorum sürekli tekrarlıyor acaba hamile olmamı engeller mi :?bir bilginiz var mı :(

bomba gibiyiz teyzesi bugun benim sıpam mide bulantısı yapmaya başladı büyümüştee annesinin midesine bulaşıyomuss sıpamm :52::52::52::52::52::52: krakere devamm !!!!! :kkk:

:1::1::1::1::1::1: Sen nasılsın bebegimmmmm ne var ne yok :18: :52::52::52::52:[/QUOTE

her bulantı anne ben burdayım demek öyle düşünn:55::55::55: bizimki daha uslu uslu oturuyor içerde acıkınca sızlıyor sadece:27::52::52:

onu yirimmmmmmmmm yirimmmmmmmmmmmmm :54::54::54::54::54:
Kız en cok da merak ettgim şey bana bazıları erkek bazıları kız olacak diyor dün kayın pederimle eşim ruyasında görmüş erkek olacak dediler bende erkek hissediyorum bazen kız hissediyorum merakdan çatlayacam ha :52::52::52::52::52::52::52:

kızlar herkese günaaayyydddıııııınnn sabah olsun da size yazayım diye sabirsızlanıyorum
Joker canım tebrik ederim Allah hayırlı etsin inşallah

amin canım inş. :(fakat bu sorunu yıllardan beri çekiyorum sürekli tekrarlıyor acaba hamile olmamı engeller mi :?bir bilginiz var mı :(

Bildiğim kadarıyla tedavi edilmesi gerekiyor canım... neden kaynaklanıyor onun bulunması lazım.. Doktor öyle demişti bana bir daha olursa nedenini araştırırız diye.... Bol bol su içip sık sık wc e gitmen lazım ve çalışmadan sonra en geç 8 dk sonra küçük tuvaletini yapman gerekiyormuş.....

Rabbşim sana ve bizlere aratmadan versin meleklerimizi inşşşşş :26::26:

amin canım inş. ya :(ben çok umutsuz yaklaşıyorum çünkü rahatsızlığımın tedavisi yok artık antibiyotikler bile fayda etmiyor :(fakat benim sorum acaba gebe olmayı engeller mi:(ben alıştım yoksa sık sık enfeksiyon geçirmeye :(

kızlar herkese günaaayyydddıııııınnn sabah olsun da size yazayım diye sabirsızlanıyorum
Joker canım tebrik ederim Allah hayırlı etsin inşallah

günaydın kuzucum valla aynı ben.. zaten dünde yokluğumda kaynatmışsınız.
kaçırdım diye üzüldüm:15::15::15:

onu yirimmmmmmmmm yirimmmmmmmmmmmmm :54::54::54::54::54:
Kız en cok da merak ettgim şey bana bazıları erkek bazıları kız olacak diyor dün kayın pederimle eşim ruyasında görmüş erkek olacak dediler bende erkek hissediyorum bazen kız hissediyorum merakdan çatlayacam ha :52::52::52::52::52::52::52:

annenin hissettiği doğru olurmuş kızz bende erkek hissediyorum hamile kalmadan öncede derdim hepp benim oğlum olacak diyee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amin canım inş. ya :(ben çok umutsuz yaklaşıyorum çünkü rahatsızlığımın tedavisi yok artık antibiyotikler bile fayda etmiyor :(fakat benim sorum acaba gebe olmayı engeller mi:(ben alıştım yoksa sık sık enfeksiyon geçirmeye :(

canım ben de senin gibiydim yatılı okulda kaldım 2 yıl sürekli enfeksiyon geçirdim şimdi ara ara oluyor bol bol su iç sen gönülden inandıktan sonra seninde bebeğin olacaktır merak etme

Bu kızzz beni duymuuyooorrrrr :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

hhhhuuuu huuuu duy beni gör beniiiiii :24::24::24::24::24:

günaydın kuzucum valla aynı ben.. zaten dünde yokluğumda kaynatmışsınız.
kaçırdım diye üzüldüm:15::15::15:

evde giremiyorum sürekli uyuduğumdan işyerine gelince açıyorum muhabbet almıoş başını gitmiş sonra okumakta istemiyorum önceki yazılanları olaylara fransız kalırsam ben çaktırmayacağım siz de çaktırmayın

Bildiğim kadarıyla tedavi edilmesi gerekiyor canım... neden kaynaklanıyor onun bulunması lazım.. Doktor öyle demişti bana bir daha olursa nedenini araştırırız diye.... Bol bol su içip sık sık wc e gitmen lazım ve çalışmadan sonra en geç 8 dk sonra küçük tuvaletini yapman gerekiyormuş.....

biliyorum canım ben maalesef yıllardan beri çekiyorum bu sorunu bende aşırı aktif mesane artı sık sık tekrarlayan sistit var bi yılda 5 6 sefer atak geçiriyorum ben alıştım bununla yaşamaya artık ilaç tedavisi bile fayda etmiyor bana nedeninin bilimiyorlar ki gitmediğim doktor kalmadı sorunum o değil ki zaten bebiş sahibi olabilmemi engelllemesin yeter :(çok üzülüyorummmm her ay umutlanıyorum sonra hayal kırıklığı yaşıyorum :(

evde giremiyorum sürekli uyuduğumdan işyerine gelince açıyorum muhabbet almıoş başını gitmiş sonra okumakta istemiyorum önceki yazılanları olaylara fransız kalırsam ben çaktırmayacağım siz de çaktırmayın

hmm anladım tatlım:48::48::48:
yoook kız çaktırmayız.. bebişle uyuyup uyanmak nasıl bişey duygularınızı alalım hemen:103:

canım ben de senin gibiydim yatılı okulda kaldım 2 yıl sürekli enfeksiyon geçirdim şimdi ara ara oluyor bol bol su iç sen gönülden inandıktan sonra seninde bebeğin olacaktır merak etme

sağol canım ya amin inş.bende öyleyim sürekli enfeksiyon geçiriyorum işte :(

Back
X