• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasılsın tatlım:16::16:

İyiyim canım sen nasılsınnnn :16::16::16::16::16:

teşekkürler tatlım:)wallaa ablaya kardeş evlendirmek ne zormuş 2 gün kolumu kaldıramadım anca geldim kendime:)nasılsın keyfin yerinde dimi?bat a kaç gün kaldı?

:9::9::9::9: valla öyledir benim de en yakın ark.evlendi onda bile ne kadar yoruldum kardeş olunca düşünemiyorum :ssz::ssz: Bende iyi olmaya çalışıyorum bi umutsuzluğa düşüyorum sonra umutlanıyorum öyle değişik duygularla dolaşıyorum :31::31::31: Bat 2 temmuz :18::18::18::18: 6 gün kaldı :52::52::52::52::52:

slm kızlar herkese günaydın.çok morelım bozuk 3 gün oldu daha adetim olmadı şimdi test yaptım ama negatif acaba umudu kesmeli miyim yoksa yarın sabah tekrar mı yapmalıyım :18:

canım hoşgeldin aramıza sakın umutsuzluğa düşme burda senin gibi 3-4 gün geçip adet olmayan ama tahlillerde negatif çıkan arkadaşlarımız var :20::20::20: İnşallah müjdeli haberi verirsin sende ıumudunu kaybetmek yok :16::16::16:

Son düzenleme:
günaydın canım.geç döllenme olmuş olabilir o zaman çıkmayabilir idrarda.ama stres yaptığın içinde gecikmiş olabilir.allahtan hayırlısı inşallah hamilesindir de bize mutlu haberler verirsin:) 2 gn sonra sabah tekrarla derim ben;)

ayy tesekkür ederim cevabın için canım,evet biraz rahat olmam gerek iki gün daha beklicem inş güzel haber paylasırım sızlerle

slm kızlar herkese günaydın.çok morelım bozuk 3 gün oldu daha adetim olmadı şimdi test yaptım ama negatif acaba umudu kesmeli miyim yoksa yarın sabah tekrar mı yapmalıyım :18:

günaydın canım adetlerin düzenli??
bu tür aksamaların olmuyosa kan testi yaptırmanı öneririm

Ohhh sonunda bitti bu ne yaww oku oku gözlerim yoruldu haa :1::1::1:

Gunaydın meleklerin güzeller güzeli anneleri ve anne adayları

Nasılsınız demicem okudum iyisiniz çk şükür

Yeni hamiş varmış inş sağlıklı sıhatli alırlar kucaklarına tb ediyorum

Batı geçen güzelleride heycanla bekliyorum

Bu arada bizde iyiyiz sağ kasıgımda batmalar oluo neden oldugunu hala anlamadım ama idare ediyoruz

ne cok yazdım laaa :52::52::52::52::52::52::52::52: bide çok ciddi olmuşş cıx cıx cıx hiç benlik değil :1::1::1::1::1::1::1::1:

günaydın canım adetlerin düzenli??
bu tür aksamaların olmuyosa kan testi yaptırmanı öneririm

günaydın canım düzenli gelir adetim ama kan testine gidip boş cıkmak baya koyar bana cesaret edemiyorum yani

oohhhh keyfe gell:21::21::21:
dur bende kalkayım yoksa yatağa yapışıp kalacağım:6::6:
kalk baklım uyan sirkelen kendine gel bebeğimmm:D:D:D
İyiyim canım sen nasılsınnnn :16::16::16::16::16:

:9::9::9::9: valla öyledir benim de en yakın ark.evlendi onda bile ne kadar yoruldum kardeş olunca düşünemiyorum :ssz::ssz: Bende iyi olmaya çalışıyorum bi umutsuzluğa düşüyorum sonra umutlanıyorum öyle değişik duygularla dolaşıyorum :31::31::31: Bat 2 temmuz :18::18::18::18: 6 gün kaldı :52::52::52::52::52:

canım hoşgeldin aramıza sakın umutsuzluğa düşme burda senin gibi 3-4 gün geçip adet olmayan ama tahlillerde negatif çıkan arkadaşlarımız var :20::20::20: İnşallah müjdeli haberi verirsin sende ıumudunu kaybetmek yok :16::16::16:
düğün güzel kurtdöktürmek güzel ama bunları yaparken kardeş peşine koşmak çok zor:D 2 katı efor sarfettim yahu:D umutsuzluk yooookkkkkkk kırmızılara naniiikkkkk:33::33::33: çalışmak zor bilirim allah kolaylık gelsin.... ayyyy azcık kalmııııııışşşşşş süper haberler verirsin inşallah bizeeeeeeeeeeee:D:D:D
ayy tesekkür ederim cevabın için canım,evet biraz rahat olmam gerek iki gün daha beklicem inş güzel haber paylasırım sızlerle
hade bakalımmm bizde halay mendili hazır bekler sen güzel haberle gel yeter:D:D:D

akrilciğim nasılsın güzel veterineriim??
siboti canım sen nasılsın keyfin yerinde mi?

Normalde gecikiyor muydu adetin? Peki belirti var mı hiç? akıntı kasık ağrısı şişkinlik? :28::28:

karnımın altında agrı var bikac gündür canım sag kalcamda batmlar oldu sol kasıma batma oldu bilmiyorum ki bunlar belirtimi adet habercisi mi , kuruntu yapıp bosa havaya mı girmisim canım?

5 Günden önce cıkmayabilir idrar testinde canım kan testi yaptır bak benım kanda da cıkmadı bsey ama hala gebelik söz konusu.. bekliorm cumayı.

canım hoşgeldin aramıza sakın umutsuzluğa düşme burda senin gibi 3-4 gün geçip adet olmayan ama tahlillerde negatif çıkan arkadaşlarımız var :20::20::20: İnşallah müjdeli haberi verirsin sende ıumudunu kaybetmek yok :16::16::16:[/QUOTE]

tesekkür ederim canım ins isteyen herkes güzel haberler alır

günaydın canım düzenli gelir adetim ama kan testine gidip boş cıkmak baya koyar bana cesaret edemiyorum yani
canım çook haklısın bu yüzden ısrar etmeyeceğim :29: o zaman beklemekten başka çare yok 2 gün daha bekle öyle yaptır kan testini
Ohhh sonunda bitti bu ne yaww oku oku gözlerim yoruldu haa :1::1::1:

Gunaydın meleklerin güzeller güzeli anneleri ve anne adayları

Nasılsınız demicem okudum iyisiniz çk şükür

Yeni hamiş varmış inş sağlıklı sıhatli alırlar kucaklarına tb ediyorum

Batı geçen güzelleride heycanla bekliyorum

Bu arada bizde iyiyiz sağ kasıgımda batmalar oluo neden oldugunu hala anlamadım ama idare ediyoruz

ne cok yazdım laaa :52::52::52::52::52::52::52::52: bide çok ciddi olmuşş cıx cıx cıx hiç benlik değil :1::1::1::1::1::1::1::1:

eveeeeettt çoook resmi olmuş kız seni tanımasam bu kim diyeceğim:52: :52:
aman iyi olun tatlım bu arada günaydın sana ve meleğine:54:

karnımın altında agrı var bikac gündür canım sag kalcamda batmlar oldu sol kasıma batma oldu bilmiyorum ki bunlar belirtimi adet habercisi mi , kuruntu yapıp bosa havaya mı girmisim canım?

Valla canım adet belirtisi de olabiiiliiiirrr hamişlikte :31::31::31::31::31::31: En güzeli 1-2 gün daha bekleyip gelmez ise kan vermek ama gecikme yaşamıyorsan bu iyi haber olabilir :16::16:

5 Günden önce cıkmayabilir idrar testinde canım kan testi yaptır bak benım kanda da cıkmadı bsey ama hala gebelik söz konusu.. bekliorm cumayı.

korkuyorum kan testine gidip bişey cıkmazsa aynı zamanda eşimide heveslendiriyorum ,hevesimiz kursagımızda kalıyo bi kacgün daha beklesem mi ki :17:

canım çook haklısın bu yüzden ısrar etmeyeceğim :29: o zaman beklemekten başka çare yok 2 gün daha bekle öyle yaptır kan testini

eveeeeettt çoook resmi olmuş kız seni tanımasam bu kim diyeceğim:52: :52:
aman iyi olun tatlım bu arada günaydın sana ve meleğine:54:

melegim sağ kasıgıma baskı uyguluo bişiler batırıoo sıpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa onuuu öperim !!!!!!!!!!!!
Bu arada bende bi gariplik var nedense Ciddi olamıyorum SıLam hemen gülesim gelio niyeki :1::1::1::1::1::1::1::1:

korkuyorum kan testine gidip bişey cıkmazsa aynı zamanda eşimide heveslendiriyorum ,hevesimiz kursagımızda kalıyo bi kacgün daha beklesem mi ki :17:
walla pazardan beri bekliyorum. cuma gelsin cuma gelsin diye.. bence sende bekle. cok heveslenme. nekadar cok stres yaparsan o kadar üzülüyorsun. ama sıkma canını cumaya kadar bekle derim.. cuma günü birdaha idrar testi yap. sabah kalktığında ilk idrarınla yap testi.. ozaman daha net cıkıyormuş. inşallah bebişin seninledirrrrr:emir_bebek::nazar:

Back
X