• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla canım adet belirtisi de olabiiiliiiirrr hamişlikte :31::31::31::31::31::31: En güzeli 1-2 gün daha bekleyip gelmez ise kan vermek ama gecikme yaşamıyorsan bu iyi haber olabilir :16::16:

kasık ağrısı ne zaman başlar hamilelikte kızlar benimde dünden beri kasıklarımda ağrı var ve bu sabah da batma oldu fakat adetime 8 gün kaldı belli olur mu bu kadar erken sürede :(

melegim sağ kasıgıma baskı uyguluo bişiler batırıoo sıpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa onuuu öperim !!!!!!!!!!!!
Bu arada bende bi gariplik var nedense Ciddi olamıyorum SıLam hemen gülesim gelio niyeki :1::1::1::1::1::1::1::1:
ben burdayım anneeeeeeeeeeee diye bağırıyordur yaramaz:52::52::52::52:
hamlelik stres yapar sende tam tersine etki yapmış kuzucum ondan:32::32::32:
boşver böylesi daha iyi
ağzın kulaklarında gezmen çoook normal hamilesin var mı bundan ötesiii:46::46::46::46:

oooooohhhhhh misssssss:D süpersin kuzu,):29::29:

hehehhe:12::12::12:
ayyy sabah sabah enerjim tavan yaptı yahu:21::21::21::21:

Kızlar Günaydıınn nasılsınız? Gününüz güzel geçsin inşallah. Bu aralar ara ara geliyorum topiğe geçmişi okuyorum ama yazmaya fırsatım pek olmuyor işler yoğun biraz.

Progestan kullanan hamiş arkadaşlar doktorunuz verdiyse ihmal etmeyin kullanın bir sakınca görmediyse vermez doktor bende kullandım kanamalarım vardı 2 kutu bitirdim 3. ayım dolunca doktor bıraktırdı.

Progestan bebeğin rahat tutunmasını sağlıyor ve rahmi güçlendiriyor sizin için faydalı yani. Ben ağızdan aldım sadece uyku yaptı başka da bir yan etkisi olmadı uykuyu da direkt progestana bağlayamam ilk 3 ay hamilelerde yorgunluk ve yoğun uyku oluyor zaten. Ayrıca Folik asitte uyku ve bulantı yapıyor bilginize :)) Bebişler için herşeye katlanıcaz.

günaydın kızlar, nasılsınız?
ben iyiyim beni mrk etmeyin. Dün eşim özür diledi, siniri geçince çok büyük bir hata yaptığını anlamış. Bende iyice üstüne gittim fırsat varken trip attım. ağladı üzüntüsünden sonra kıyamadım barıştık. dünden beri bana yemek hazırlamalar, evi toplamalar , bugün şirket servisine bindirmedi kendi beni bıraktı şirkete akşam istediğim yere yemeğe götürecekmiş. Bir nevi vicdanını rahatlatmaya çalışıyor. hafiften kırgınlığım geçmedi sanırım geçer zamanlar.
sabahta kalktım hafif midem bulanıyor . şimdi günlük sütümü aldım şirkette birşeyler atıştıracağım
siz naptınız herşey yolunda mı? kendinize iyi bakın. gününüz iyi geçsin

Canım çok üzülmüştüm senin adına aranızın düzelmesine çok sevindim inan.

Sadece her ne olursa olsun sadece bebeğine yansıtma olur mu? O hissediyor herşeyi. Onlar olumlu, olumsuz herşeyi hissediyor maalesef babasına da söyle hele bebek kavga anında dahi istenilmediğini asla hissetmemeli. Annelerin duygu ve düşünceleri direkt bebeğe geçiyor çünkü. En üzüldüğün anlarda bile bebeğinden güç alacaksın zamanla merak etme :)

walla pazardan beri bekliyorum. cuma gelsin cuma gelsin diye.. bence sende bekle. cok heveslenme. nekadar cok stres yaparsan o kadar üzülüyorsun. ama sıkma canını cumaya kadar bekle derim.. cuma günü birdaha idrar testi yap. sabah kalktığında ilk idrarınla yap testi.. ozaman daha net cıkıyormuş. inşallah bebişin seninledirrrrr:emir_bebek::nazar:

ayy inş canım evet beklemek en iyisi ve hakkımızda hayırlısı olsun,,ins sende güzel haberler alırsın canım :32:

melegim sağ kasıgıma baskı uyguluo bişiler batırıoo sıpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa onuuu öperim !!!!!!!!!!!!
Bu arada bende bi gariplik var nedense Ciddi olamıyorum SıLam hemen gülesim gelio niyeki :1::1::1::1::1::1::1::1:

çatlakkkkkkkkk naberr kızzzzzzzzz:52::52::52::52::52: aynı bende sen gibiyim sancı bir giriyor bir çıkıyor bir giriyor bir çıkıyorrr:52::52::52::49:

kasık ağrısı ne zaman başlar hamilelikte kızlar benimde dünden beri kasıklarımda ağrı var ve bu sabah da batma oldu fakat adetime 8 gün kaldı belli olur mu bu kadar erken sürede :(

benim bikac gündür var ama adet mi yoksa bebek habercisi mi bilmiyorum canım

günaydın kızlar, nasılsınız?
ben iyiyim beni mrk etmeyin. Dün eşim özür diledi, siniri geçince çok büyük bir hata yaptığını anlamış. Bende iyice üstüne gittim fırsat varken trip attım. ağladı üzüntüsünden sonra kıyamadım barıştık. dünden beri bana yemek hazırlamalar, evi toplamalar , bugün şirket servisine bindirmedi kendi beni bıraktı şirkete akşam istediğim yere yemeğe götürecekmiş. Bir nevi vicdanını rahatlatmaya çalışıyor. hafiften kırgınlığım geçmedi sanırım geçer zamanlar.
sabahta kalktım hafif midem bulanıyor . şimdi günlük sütümü aldım şirkette birşeyler atıştıracağım
siz naptınız herşey yolunda mı? kendinize iyi bakın. gününüz iyi geçsin

bayılırım mutlu sonlaraaaaaa:13::13::46::46::46::124::132: allah tekrarını yaşatmasın canım çok sevindimmm

Günayyyydıın biricikkkiiimmmm :16::16::16::16: Ben iyiyim de sen hayırdır sıkışma olmuş.... :53::53::53:
Ne bileyim anlamadım neden olduğunu kv lerde çok yağlı bir şey vardı o mu yaptı acaba:44::44:
nasılsın tatlım:16::16:

o bana da olmuştu geçen ay birden bire oluyo dimi..
ama nedenini anlayamadım..
bak şu da var hamilelerde bu dediğin oluyomuş biliyo musun:49:
yumuş dönemim bu haftaydı hamiş kaldıysam bile hemen böyle birşey olacağını sanmıyorum şekerim..

:24::24::24::24: sağol tatlım geçeeeeer :9::9::9:
ooo herkesler gelmiş. sibotiii caydiiinnn. hoşgeldiniz sefalar getirdiniiiizzzzz:16::16::16:

hoşbulduk tatlııımm nasılsınnn bebişim?çalıştın mı bakayım:1::1::1:

benim başlamıştı hafif hafif artarak bata kadar devam etti belim ve sağ kalçamda ağrıyordu benim

kendime çabuk çorba yaptım içiyom ohhh misss gibi geldi heee. kafamı toplıyım :51::51::51:
afiyet olsun kuzucum sen çorba içiyosun ben çikolata yiyorum sabah sabah:39::39::39::39:
Kızlar Günaydıınn nasılsınız? Gününüz güzel geçsin inşallah. Bu aralar ara ara geliyorum topiğe geçmişi okuyorum ama yazmaya fırsatım pek olmuyor işler yoğun biraz.
:)

günaydın tatlım ben iyiyim sen nasılsın yeğenim nasıl??
evet fark ediyorum yazmıyosun hiç..
arada yaz ama tamam mı fazlada özletme kendini:38::38:

ben çok iyiyim ama bebegim çok yaramaz :19: batırıp duruyor sıpa :1::1::1::1::1::1:

senden naber kuzummm hamilelik adaşım benim :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

aaaaa sevdimm bu kelimeyiiiii:52::52::52::52: ben iyiyim ama bebişim merdiven çıkmayı sevmiyor babası gibi tembel olacak sanırımmm çıkma der gibi batıyooo durunca geçiyooo:52::52::32::nazar::nazar::emir_bebek:

beni görmeyen bütün kızlaraaaaaaaaaaa küstümmmmmmmmmmmmmmmmmm konuşmuyom :19::19::19::19:

Görenler verdigim Selamı alanlara gelsin hıhhhhhhhhhhhhhh :1:

benim adım elvan dalton - YouTube

Ama benim adım elvan dalton ben gezerim balkon balkon gelirde koynuna girerim ama kobrayıda dolarım boynunaaaaaaaaaaaa
açın kızlar arayı salıyommmmm kobrayıııııııı Varoolllllllllllllllllllllllll :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: :52::52::52::52:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

benim başlamıştı hafif hafif artarak bata kadar devam etti belim ve sağ kalçamda ağrıyordu benim

benim belimde ağrı felan yok ama sadece kasıklarım ağrıyor ve batma şeklinde oldu.fakat adet belirtilerim 1 hafta önceden başlar bununla da alakalı olabilir senin kaç gün vardı tam olarak başladığında ağrılar.

Back
X