Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın:79::79: yarın geç gelirsem meraklanmayın ama ilk işim sonuçları size haber etmek olucak:48::66: dua edin benim için ltfn eğer ki gebe değilsem bu geçikmeler daha kötü sonuçlar çıkabilir umarım öyle olmaz bgn aklıma mukayet olmaya çaışcam:95: .... hayırlı akşamlarınız olsun

:119: :119: :119: iyi günler :119::119::119:

güzel haberlerleee gellllll yarııınnn:21::21::21::52::52::52:

kızlaaaaaaaar yarın jinekoloğa gidiyorum randev aldım. kan tahlili yaptırcam nelere baktırayım sizceee. tsh baktırcam prolaktin baktırcam başkaaaa:27::27:

kızlaaaaaaaar yarın jinekoloğa gidiyorum randev aldım. kan tahlili yaptırcam nelere baktırayım sizceee. tsh baktırcam prolaktin baktırcam başkaaaa:27::27:

hamilelik düşünüyorum korunmuyorum nelere baktırmam gerekiyo diye sor doktorun gereken testleri yapar zaten

adetin 2, günü hormon testleri yapılıyor diye biliyorum ama sen gene de git bakalım ne var ne yok baksınlar:38:

bi de rus takvimi çıktı başımıza...rus takvimine göre kızım olucakmış :21::21::21::21::21::21:
pardon babasının kızı :1::1:

iyiaksmlar kuzucuklar nasılsınz.?? bugun ılk defa gordum bebegımızın olustugu yerı;) 4 hafta 6gunlukmus kesemızı gorduk kalp atısını nezaman duyarım ?? 10mm diyor dr hersey normal dha yenı dedı kanaman agrın sızın varmı fln diye sordu yok dedım son adet tarıhıme gore 6haftayı fln gcıyor sanırımda gec yumurtldm ama huzursuzum gelısmedımı acaba yada bos gebelık mı kızlarrrrrr:(

iyiaksmlar kuzucuklar nasılsınz.?? bugun ılk defa gordum bebegımızın olustugu yerı;) 4 hafta 6gunlukmus kesemızı gorduk kalp atısını nezaman duyarım ?? 10mm diyor dr hersey normal dha yenı dedı kanaman agrın sızın varmı fln diye sordu yok dedım son adet tarıhıme gore 6haftayı fln gcıyor sanırımda gec yumurtldm ama huzursuzum gelısmedımı acaba yada bos gebelık mı kızlarrrrrr:(

Selam tatlım ne kadar güzel haberler bunlar:))) bak her şey yolundaymış sen niye böyle korkuya düştün kuzucum? Geç yumurtlamışsın işte öyle kötü şeyler getirme aklına ama en yakın zamanda kalp atışının sesini duyarsın hiç tasalanma canım ;)

kızlar özle hastaneye gittik bgn akşam kan verdim eşim sonuçları almaya gitti çok stresliyim ağlıcam şimdi yaaa dua edin banaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
Back
X