• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlargunaydin benimde 6.ayim bu ay.Hormos testlerim falan dayapildi ama yok 6 aydir.Yadim 28 bu arada
mrb canım hoş geldin:3:
Şu baş ağrısı geçsin yeter :84::84::84::84::84::84:

ahh canım ya ne yapsak ki sen neşelenmeye çalış en iyisi..
güzel anılarını düşün komik şeylere bak da biraz olsun unut o lanet baş ağrısını:16:

Hosbulduk canim.

Günaydın kimim 85 :16::16: Umutsuzluğa kapılma 1 sene içinde olmaması normalmiş biliyrsun stress en büyük etken :34::34:

Batın ne zaman?:31::31:

Biliorum canim dayapmamayimdiyorum ama iste elimdedegil/Butun arkadaslarim hamilelgi dusunmeyi biraktigimizunuttugumuz an hamile kaldi diyor.Batim en erken kosullarda 3temmuz canim.bu ay yalnizca12.ve 14.gun oldu calisma.Son iliskiden 12gun gecti test yapiyoumn negatif cikiyor

kızlar teşekkür ederim inşallah geçerrr.. :43: hastaneye gtme gibi derdm yok çnkü dr hep başımda ama ayağma bi faydası yokkk :14:

herkese günaydın ...

kızlar nasılsınız ?:3:

uzun zamandır giremedim ,anca kendimi toparladım.

Sıla'cım Benim Batı 20 temmuz yazar mısın :?:49::118:

Hosbulduk canim.

Biliorum canim dayapmamayimdiyorum ama iste elimdedegil/Butun arkadaslarim hamilelgi dusunmeyi biraktigimizunuttugumuz an hamile kaldi diyor.Batim en erken kosullarda 3temmuz canim.bu ay yalnizca12.ve 14.gun oldu calisma.Son iliskiden 12gun gecti test yapiyoumn negatif cikiyor

sanırım döngün 25 günmüş benimde öyle... Eğer 12-14 . gün olduysa çalışma tutma ihtimali çok fazla... hayırlısı diyelim daha testte çıkmayabilir moralini bozma belirtiler var mı?

kızlar teşekkür ederim inşallah geçerrr.. :43: hastaneye gtme gibi derdm yok çnkü dr hep başımda ama ayağma bi faydası yokkk :14:

Ne oldu kuzu sanaaaa

Gunaydın CanLar Biz geldik :35::35::35:

:46::46::46::46:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
hepinizeee :54:

:1:

Hoşş geldiiiiinnnnnn :16::16::16::16:

Son düzenleme:
Kizlar dun itibari ile gogus agrilarim basladi.. yani adet belirtilerim buyuk ihtimal yarin veya sali gunu hastalanicam bu ay da benden umut yok :( moralim cok bozuk
hiştttt daha dur pes etmek yok. adet belirtileriyle hamişlik belirtileri aynı değilmi zaten
Eki Görüntüle 745785

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

resimde çok net değil gün ışığı olmadığı için ama ben çok net görüyorummm
aaayyyy inanamıyorum galiba bebeğim benimle :52:
eşim uyuyo şuan süpriz yaparak söylemek istiyorum dükkanlar açılsın çıkcam evdennnn :52:
ilk sizinle paylaştımm seviyorum sizleriiiii dua edin ne olurrrrr:16:
ayyyyyy canım çok tebrik edrim çoook sevindim tatlııım. darısı başımızaaaa:16::16::16:

canım adet görmeden böyle bir sonuca gitme ama dur bakalım adet günün gelsin benim 10 gün var adete kasıklarım ara ara ağrımaya başladı bile
canım benimde 10 gün önce başladı ara ara devam ediyo. belim bacaklarım komple hemdeee:26::26:
günaydınnn şekerlerrrrr...:3::3::3:
kızler bugün sabah mide bulantısı ile kalktım hemen lavobaya koştumki akşam hiç hamilelik falan düşünmedim...daha doğrusu hafta sonu aklıma gelmicek kadar yoğundum..ama bu kadar erken belirti vermez değilmi...BAT:9 temmuz çünkü :kkk:

akrilll doktor ne dedi şekerimmm...

karamel-sosu geçmiş olsunn yavrummm :16:
tatlım doktor dedi ki rahmin gebelik için müsait dedi. kan testi için bekle bu ay hamiş olazsam yapacakmış testleri. yaa dokto içime sinmedi başka doktor bulcam been
herkeslereeee günaydıııııııııııın bu aradaaaa çetecimm beniiimm:54::54::54::54:

Bsey sorucammmm 3-5 tane iletiyi kopyalayıp cevap veriyorsunuz ya onu nasıl yapıyorsunuz :1: ben beceremiyorummmmm :52::52::52:

Kizlargunaydin benimde 6.ayim bu ay.Hormos testlerim falan dayapildi ama yok 6 aydir.Yadim 28 bu arada

Günaydın inşallah Allah en yakın zamanda verir.ben de 7aydır istiyorum ama şimdilik yok birşey.doktora 6 aydır çocuğum. Olmuyor dedim güldü bana :) niye stres yapıyorsunuz ablacim dedi.bu strestle bırak 6 ayı 6 sene olmaz dedi. Yanii stres yapmiyormuşuz ;)

hiştttt daha dur pes etmek yok. adet belirtileriyle hamişlik belirtileri aynı değilmi zaten

ayyyyyy canım çok tebrik edrim çoook sevindim tatlııım. darısı başımızaaaa:16::16::16:

canım benimde 10 gün önce başladı ara ara devam ediyo. belim bacaklarım komple hemdeee:26::26:

tatlım doktor dedi ki rahmin gebelik için müsait dedi. kan testi için bekle bu ay hamiş olazsam yapacakmış testleri. yaa dokto içime sinmedi başka doktor bulcam been

Yok ya gelecek benim kırmızılar adet belirtilerim bunlar her ay oluyor böyle neyse kısmet takmıyorum birdaha ki aya inşallah

Sevindim canım birşey çıkmamasına.... Bende yaz sonu gibi düşünüyorum birazda kafama takmadan çalışmayı düşünüyorum gün mün umrumda olmadan :20::20:

Bsey sorucammmm 3-5 tane iletiyi kopyalayıp cevap veriyorsunuz ya onu nasıl yapıyorsunuz :1: ben beceremiyorummmmm :52::52::52:

Böyle mi şekerim :9::9::9:

Günaydın inşallah Allah en yakın zamanda verir.ben de 7aydır istiyorum ama şimdilik yok birşey.doktora 6 aydır çocuğum. Olmuyor dedim güldü bana :) niye stres yapıyorsunuz ablacim dedi.bu strestle bırak 6 ayı 6 sene olmaz dedi. Yanii stres yapmiyormuşuz ;)

İşteee benim tanıdığım var 2 senedir olmuyor hiç bişey yokmuş doktor stressten diyormuş olur kafana takma düşünme diyormuş :31::31::31:

Hayırlı olsun çok sevindim senin adına :) Allah isteyenlere bu ay çift cizgiyi gostersin inşallah :) bana da nasip etsin. :)

Böyle mi şekerim :9::9::9:

İşteee benim tanıdığım var 2 senedir olmuyor hiç bişey yokmuş doktor stressten diyormuş olur kafana takma düşünme diyormuş :31::31::31:

Hep diyorum tamm ammmmaannn salla olursa olur olmazsa olmaz dediginizde oluyor stres yok ! Son ay bütün umudumu kesmiştim neyse olmasın daha iyi tatile gidip gelim sonra beklerim demiştim tam bat 2 gün gecikti hamilesin dediniz :52::52::52:
:1::1::1::1::1::1:

Back
X