• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün bi arkadaşım hastahanede çalışıyor oradan bana gebelik testi getirdi bende onu sabah 9da ilk idrarım ile yaptım ve birinci çizgi çok koyu 2. çizgi ise hafif koyuya yakın pembemsirenkte arkadaşıma gösterdim vve dedi hamilesin diye emin olmak için kan tahlili yaptır dedi bende gittim hemen kan tahlili verdim

mrb canım inşallah meleğin gelmiştir göbişine:49::49:

bugün bi arkadaşım hastahanede çalışıyor oradan bana gebelik testi getirdi bende onu sabah 9da ilk idrarım ile yaptım ve birinci çizgi çok koyu 2. çizgi ise hafif koyuya yakın pembemsirenkte arkadaşıma gösterdim vve dedi hamilesin diye emin olmak için kan tahlili yaptır dedi bende gittim hemen kan tahlili verdim

Hayırlı olsun tebrik ederim. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah

Hep diyorum tamm ammmmaannn salla olursa olur olmazsa olmaz dediginizde oluyor stres yok ! Son ay bütün umudumu kesmiştim neyse olmasın daha iyi tatile gidip gelim sonra beklerim demiştim tam bat 2 gün gecikti hamilesin dediniz :52::52::52:
:1::1::1::1::1::1:

Bende kestim umudumu tuvalete bile gitmiyorum :19: zaten tatile gidicem bende :51::51::51:

canım alıntı ile cevapla varya onun yanında kutu gibi bişey var. onu tıklıyosun. üstünde tik işareti çıkıyo. alıntı yapmak istediğin kişierin o kutusunu tıkla. sonra konuya ceavp ver de hepsi çıkar. sende herkese sırayla yazarsın. :34::34:

kısmet canım. ben de bu ay olmazsam hamiş bi daha ki ay ovulasyon testi yapmıcam akışına bırakıcam herşeyi. o test çok stres yapıyo bende :31::31:
doktorunu iyi seç canım. ben iki doktora gittim ikisini de sevmedim. batıbahata gitcem bi daha kine bakalım :94::94::94:

Bende yapmıcam canım daha çok strese soktu beni.. hiç birşey düşünmücem yine yapmıyoruz çocuk gibi düşünücem :15::15::15:

ikinizede çok pis fena küstümm bi kerede slm alın beee bundan sonra size yazmıcam :19::19::19:

:57::57::57::57:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Kıııııııııııııııısssssssss hoş geldin diye yazdım yaaaaaaa :43::43::43::43: hem benim başım ağrıyo patronum burda arkadaş izinli onun işlerini de yapıyorum çıldırmaya az kaldddııııı :30::30::30::30::30::30::30::30::30:

Günaydınlar kızlaaaaaaaaaar sizden ayrı kalamadım özledim sizi:16::16::16::16:............. hastaneden yeni geldim pkom varmış lan :18: ben tahmin etmiştim zaten.. ooff hormon testlerim çarşamba günü çıkıcakmış... benim her işim yavas olur zaten :47::47:

:26:

ultrasyon ile canım:26:

Günayydddıın canım bakalım hormon testleri nasıl çıkacak pko lu da birçok hamiş var tedavini oldun mu sorun yok :16::16:

sonuçları ne zaman alıcaksın canım. inşşş kan tahlili ile kesinleşir hamileliğin canım :34::34:
İnşallah canım öğlenden sonra yemeğe geliyor eve tavrina göre bende öyle davranırım artık.teşekkür ederim desteğiniz için.bizde tam tersi ben fazla sakinim eşim fazla sinirli.. O zaman gelinlik giyebilirim istiyorum ama kavgaliyken de insanın içinden gelmiyor

ben yeni evliyken bi site bulmuştum orada erkekler ve kadınların yapısını anlatıyo. hemde hiç sıkmadan orayı okumanı tavsiye ederim canım. benim çok işime yaradı. eşimi tanıdım gerçekten ve biçok konuda yanıldığımı anladım.
Evlilik Okulu « Çocuk & Aile burda birinci dersten başla okumak istersen :34::34:

cevap verin bana yanılma payı varmıdır bu gebelik testlerinin ama hastaneden geldi ama gebelik testi

öğleden sonra saat 4.30 da al dediler iş bebeğim gelecek bana allahım ne zamandır hayal ediyordum bu anı inanıyordum ama allahım benimde yüzümü güldürecek diye :)ben sağlık ocağından geldikten sonra sonucu yazarım buraya

günaydıııınnnn canlarımmmmm naber bakalım geçmiş okuyayım dedim ama başa çıkılcak gibi değil...eee ne var ne yok bakalım:16::16::16:özledim sizi çok haftasonu kimsecikler yoktu çok sıkıldımm:43::43::43:

günaydıııınnnn canlarımmmmm naber bakalım geçmiş okuyayım dedim ama başa çıkılcak gibi değil...eee ne var ne yok bakalım:16::16::16:özledim sizi çok haftasonu kimsecikler yoktu çok sıkıldımm:43::43::43:

günaydın kuzucum bak geldim sonunda:3:

kusura bakmayın şimdi gördüm inş hayırlısıyla allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu :)

dünürümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :1:

biz kendi adımıza iyyiz brazcık midemiz bulanıo o kadar

ayın 12 sini iple çekiyoruz :1::1::1:

sonuçları ne zaman alıcaksın canım. inşşş kan tahlili ile kesinleşir hamileliğin canım :34::34:

ben yeni evliyken bi site bulmuştum orada erkekler ve kadınların yapısını anlatıyo. hemde hiç sıkmadan orayı okumanı tavsiye ederim canım. benim çok işime yaradı. eşimi tanıdım gerçekten ve biçok konuda yanıldığımı anladım.
Evlilik Okulu « Çocuk & Aile burda birinci dersten başla okumak istersen :34::34:

Bakicm canım çok sağol

dünürümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :1:

biz kendi adımıza iyyiz brazcık midemiz bulanıo o kadar

ayın 12 sini iple çekiyoruz :1::1::1:
ayy eveeet..hadi bakalım çok bişey kalmadııı:21::21::21:duyalım şu pıtpıtları da halaylar çekilsin...bulantın başladı demek ben dedim hafta hafta ciddi değişimler oluyo diye bak gebelik takviminde tipi değişti hemen gösterdi kendindeki değisimi de

günaydın kuzucum bak geldim sonunda:3:

iyi bakalım bugün acısını çıkaralım haftasonunun kız

Back
X