günaydın tatlım nasılsın??
[/FONT]
iyiyim canım sağolasın sen nasılsın? Cuma günü yoktun göremedim seni?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın tatlım nasılsın??
[/FONT]
bugün bi arkadaşım hastahanede çalışıyor oradan bana gebelik testi getirdi bende onu sabah 9da ilk idrarım ile yaptım ve birinci çizgi çok koyu 2. çizgi ise hafif koyuya yakın pembemsirenkte arkadaşıma gösterdim vve dedi hamilesin diye emin olmak için kan tahlili yaptır dedi bende gittim hemen kan tahlili verdim
bugün bi arkadaşım hastahanede çalışıyor oradan bana gebelik testi getirdi bende onu sabah 9da ilk idrarım ile yaptım ve birinci çizgi çok koyu 2. çizgi ise hafif koyuya yakın pembemsirenkte arkadaşıma gösterdim vve dedi hamilesin diye emin olmak için kan tahlili yaptır dedi bende gittim hemen kan tahlili verdim
Hep diyorum tamm ammmmaannn salla olursa olur olmazsa olmaz dediginizde oluyor stres yok ! Son ay bütün umudumu kesmiştim neyse olmasın daha iyi tatile gidip gelim sonra beklerim demiştim tam bat 2 gün gecikti hamilesin dediniz
![]()
canım alıntı ile cevapla varya onun yanında kutu gibi bişey var. onu tıklıyosun. üstünde tik işareti çıkıyo. alıntı yapmak istediğin kişierin o kutusunu tıkla. sonra konuya ceavp ver de hepsi çıkar. sende herkese sırayla yazarsın.
kısmet canım. ben de bu ay olmazsam hamiş bi daha ki ay ovulasyon testi yapmıcam akışına bırakıcam herşeyi. o test çok stres yapıyo bende
doktorunu iyi seç canım. ben iki doktora gittim ikisini de sevmedim. batıbahata gitcem bi daha kine bakalım :94::94::94:
ikinizede çok pis fena küstümm bi kerede slm alın beee bundan sonra size yazmıcam
![]()
Günaydınlar kızlaaaaaaaaaar sizden ayrı kalamadım özledim sizi............. hastaneden yeni geldim pkom varmış lan :18: ben tahmin etmiştim zaten.. ooff hormon testlerim çarşamba günü çıkıcakmış... benim her işim yavas olur zaten
![]()
:26:
ultrasyon ile canım:26:
iyiyim canım sağolasın sen nasılsın? Cuma günü yoktun göremedim seni?![]()
sonuçları ne zaman alıcaksın canım. inşşş kan tahlili ile kesinleşir hamileliğin canımbugün bi arkadaşım hastahanede çalışıyor oradan bana gebelik testi getirdi bende onu sabah 9da ilk idrarım ile yaptım ve birinci çizgi çok koyu 2. çizgi ise hafif koyuya yakın pembemsirenkte arkadaşıma gösterdim vve dedi hamilesin diye emin olmak için kan tahlili yaptır dedi bende gittim hemen kan tahlili verdim
İnşallah canım öğlenden sonra yemeğe geliyor eve tavrina göre bende öyle davranırım artık.teşekkür ederim desteğiniz için.bizde tam tersi ben fazla sakinim eşim fazla sinirli.. O zaman gelinlik giyebilirim istiyorum ama kavgaliyken de insanın içinden gelmiyor
cevap verin bana yanılma payı varmıdır bu gebelik testlerinin ama hastaneden geldi ama gebelik testi
günaydıııınnnn canlarımmmmm naber bakalım geçmiş okuyayım dedim ama başa çıkılcak gibi değil...eee ne var ne yok bakalımözledim sizi çok haftasonu kimsecikler yoktu çok sıkıldımm
![]()
günaydıııınnnn canlarımmmmm naber bakalım geçmiş okuyayım dedim ama başa çıkılcak gibi değil...eee ne var ne yok bakalımözledim sizi çok haftasonu kimsecikler yoktu çok sıkıldımm
![]()
sonuçları ne zaman alıcaksın canım. inşşş kan tahlili ile kesinleşir hamileliğin canım
ben yeni evliyken bi site bulmuştum orada erkekler ve kadınların yapısını anlatıyo. hemde hiç sıkmadan orayı okumanı tavsiye ederim canım. benim çok işime yaradı. eşimi tanıdım gerçekten ve biçok konuda yanıldığımı anladım.
Evlilik Okulu « Çocuk & Aile burda birinci dersten başla okumak istersen![]()
kusura bakmayın şimdi gördüm inş hayırlısıyla allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu :)
ayy eveeet..hadi bakalım çok bişey kalmadıııdünürümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz kendi adımıza iyyiz brazcık midemiz bulanıo o kadar
ayın 12 sini iple çekiyoruz![]()
günaydın kuzucum bak geldim sonunda![]()
iyi bakalım bugün acısını çıkaralım haftasonunun kız