- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
kızlar smear testi farkında olmayacağınız bir test ben evlendim kontrole gideyim dedim körktum etraftaki sözlerden evliliğimin 2.yılı gitmeye başladım,ama iyi ki de gitmişim şimdi her yıl yaptırıyorum benim rahim ağzımda yara varmış 2.smear öncesi gördü doktor smear de yazdı zaten doğum ile gidebilirmiş dedi doktor şu an müdahale edemeyiz dedi ama hamileliğe sakıncası yok
yani uzun lafın kısası her sene şikayetim olmasa da gittim smear onun dışında yıl içinde yanma şikayetleri kist falan derken muayenenin sayısı yok çok rahat çekinmeyin bence
evet benide arkadaşlarım çok korkuttu yok o alet açılıyormuş falan
caydincim bu smear testinde küçk çubuk kulak çubugu ile alıyolar dedin .. doktor koca masa çıkardı laaaanoha dur bi dk dedim sordum ne için die smear testi için dedi.. canım çok yandı çooooooook
![]()
Kulak çubuğuna benziyorda o kadar küçük değil tabii orta boyutlarda ben anlamadım birşey
canım zaten spekulumu takıp görüyor içeriyi smear alıyorlar :44: neyse iyi olur değiştir yeni doktoruna yaptırırsın ya da bu yapsa bile sonucunu yeni doktoruna da gösterirsin
canım ya spekulum ne? :44::44::44::44: