• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selam ne kadar yoğun burası bugün kim cevap yadı nerede yazdı onu bile göremiyorum :52: çok hızlı sayfa atlıyor hamilelik şüphesi olan bayanlar kaç gün kaldı batıma ????????

kızlar selam ne kadar yoğun burası bugün kim cevap yadı nerede yazdı onu bile göremiyorum :52: çok hızlı sayfa atlıyor hamilelik şüphesi olan bayanlar kaç gün kaldı batıma ????????

canım senin topiğe girdiğin haftasonuna denk gelmiş.. yoksa durgun olarak göremezdin o yüzden daha alışamadın sen bikaç gün takıl ne demek istediğimi anlarsın:32:

canım senin topiğe girdiğin haftasonuna denk gelmiş.. yoksa durgun olarak göremezdin o yüzden daha alışamadın sen bikaç gün takıl ne demek istediğimi anlarsın:32:
açılan konudan farklı yerlere kaymış sanırım burası hemilelik bekleyenler değilde face ekleme yeri olmuş :52:

face yok bende o yüzden:31:

Ben de bekarken kullanıyordum hatta kocişimle ilk tanıştığımızda daha telefonları almadan hep faceten mesajlaşırdık:9::9:
sonra benim herif cesaret etti de telefonumu aldı sonunda:17: sonra bi ara bikaç ay ayrı kalmıştık faceten şarkılar paylaşıyordu hep benimle ilgili konusu ayrılıkla ilgili falan:9::9::9:
sonra nişanlanınca kavgaya başladık kıskançlık bu kim şu kim ben de sinirlendim kapattım o da kapattı ben kapatınca:34:
şimdi de erkekliğime .. sürdürmüyorum da ondan açamıyorum:1::1::1::1::1:

kızar merhbalar regl oldum yne:( yeni batım 27 temmuz.....
mrb canım nasılsın??
değiştiyorum batını:12:

aç bitaneee sende geel. sensiz herşey eksik herşey anlamsız :52::52:
sağol bebeğim şımartıyosun:38::38::38:
açılan konudan farklı yerlere kaymış sanırım burası hemilelik bekleyenler değilde face ekleme yeri olmuş :52:

merak etme öyle bi durum yok.. ortamımız çook güzel ve face de bu arkadaşlığı devam ettirmek isteyenler ekliyolar birbirlerini:29:

Back
X