• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anaaaaaaaaaaaaam minnaaaaaaaaaaaaaaak :16::16::16:
nasılda tutunmuş öööyle duruyo annesinin göbişinde :52::52:

annesi kurban olsun onaaa:16::16::16::16:

yerimmm ben bu mercimeğiii yaaa:56::56::56: :nazar::nazar::nazar: çok duygulandımmm...bizimde göbişlerimizde olcakmı bebiş acaba :14::14:

tabiki olacakkkk rabbim en doğru zamanı bilirrr tez vakitte göbüşleriniz bebişle olsun inşallahhhh hep dualarımdasınız:16::16:

arkadaşımızın cezası bitecekte onu:)
hem bu arada tebrik ederim:)

O zaman bi 5 dk daha sayabilirsiniz, hemen açılmayabiliyor çünkü.

Teşekkür ederim 38s'ciğim, burda gelip gözyaşı dökmüştüm, dinlediğiniz için Allah razı olsun tekrar.

Teşekkür ederim 38s'ciğim, burda gelip gözyaşı dökmüştüm, dinlediğiniz için Allah razı olsun tekrar.

yaa deme 5 dk geçmez ki:47:
rica ederim tatlım bizi unuttun sanıyodum hiç uğramıyordun da:34:

allah analı babalı büyütsün nickkk. darısı başımıza. yazdıklarını okudum forumda duygulandım :5::5:

yaa deme 5 dk geçmez ki:47:
rica ederim tatlım bizi unuttun sanıyodum hiç uğramıyordun da:34:

unutur muyum hiç, hepiniz dualarımdasınız hiç birinizi eksik etmedim :16:

Cezalar gece 23:00 da açılır ama, 4 de açılacağından emin misiniz?

Eki Görüntüle 747928

işteeee benimmm miniğiiimmmmmmmmmmmmmmmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16::16::16::16:

canımmmm maşallah mercimeğeee küçücük o dahaaa kocamaaaannn olduğu günleri de görürsün inşallah sağlıkla kucağına al canım benimm :nazar::nazar::nazar:

hayırlı uğurlu olsuunn sağlıkla kucağına alırsın inşallah meleğiniii maşallah :nazar::nazar::nazar:

allah analı babalı büyütsün nickkk. darısı başımıza. yazdıklarını okudum forumda duygulandım :5::5:

Allah razı olsun, aslında sadece belirtiler ayırt edilsin diye yazmıştım. Ben çok okudum çünkü, insanlar boşu boşuna her ay kendilerini hamile zannediyorlar. Regl ile belirtileri çok benziyor, ben çok umutlanmıştım bu yüzden. Bu ay hiç beklemiyordum, gerçekten sürpriz oldu.

Back
X