• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ARKADAŞLAR,

görmemezlikten gelemedim iyiliğiniz için, yanlış bilmeyin araştırın herkezde farklı

adet döneminiz 1.günden itibaren sayı

Mesela benim ki ; 27 dedin mi olur

27inci günden geri 14 gün geliyom o gün yumurtlamam en yüksek doğurganlık tarihim oluyor, sondan''birdaki olcanız ilk günden yani

günden 27.günümden-14 diyorum =13.günüm ortalama siklusum 27-14=13.günüm böyle gidin

bir örnekdaha ,,,,,

Canım merhaba benim mi yanlış bildiğimi düşündün tam anlayamadım.ben zaten hemşireyim 3yıl kadın doğum eğitimi aldım ama herhalde yanlış anladın sen.benimde anlatmak istediğim şey aynı. Yumurtlama öncesindeki dönem süre olarak farklılaşabilir ama yumurtlamadan sonraki süreç sabit 14 gündür adet düzenliyse. O yüzdendir ki kaç gün adet görüyorsan ondan 14 gün çıkartırsın;)))

işte bende öyle dedim geriye :) ben afedersin ama yazından ilk günden sayıp 14.gün anladım oyüzden yazdım bu hepimiz için geçerli bir süreç herzaman normal düzende giden 20ila 35 günde bir olanlar için tabi doğru değilmi diğerleri kontrole gitmeleri lazım ;)

işte bende öyle dedim geriye :) ben afedersin ama yazından ilk günden sayıp 14.gün anladım oyüzden yazdım bu hepimiz için geçerli bir süreç herzaman normal düzende giden 20ila 35 günde bir olanlar için tabi doğru değilmi diğerleri kontrole gitmeleri lazım ;)

Yoook bende anlatamadım sanırsam bacım ama ortayı bulduk:)) hehehh . Aynen doğal düzeninde ise genelde bu şekilde hesaplanıyor canım;)

canım benim adet düzenim biraz karışık bu aralar :)

Bekarken 33 günde bir gelirdi

evlendiğimden doğumkontrol hapı ile korundum o zaman zaten değişio adet döngün

en son doğumkontrol hapını 1 şubatta içtim

son adet tarihlerim şyle

10 ocak

6 şubat

8 mart

yani tam düzenli de sayılmaz gibi

onun dışında belirtilerim var mı ? inan bilmiyorum anlamıyorum ... çoğu kişinin belirtilerini okudum ama herkesin farklı oluomuş belirtileri

benim en belirgin olanı uyku hali onun dışında başka hiç birşey yok canım o da hamilelik belirtisi mi bilmiorum

Cok fazla dusunme canim hersey olucagina varir insalah hamilesindir ! Ama tarihlere bakilirsa fazla gun yok aralarnda

bir itiraf...

Allah'ım hayırlısını versin herşeyden evel..

Ben dayanamadım ve gidip kan testi yaptırdım,sonucu 15:30-16:00 arası gelip alabilirsiniz dedi

Aslında pek umudum yok ama yine de küçücük de olsa var,elimde değil...

Allah'ım bana küçük mucizemi verecek mi acaba ?

umutlanmak istemiyorum:(

Hadi inşallah canım bebiş geliodur saat 17:00 oldu aldın mı sonuçları ?

canım bende zayıfım. pko herkeste aynı değil kiminde adet düzensizliği olur kiminde olmaz. başka belirtileri de var çok araştırdım çünkü

sağol canım...ben de başka belirti de yok,ara sıra sivilcelerim çıkar o kadar...ben de çok araştırdım en çok adet düzensizliği diyo,bende de olmayınca kafam karıştı..gerçi doktorum "olabilir" dedi..
ilgilendiğin için teşekkürler 38s

sağol canım...ben de başka belirti de yok,ara sıra sivilcelerim çıkar o kadar...ben de çok araştırdım en çok adet düzensizliği diyo,bende de olmayınca kafam karıştı..gerçi doktorum "olabilir" dedi..
ilgilendiğin için teşekkürler 38s

rica ederim tatlım aynı durumdayız o yüzden seni gayet iyi anlıyorum tatlım. her zaman gel beklerim

kız çok mu sabırsızsın sen :1:

hemde nasıll herşey olsun bitiversin isterim beklemek herşeyde deli eder beni yapsam para mı versen o pahalı testlere

uyuz oldum yaa düne kadar midem bulanıodu çok en son eve giderken hele

ama bugün iyi hissettim kendimi ya o yüzden yapsam çıkarmı kan tahliline mi gitsem napsam napsam

hemde nasıll herşey olsun bitiversin isterim beklemek herşeyde deli eder beni yapsam para mı versen o pahalı testlere

uyuz oldum yaa düne kadar midem bulanıodu çok en son eve giderken hele

ama bugün iyi hissettim kendimi ya o yüzden yapsam çıkarmı kan tahliline mi gitsem napsam napsam

kız senin burcun ne? çok acelecisin tatlım bende öyleyim ama bu aralar çok sakinim niyeyse:)) bi kaç gün daha bekle canım

Kızlar benimde Bat 5 nisandi sat 8 martti kanda beta htcg 0.86 bisi çıkmadı pazartesiyi.beklicem dayanabilirsem

Back
X