• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım ilgilenmenden anladım teşekkür ederim.topuk ile ayak bileği arası var ya orası şiş hafif var gibi ama eşim sana öyle geliyor yok diyor şimdi senin dediğini yapıcam canım
nedemek canım rica ederim.... eğer şişlik varsa yada damar gibi morluk varsa endişelenme incilmedir ama şişlik yoksa ve ağır sancılar varsa kırık veya çatlak olma ihtimali yüksektir... ayagının üzerine pek basma hareket ettirme gerekirse...:26: benim nerem ağrırsa 5 kez ayetel kürsü okurum sende bi oku istersen canımmm:34:

Canım git ortopedi doktoruna gebelik şüphem var de bi belirleyici tanı koyuyor ve ona göre tedavi veriyor ilaçsız aksatalar ilerlerse daha kötü olur biz gebelere röntgen çekmeden kırık şüphesi ile kaç alçı yaptık böyle doktor önlem aldırır ilaç olmasada.QUOTE]

ay çok teşekkür ederim canım içim rahatladı vallahi şimdi erkene randevu arıyorum .ben gitsem de boş döncem diye korkuyordum bulduğum en kısa güne gidicem.

Son düzenleme:
seesozden im anladım canım benim.
misafirlerin senin gibi birisini sevmese gelmezdi zaten

ARKADAŞLARIM çok acil bana yardım edin daha adetime 7 gün var 7 mayıs adet buguün 4 haziran şimdi baktım kanama var açık renk adet kanaması gibi .Sizce adet mi oldum yoksa başka birşeymi.Eşimde evde yok .off çok korkuyorum :(((
canım kanmana gebelik teşhisi koymak zor ama yerleşme kanaması da olabilir.. :26: sakin ol ve adet gününün gelmesini bekle canım hakkında hayırlısı olsun:16::emir_bebek:

arkadaşlar eşimin 20lik dişi çıkıyor aceyip sancısı var diklorem ağrı kesici verdim iyi gelmedi başka bildiğiniz bir şey varmı diş sancısına iyi gelecek bir şey ne yapabilirim?

arkadaşlar eşimin 20lik dişi çıkıyor aceyip sancısı var diklorem ağrı kesici verdim iyi gelmedi başka bildiğiniz bir şey varmı diş sancısına iyi gelecek bir şey ne yapabilirim?
bana doktorum buscopan vermişti kas gevsetici hafifletmişti canımm...

canım karanfil varsa kaynatıp suyunu gargara yapabilir.elma sirkesi çalkalayabilir,karanfil yağı ama bu saatte bulunması zor.daha tesirli ağrı kesiciler de olabilir.

canım geçmiş olsun
dişine buz koyun ağrı sini alır
veya karanfil koyun acayip uyuşturuyor
ya da tuzlu suyla gargara yapın

kızlar ben gidip yatıyorum ayağım da çok ağrıyor.hepinizi seviyorum ve öpüyorum iyi geceler iyi sohbetler sabah görüşmek üzere inşallah

bana doktorum buscopan vermişti kas gevsetici hafifletmişti canımm...

Merra22 çok teşekkürler.aprse yapmış galiba çıkamıyor diş doktoruna gitsek direk ameliyatla mı alır biraz dişçi fobisi var belli etmesede ne yapsam buskopan var vereyim bakayım inşallah iyi gelir. Kaçışı yok büyük ihtimal doktora gitmez ne zormuş bu yirmilik diş allahtan benim çıkmadı daha dişçiden aklım gider

canım geçmiş olsun
dişine buz koyun ağrı sini alır
veya karanfil koyun acayip uyuşturuyor
ya da tuzlu suyla gargara yapın

çok teşekkürler canım saf alkolle gargara yaptırdım bide ağrı kesici verdim ama etki yapmadi teşekkürler yardımlarınız için canlarım benim bide soğuk soğuk terliyo.

Merra22 çok teşekkürler.aprse yapmış galiba çıkamıyor diş doktoruna gitsek direk ameliyatla mı alır biraz dişçi fobisi var belli etmesede ne yapsam buskopan var vereyim bakayım inşallah iyi gelir. Kaçışı yok büyük ihtimal doktora gitmez ne zormuş bu yirmilik diş allahtan benim çıkmadı daha dişçiden aklım gider
Rica ederim canımm .. geçmiş olsun.. benm abim de amleiyatla aldırdı 20lik dişini çok zor oluyomus ama sert bişeler yemesin çenesini yormasın tatlım apse olnca zor olur...:26: inş. faydasını görür canım

canlar ben çıkıyorum. çok ağrıdı dişi yarın dönerim kendinize iyi bakın bay. yardımlarınız için çok teşekkürl ederim

kızlar ben gidip yatıyorum ayağım da çok ağrıyor.hepinizi seviyorum ve öpüyorum iyi geceler iyi sohbetler sabah görüşmek üzere inşallah

iyi geceler tatlım uyu dinlen sen geçmiş olsun saçı görüşürüz öptüm

geçmiş olsun tekrardan canım .. iyi uykular görüşmek üzere :79::79:

bende çıkıyorum artık ortalığı bi toparlyıp yatarım bnim yanımda oldugunuz iççin teşekkür ederim kızlaaarr sizleri çooook seviyorummmm iyiki varsınızzz yarın devam etme ümidi ile görüşmek üzere cicişleeeeeeerr:79::79::70::70:

bende çıkıyorum artık ortalığı bi toparlyıp yatarım bnim yanımda oldugunuz iççin teşekkür ederim kızlaaarr sizleri çooook seviyorummmm iyiki varsınızzz yarın devam etme ümidi ile görüşmek üzere cicişleeeeeeerr:79::79::70::70:

tamam canım uyu dinlen sen
yarın görüşürüz bende seni seviyorum kuzucum

Back
X