- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
moralim çok bozuk kızlar gözyaşlarımı tutamıyorum sinirlerim çok bozuldu.2 ay önce ablamların oturduğu binada 650 ye kiralık bulduk k.peder dedi kredi ile eve gireriz ben de emekli oldum dedi.bizim kira 800 oldu.100 tl sini ev alana kadar ben vericem dedi değmez dedi taşınmanıza.ama şimdi her eve bahane bulunuyor.çok pahalı olduğu belli değil miydi zaten önceden.o kadar pişmanım ki taşınmadığıma.ve kimse ilgilenmiyor sadece ben netten bakıyorum çok bunaldım ve yoruldum,biz eşimle 6 yıl çıkma dönemimiz olmuştu hep çok güzel hayal etmiştik evliliğimizi ama bu ev stresi çok yıprattı bizi.adam hem bulduklarımızı beğenmiyor (k.peder)hem de oturduğu yerde ev ayağına gelsin bekliyor,face de çanak okey oynuyor çatlıyorum sinirimden
etrafa haber yaymış hesapta gelcek ayağına ev onun sanki.hem de şimdi oturduğumuz semtin 1 saat uzağına istiyorlar orda sıfır evler varmış kendi de maddi destek vercek ya acısını çıkarıcak istediği olacak.
böyle güzel haberlerin içinde yazmak istemezdim ama doldum gerçekten paylaşmak istedim![]()
tatlım üzme kendini anlıyorum seni ama elbet ev alıncak ve ne güzel kiradan kurtulacaksınız...keşke bizimde öle bir durumumuz oslaydıda bende sen gibi bekleseydim...şimdi kiralık ev arıyorum...inş bulabilirimmm..
hiç sıkma kendini üzme şekerim..eşine konuş..hayatım baban bize böle dedi ama evde beğemiyor ne zamana kadar böle gitcek falan de istersenn