- 23 Kasım 2012
- 1.111
- 191
- 173
moralim çok bozuk kızlar gözyaşlarımı tutamıyorum sinirlerim çok bozuldu.2 ay önce ablamların oturduğu binada 650 ye kiralık bulduk k.peder dedi kredi ile eve gireriz ben de emekli oldum dedi.bizim kira 800 oldu.100 tl sini ev alana kadar ben vericem dedi değmez dedi taşınmanıza.ama şimdi her eve bahane bulunuyor.çok pahalı olduğu belli değil miydi zaten önceden.o kadar pişmanım ki taşınmadığıma.ve kimse ilgilenmiyor sadece ben netten bakıyorum çok bunaldım ve yoruldum,biz eşimle 6 yıl çıkma dönemimiz olmuştu hep çok güzel hayal etmiştik evliliğimizi ama bu ev stresi çok yıprattı bizi.adam hem bulduklarımızı beğenmiyor (k.peder)hem de oturduğu yerde ev ayağına gelsin bekliyor,face de çanak okey oynuyor çatlıyorum sinirimden
etrafa haber yaymış hesapta gelcek ayağına ev onun sanki.hem de şimdi oturduğumuz semtin 1 saat uzağına istiyorlar orda sıfır evler varmış kendi de maddi destek vercek ya acısını çıkarıcak istediği olacak.
böyle güzel haberlerin içinde yazmak istemezdim ama doldum gerçekten paylaşmak istedim![]()
yukarıda eksik yazmışım k.peder hem bulduklarımızı beğenmiyor hem de aramaya zahmet etmiyor.çalışsaydım daha farklı olurdu onlardan destek almadan istediğimiz evi alırdık romatizmam yüzünden ayrıldım işten zaten.bakıyorum am a2.gün patlıyorum çünkü bütçemize uygun ev bulamıyorum oturup 1 gün ağlıyorum sonra yine devam ediyorum ama çok yıprandım ve yoruldum
canım benim sen bi yandan işte ara o zaman şöyle seni çok fazla hırpalamıcak bişey
inşallah herşey gönlünce olur
batı yakın olanlavarmı.
heyecanlı bekleyiş sürüyormu.belirtler
varmı.:18:
benim bugün ama bel ağrımdan başka bişey yok sanki olucam gibi ama bilmiorum yani :18: