• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Deettt ağzına acı biber sürerim seninnnnn!!! Kuzucum gördüm testleri ikisi yan yana olan yakın fotoğrafta dün ile bugün ki testler var değil mi? Bence pik yapmaya başlamış yarın ki ni daha koyu göreceksin canım yada aynı koyulukta.bu günü kaçırmadın umarım konuştuğumuz üzere:))) bide bana bi mesaj borçlusundan dünden kalan cevap cinsinden..

Ben bişey sorabilirim miyim hapın etkisi ne ki vücutta bir yıl kalıyor merak ettimde. Madem 1 yıl koruması sürüyor hamile kalamayacağım 2 yıl kullanıp 1 yıl bırakabilir miyim?? Yada madem1 yıl koruyacak arada 2 gün hapı unutursam neden unuttuğumu hatırladığım gün dünün hapıyla bu günün hapını alıp birde ek korunma yöntemi kullanmak zorundayım hamile kalmamak için ??? İnsanları yanlış bilgilendirme arkadaşım 1 gün D.k.hapı almayı unuttuğu için hamile kalan kaç tane insan tanıdım ben ve yıllardır kullanıyorlar.hapın etkisi bıraktığın andan itibaren biter.umutsuzluğa düşürmeyin insanları.
evet dünkiyle bgnki bebeğimmm en sondaki 2 tesler ... bgn daha koyuydu sanki... değerlendirdim zaten kaçırmadımm :23::23: inş. bu ay ne dersin tutar mı :23::23:

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba
ben foruma yeni katıldım.bende sizinle aynıyım yardımlarınızı bekliyorum.benim regl günüm yarın ama 10 gündür kasık ve bel agrısı cekiyorum.gögüslerime dokunamıyorum sizce ne yapmalıyım?

öncelikle aramıza hoşgeldin canım inşallah sende buradan güzel haberleri verirsin genelde regl ağrılarıyla hamilelik belirtileri birbirine benziyor iki gün günün geçmesini bekle ondan sonra test yaparsın aslında dayanabilirsen bir hafta bekle dicem ama beklemeye dayanamıyor bir an önce öğrenmek istiyor insan inşallah güzel haberleri alırsın

günaydın kızlar.
adet öncesi idrar testi yapıp silik çizgileri okuyunca ben de bu sabah evdeki testimi yaptım kendime yenildim maalesef :26:

ama tek çizgi tabii ki.ama yine de adet tarihim geçerse kan testini yaptırıcam bakalım daha var:31: haftaya bakıcaz artık.

güüüüüüüüünnnnnnaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyydddddddııııııııııııınnnnnnnnnnn:16::16::16::16::16::16:

günaydınnn şekerlerimmm :3::3:bende hala tık yok...ama kahverengi akıntı gelmeye başladı...sanırım adet oluyorumm :31::31:

herkeslere koooossskooocaaamaaannnn günaaaayyyddııııııııınnnnn:82::82::82::82::82:

amin aminnn....:42:yumurtlama günüme sonunda geldim ondann kızz :16::16::32:

hee diyorum bende sabah sanah bu enerji nerdedn gelio diyor...akşama sakla tüm enerjinii :23::23::1::1: hadi bakalık bu sefer gol olsun inşşş :16::16:

off bede adet olamadım olcaksam olayım...boş yere ağrı çekmekte kötü be yaaa:36::36:

hee diyorum bende sabah sanah bu enerji nerdedn gelio diyor...akşama sakla tüm enerjinii :23::23::1::1: hadi bakalık bu sefer gol olsun inşşş :16::16:

off bede adet olamadım olcaksam olayım...boş yere ağrı çekmekte kötü be yaaa:36::36:

inşallah inşallah :16::16: bebek olmadığına emin misin gecikmen mi var

inşallah inşallah :16::16: bebek olmadığına emin misin gecikmen mi var

adetimden 7 gün önce kan testi yaptırdum kasıklarımda ağrı ve göğüslerimdeki acı yüzünden negatif çıktı...o yüzden adet bekliyorum kuzum..adetim dün gelcekti ama gelemedi..
bugün kahverengi çok az bir akıntı geldi giib oldu ama o sadece..

yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz aramıza:3::3::3:
listemize eklenmek isterseniz söyler misiniz acaba:40:

adetimden 7 gün önce kan testi yaptırdum kasıklarımda ağrı ve göğüslerimdeki acı yüzünden negatif çıktı...o yüzden adet bekliyorum kuzum..adetim dün gelcekti ama gelemedi..
bugün kahverengi çok az bir akıntı geldi giib oldu ama o sadece..[/QUOTE

inş.hamilesindir.adetten önce çıkmıyo bazen :) birgün geçmiş test yap bence ,kahverengi leke tutunma lekesi olabilir.geç döllenme olabilir.:) adet günü yapanlarda çıktığıda oluyor.inşllah hamilesindir.adetin düzenli midir? gecikme yapar mıydı.?

Back
X