• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar :16:

canım çok teşekkür ederim.Amin:16:
Canım hayırlı uğurlu olsun güzel haberi verdin bize rabbim sağlıkla hayırla büyütmeyi de nasip etsin:)

günaydın canım amiiiinnnn:16:

benim batım yarın ve hiçbir belirti yok ne sancım var ne de başka birşey:44:
sadece dün göğüslerimin ucunu farkettim bisürü böyle sivilce gibi yağ bezesi gibi bişeyler çıkmış..
ağrıda yok ama hiç...
Neler oluyor bana:44::44::26::53:

İnşallah hamilesindir canım benim bi güzel haberde sende alırızzzz:)))

Valla pek umudum yok ama yinede ümit kesilmezmiş... Akşam rüyamda da gelmişti kırmızılar :14::14:

hayır umutsuzluk yok arkadaşım:6::6:
bu ay güzel haberler duymak istiyorum ben yaa:52::52::52::52:

Ayyy inşallah nazlı değildir sabırsız bi anası var bilmiyo minnoş :1: ayy ben çok heyecanlı biriyimdir herşey hemen olsun falan isterim :52: ama Rabbim ne zaman OL derse inşallah çok geçmeden derrrrrrrrrrrr lütfenn ALLAHIMMM lütfennn :46:

bende öyleyimdir de bikaç aydır acayip bi sabır var bende:40::40::40:
inşallah dualarımız kabul olur canım:31::31::31:

Günaydın herkese,

Artık bende aranızdayımm :) 1-2 ay sonra inşallah bende niyetlenmek istiyorum, o zaman size bat bildireceğim :) dualarım tüm isteyenlere olsun hem de can-ı gönülden, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin..

Son düzenleme:
İnşallah kabul olur canım yaaa ayy bakarsın aynı zaman hamile oluruz :16: Rabbim çok merhametli bizlerede ana babalık duygusunu hayırlısıyla en kısa zamanda tattırsın inşallah 3 ayların yüzü suyu hürmetine

Gunaydin kizlar nasilsiniz ben ders calismaya baslicam once size bi gunaydin diyim dedim :)) arada gelirim opuyorum sizleriiii

sabahtan beri wc yoluna gidip gelmekten bir hal oldum...adetim gelmiş gibi oluo gidiyorum yok...ayy sinir oldum yaaa :31::31:

İnşallah kabul olur canım yaaa ayy bakarsın aynı zaman hamile oluruz :16: Rabbim çok merhametli bizlerede ana babalık duygusunu hayırlısıyla en kısa zamanda tattırsın inşallah 3 ayların yüzü suyu hürmetine

amin canım inşallah.. yaa ben çook istiyorum varya anlatamam:31: zaten artık duamı bile değiştirdim
önce topikteki arkadaşlarıma sonra bana diye dua ediyorum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

sabahtan beri wc yoluna gidip gelmekten bir hal oldum...adetim gelmiş gibi oluo gidiyorum yok...ayy sinir oldum yaaa :31::31:

Ayy kuzucum bi güzel haber de sen ver inşallah bize şenlensin şöyle içimiz:)))

günaydın bebeğim nasılsın bakim:48::48::48::48::48:

Günaydınnnnnn bitanemmm özledim walla bi gün geçti ama.. Tatilde ne yapacağım bilmiyorum..

Gunaydin kizlar nasilsiniz ben ders calismaya baslicam once size bi gunaydin diyim dedim :)) arada gelirim opuyorum sizleriiii

günaydın güzelim kolay gelsin öpüyorum seni ve meleğini:54::54::54::54:

:1::1::1:ayy sinir olma ne güzel olmuyosun bırak ya saldım çayıra mevlam kayıra:9::9::9::9:

ayy dilime dolandı hani kahpe bizans diye bir film vardı ya mehmet ali erbilin :52: ordaki şarkıyı söyleyip duruyorum sabahtan beri :24::24::24:
kral da benim padişah da benim bin kere ölsem yine gelirim diye :):24:
Mehmet Ali Erbil - İmparator - Kahpe Bizans (Orjinal) - YouTube

bende çook gülerim o şarkıya kız:1::1::1::1::1:

Günaydın herkese,

Artık bende aranızdayımm :) 1-2 ay sonra inşallah bende niyetlenmek istiyorum inşallah, o zaman size bat bildireceğim :) dualarım tüm isteyenlere olsun hem de can-ı gönülden, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin..

hoşgeldin canım :3: Allah hepimize herşeyin hayırlısı olmasını nasip etsin...
Neden 1-2 ay sonra; şimdi başla yavaştan :34:

Bebeğim Hoşgeldin walla bi sınavın kaldı ona da çalış ta artık dön temelli aramıza:))

günaydın güzelim kolay gelsin öpüyorum seni ve meleğini:54::54::54::54:

:1::1::1:ayy sinir olma ne güzel olmuyosun bırak ya saldım çayıra mevlam kayıra:9::9::9::9:

bende çook gülerim o şarkıya kız:1::1::1::1::1:

öle yapıyorum kuzumda açık renk ppantılın var üzerimde yoksa hiçte gelsin istemiyorum zatennn :1::1:

İnşallah gelmez canım kırmızılar :18::18::18: çok heyecanlıı :18::18:

bende heyecanlanıyorum sanırım saatler geçtikçeee :52::52:

Ayy kuzucum bi güzel haber de sen ver inşallah bize şenlensin şöyle içimiz:)))

Günaydınnnnnn bitanemmm özledim walla bi gün geçti ama.. Tatilde ne yapacağım bilmiyorum..

ayy hadi inş...oynarızz bir güzelll :32::32::32:

Back
X