• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öğürerek uyandım baş ağrısından ölüyorum canım ne olacak benim bu halim..dün akşamdan beri başım çatlıyoooo:18::18::18:

canım güzel bi duş al.. hem rahatlamış olursun sonrada uyumaya çalışırsın olmaz mı..

ya hamile kalan kimsede migren bile olsa başı ağrıdığını duymadım..bu ağrı da neyin nesi diye endişe ettim çok...

canım senede belli bi dönem herkeste baş ağrısı olur.. şu an senin yaşadığında budur.. hiç endişe etmene gerek yok..içini ferah tut sen tamam mı:29:

canım senede belli bi dönem herkeste baş ağrısı olur.. şu an senin yaşadığında budur.. hiç endişe etmene gerek yok..içini ferah tut sen tamam mı:29:

sen ne kadar güzel bir dostsun yaaa:38: canım benimmm...bak bebeğim 11.haftayı da bitirdi şekil değişikliği var gabelik takvimimin sağ fotosunda....:52:

sen ne kadar güzel bir dostsun yaaa:38: canım benimmm...bak bebeğim 11.haftayı da bitirdi şekil değişikliği var gabelik takvimimin sağ fotosunda....:52:

sende öylesin canım benim:29:
evet tatlım gördüm ya ne çabuk büyüyo:55::55:
hergün okuyorum genelde hamilelik takvimini:68:

günaydınn hanımlarrrrr :3::3::3:
çok yorucu ve yoğun bu hafta yahuuu :31::31:

günaydın canım..ayy evet ya bir an evvel bitse keşke bu haftaaaa:31:

ayy evet yaaa...ama bu c.tesi nöbetim var ne yazıkki..inş çok hasta olmazda 1-2 saat durur giderim eve :31::31:

günaydın canım:38:
kolay gelsin tatlım benim açımdan sıkıntı yok:34:
allah yardım etsin sizlere:31:

sen ev hanımısın değilmi kuzum...ohh bee hayat size güzel yavrummmm :21::21::21:

Back
X