• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde öyle ama fırsatım olmuyor işteyim. Başka belirtim yok. Sürekli açlık var. Bende 10+1 , acıkıp hemen yemezsem midem bulanmaya başlıyor birşeyler atıştırıyorum kesiliyor. Demire başladı, birde elenatal 2 yi söyledi doktorum. Maşallah 🧿 şimdilik iyiler
Bende 8+0 ve hep açlıkla birlikte bulantı geliyor, beslenirsem güzel gidiyor. Acaba erkek mi 😂 diye sormadan edemiyorum kendime. Çünkü kesin kusa kusa içim çıkacak hamileliğimde diyordum ama bin kere maşallah kendime nazar değdirmek istemiyorum. Tabi yemekten yuvarlanmazsam yakında🫣

Kızlar 11 hafta oldum bugün. Ama geceden beri karnımda ağrı var. Gaz ağrısı mı mide ağrısı mı ya da başka bir ağrı mı bilemedim. Bir de kaburgamın alt tarafı ağrıyo. Sizde de var mı bu tarz ağrılar? Karın genişlediği için olabilir mi acaba?
sağ kaburga altıysa safrakesesi ağrsı . sol kaburga altı mide ağrısı. karın genişlemesi göbek deliğinin altında olur olırsa ağrı cunku rahim buyuyor ya orda ağrı olur

denizzehra denizzehra beni de listeye ekler misin ☺
Sat 19 ağustos
Tahmini doğum 26 mayıs
3 .çocuk
Yaş 31
Kese ve kalp atışı 8.haftada

Başka bişey var mıydı hatırlayamadım :)

Kızlar 11 hafta oldum bugün. Ama geceden beri karnımda ağrı var. Gaz ağrısı mı mide ağrısı mı ya da başka bir ağrı mı bilemedim. Bir de kaburgamın alt tarafı ağrıyo. Sizde de var mı bu tarz ağrılar? Karın genişlediği için olabilir mi acaba?
Canım benim aynısını birebir yaşadım hatta hastanelik bile oldum balık yemiştim dışarıda hamsiydi onun yağı bana dokunmuştu tam kaburgamın altı ağrıyordu. Yağlı tavuk yemeklerinde ya da kızartmalarda hamur işlerinde yaşıyorum bu durumu söylediğin ağrı gaz sancısı, hazımsızlık, şişkinlik hepsi bir arada gidiyor özellikle bu dönemlerde başlıyormuş ben hastanelik olunca ağrıdan boş tuzlu serum vermişlerdi bir de gaviscon vermişlerdi eğer elinde gaviscon varsa içebilirsin iki kapak doktor günde 3 kez kullanabilirsin dedi bana :)

Bir şey sormak istiyorum özelde gidiyorum kadın doğum doktoruna en son gittiğimde 3 hafta sonra gel demişti yani haftaya 12 haftalık olduğumda gideceğim, sonra ayda 1'e düşeceğini söyledi kontrollerin. Ben bekleyemiyorum o kadar 😄 Bugün devlet hastanesine gittim dayanamayıp çünkü evime yürüme mesafesi dedim gidip göreyim her şey yolundaydı çok şükür hatta hareketlerini bile gördüm ilk defa çok mutlu ve huzurlu ayrıldım oradan. Ama bu süreç ne zamana kadar sürecek böyle bilmiyorum ben özeldeki doktoru bekleyemeyip devlet hastanesine de gidecekmişim gibi duruyor hep. Benim gibi hem özele hem devlete giden var mı yoksa bende mi bir gariplik var? 🙈

Benimde öyle ama fırsatım olmuyor işteyim. Başka belirtim yok. Sürekli açlık var. Bende 10+1 , acıkıp hemen yemezsem midem bulanmaya başlıyor birşeyler atıştırıyorum kesiliyor. Demire başladı, birde elenatal 2 yi söyledi doktorum. Maşallah 🧿 şimdilik iyiler
Çok şükür.Bende yemediğim zaman mide kazınması oluyor sık sık bişeyler yemeye çalışıyorum o yüzden.

Bir şey sormak istiyorum özelde gidiyorum kadın doğum doktoruna en son gittiğimde 3 hafta sonra gel demişti yani haftaya 12 haftalık olduğumda gideceğim, sonra ayda 1'e düşeceğini söyledi kontrollerin. Ben bekleyemiyorum o kadar 😄 Bugün devlet hastanesine gittim dayanamayıp çünkü evime yürüme mesafesi dedim gidip göreyim her şey yolundaydı çok şükür hatta hareketlerini bile gördüm ilk defa çok mutlu ve huzurlu ayrıldım oradan. Ama bu süreç ne zamana kadar sürecek böyle bilmiyorum ben özeldeki doktoru bekleyemeyip devlet hastanesine de gidecekmişim gibi duruyor hep. Benim gibi hem özele hem devlete giden var mı yoksa bende mi bir gariplik var? 🙈
Ben 8+0 dr yüzü görmedim 😂😂 kesin bendeki gariplik, bir de ilk bebiş olcak 38 yaşımda 😂

sağ kaburga altıysa safrakesesi ağrsı . sol kaburga altı mide ağrısı. karın genişlemesi göbek deliğinin altında olur olırsa ağrı cunku rahim buyuyor ya orda ağrı olur
Sol kaburga altında canım. Midem ağrıyo o zaman. Tam göbek deliğinin orası da ağrıyo. Karın genişliyor o zaman. Geceden beri olunca korktum bir.

Canım benim aynısını birebir yaşadım hatta hastanelik bile oldum balık yemiştim dışarıda hamsiydi onun yağı bana dokunmuştu tam kaburgamın altı ağrıyordu. Yağlı tavuk yemeklerinde ya da kızartmalarda hamur işlerinde yaşıyorum bu durumu söylediğin ağrı gaz sancısı, hazımsızlık, şişkinlik hepsi bir arada gidiyor özellikle bu dönemlerde başlıyormuş ben hastanelik olunca ağrıdan boş tuzlu serum vermişlerdi bir de gaviscon vermişlerdi eğer elinde gaviscon varsa içebilirsin iki kapak doktor günde 3 kez kullanabilirsin dedi bana :)
Tamam canım dün yağlı tavuk yemeği yedim. Mide ağrısı ondan oldu o zaman. Yediklerime dikkat etme zamanı geldi sanırım 😁

Bana kalsa ben de her iki haftada bir isterim ama yurt dışındayım ne devlette ne özelde randevu bulmak çok zor en son bir ay önce gittim çok merak ediyorum bi an önce doktora kontrole gitmek istiyorum ben de

ya kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçirenler var mı benim 2 hafta önce çıkmıştı antibiyotik ve toz kullandım bugün idrar sonucumda yine enfeksiyon cıktı herhangi bi belirtisi sorunum yok ama yanma ağrı vs doktorum kontrole çağırdı bu hafta gel dedi normalde haftaya gidecektim canım sıkıldı ya ara lekelenmelerde devam ediyor ondan da dolayı gel dedi inşallah hersey yolundadır bu süreç hep bi strese sokuyor ya

Ben en başından beri iki ayrı özel hastaneye gidiyorum
Bir ona bir ona gittiğim için 7- 10 gün arası muayene oluyorum
Hatta birkaç kez 5- 6 gün arayla gittiğim de oldu ama genelde en az bir hafta geçmesini bekliyorum

Back
X