• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ye yiyebildiğin kadar canım bulantıların bir başlarsa yandın kötü haber gibi olmasın ama :) benimdei lk zamanlar açıldı iştahım ama 1-2 hafta geçmeden açıldığı gibi kapandı şükür şimdi şimdi yiyebiliyorum artık ve 2 kilo almışım :))

o belirtiler bende de vardı canım ilişki sonrası ağrım batma olmazdı ama hamile kaldığım ay çok ağrılı oldu, kasık batmalarım oldu internette araştırırken bu belirtileri görmüştüm inşallah tutmuştur döllenme başlamıştır :)))

ben usg resmini ekledim bebişimin sana sayfasını buluyumda bir bak bakem benim fıstığın cinsiyetini anlayabilecek misin? :))

tamam bakalım bakalım :) ya bende belımde özelelıkle sola yakın tarafta batma var ara ara kasık agrısı var tuttumu acaba bılmıyorum kı hıç bana göre degıl tezcanlıyım ben

tamam bakalım bakalım :) ya bende belımde özelelıkle sola yakın tarafta batma var ara ara kasık agrısı var tuttumu acaba bılmıyorum kı hıç bana göre degıl tezcanlıyım ben

benim batma sağ taraftaydı hatta ilk zamanlar kese hep sağ tarafta görünüyordu bilemiyorum artık sebep bu mudur değil midir?

yok canım 2013-1991=22 diye bakacaksın :)) sonuçta 2013 senesi içindesin..yani çin takvimi erkek gösteriyor sende..

ben dedım gitti inanmadı cın takvımıne baktı :):) radyolog takvımı dururken hıc yakıstıramadım buschy:)

yaaa kendimi de çok da kaptırmak da istemiyorum da....şeyyy...şimdi ben heyecan da yaptım da.....yeeeeaaaaaaaaaaaaooooaoaaaa diye bağırasım da geliyo da..napcamı şaşırdım:26:
ama şuanki ruh halimle bu eleman canlandı gözümde nedense
:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

ben bi türlü izleyemedim ya niyeyse:12::12:
sağol tatlım valla siz benden daha heyecanlısınız sağolun güzellerim benim:38::38::38::38:

temiz çamaşır götür diyesim geldi kız:1::1::1:

topiğin kızları iyiden iyiye kafayı yediii:27::27::27::27:temiz çamaşır da götür kıızzz:6::6:

beyaz don atlet götürsem iyi olur 1 karton da sigara içerde sıkılıyordur kuzucum

yok canım 2013-1991=22 diye bakacaksın :)) sonuçta 2013 senesi içindesin..yani çin takvimi erkek gösteriyor sende..

çin yaşı diye bişey var bende onu görünce iyice kafam karışmıştı.
buradan bakın büyük harflerle yazılı yere tıklayın

in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya

sağolasın canım hadi hayırlısı bakalım gelecek ay kesinleir dedi doktor :) sağlıklı olsun da ama ben erkek hissediyorum. Eşim kız olcak diyor.

esasen 20. haftadan sonra kesınlesıyor cunku erkegın de kızında gelısmesı farklı zamanlarda farklı sekılde oluyor ınsallah allah gönlune göre verır

Back
X