ywgen gelıyor 31.76
hamilemisin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ywgen gelıyor 31.76
ywgen gelıyor 31.76
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tebrik ederim canım benimmmmm
eee sipaydii benim çin takvimi yaşım 23...onun mart'ı da erkek:) ayrıca bu duyduğum cinsiyet tüyosu da şu : göbeğin altından aşağı doğru uzanan kıllar yukarı bakıyosa erkek, aşağı bakıyosa kız diye duydum bi topikte...kadınların farkedilir bir çoğunluğu aaa evet tuttu diyodu...benim göbeğimde belli belirsiz tüyler var...kenarlardakiler önceden birbirlerine bakardı yani sağ yandakiler sola sol yandakiler sağa dönüktü...şimdi hepsi bana bakıyo sankiii![]()
ywgen gelıyor 31.76
ywgen gelıyor 31.76
eee sipaydii benim çin takvimi yaşım 23...onun mart'ı da erkek:) ayrıca bu duyduğum cinsiyet tüyosu da şu : göbeğin altından aşağı doğru uzanan kıllar yukarı bakıyosa erkek, aşağı bakıyosa kız diye duydum bi topikte...kadınların farkedilir bir çoğunluğu aaa evet tuttu diyodu...benim göbeğimde belli belirsiz tüyler var...kenarlardakiler önceden birbirlerine bakardı yani sağ yandakiler sola sol yandakiler sağa dönüktü...şimdi hepsi bana bakıyo sankiii![]()
ywgen gelıyor 31.76
ywgen gelıyor 31.76
benim normal yaşım ile de erkek çin yaşım ile de erkek kıllarımda yukarı bakıyor yine Erkek
ben öyle çin yaşı falan diyince çok güvenemedim![]()
şeytan diyo akşama kocaya bıçak makas saklattırrartık napcaamızı şaşırdıkkk
senin erken daha telaş başlaması için canımm nasıl çıkarsın 4. aya bu hızla???
![]()
şeytan diyo akşama kocaya bıçak makas saklattırrartık napcaamızı şaşırdıkkk
senin erken daha telaş başlaması için canımm nasıl çıkarsın 4. aya bu hızla???
![]()
ywgen gelıyor 31.76
tamam işte kızıımmm ona saklattırcam sonra gircem oturcam birinin üstündeki mindere....onu hamıleye yaparlar şaşkın :)
hahahah olmadı alttan bakın belki gösterir.
ilk hamile olduğumda baktım cinsiyet için pek heycanım yok erkek olursa ben kız olursa eşim havalara uçacak bu denilenler uyacak mı ama bakalım.![]()
benım halaaaa belım agrıyooooooooooooooooooooooo![]()
tamam işte kızıımmm ona saklattırcam sonra gircem oturcam birinin üstündeki mindere....
aynennngerçi benimki de ufaktan alışmaya başladı erkek fikrine...şimdi ablası da hamile ve erkek istiyo diye inada bindi durum
![]()