• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ywgen gelıyor 31.76
aabbaaaaaaooowwww bebeiş geliyooo. çokkkkk sevindiiiimmm Allah biran önce kucağına almayı nasip etsin. heyecandan ne yapacağını bilemedi sevilay gitti herkese haber veriyo galibaaa:52::52::52::52::52:

olsun geç olsun güç olmasın tatlım...hoşgeldin tekrarr
hoşbulduk bebeğim. yeni hamiş haberi gelmiiiişşş :52::52::52::52:

benim ve kocamın küçüklüklerimiz....foto yüklemeye başladım ya kim durdurcak acaba benii...fotoda pek belli olmasa da maviş adamım

Eklentiler

• $IMG148.webp
    $IMG148.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG455.webp
    $IMG455.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 44
benim ve kocamın küçüklüklerimiz....foto yüklemeye başladım ya kim durdurcak acaba benii...fotoda pek belli olmasa da maviş adamım

elbisende pekkk ciciymiiişş :21::21::21:
bebişinde maviş olursa ooooo tadından yenmez. tabi önce sağlıklı olsunda. maviş bebekleri çok seviyom yaaaa:16::16::16::16:

elbisende pekkk ciciymiiişş :21::21::21:
bebişinde maviş olursa ooooo tadından yenmez. tabi önce sağlıklı olsunda. maviş bebekleri çok seviyom yaaaa:16::16::16::16:

sorma ya kıyafetlerim çok çeşitliymiş...kostüm gibi her telden foto var...bu kurtuluş kutlamalarından dönüşte çekilmiş :) sağlıklı olsun tabi en başta hiç fark etmez bana saçı kaşı gözü kime benzerse benzesin...:31::31::31:

Back
X