Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biberim yok ki tatlım sen benim yerime tıkıştır ağzına yer kalırsa![]()
Hepinize teşekkür ederim kizlar. Duasinda banada yer verene Rabbim diledigi zamanda ikiser ikiser versin insallah :)
tamam canım hadi ben çıktım öyle aniden geliverince pat diye çıkmak içime sinmiyo
çok öpüyorum hepiniziiiii![]()
pendikteyim canım allah'ım gönlümüze göre versin inşallah
Kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz kendinize iyi bakın öptüm kocaman
Âmin canım inşallah hepimize:) uzatmıştık ben teeee4 leventteyim..
Kuzularım ben çıkıyorum izninizde yatıp dinlenmem lazım biraz sabah klimacılar öğlen yan binayı yıkarlar ağrım depreşti beni uyumak paklar ancahepimiz hamile kalalım inşallahhhhh:))) AMİİİİİİİNNNN!
:118::118::118::118::118::118:
oooohhh ooohhh ooohhhh maşallaahhhhh![]()
allah kucağına almayıda nasip etsinnn
Hemen tecrubelerini anlat...
Kaçıncı deneme, kaç günde bir çalıştın, belirtiler nedir![]()
cnm 2. deneme ovulasyon testıyle calıstım adet sabah bıttı aksamına basladım gun asırı yumurtlama zamanı once sonrası hergun devam ettım kalıte duser fln dedıler kı mantıklı ama yakalamısken bırakmayım dedım cunku gec yumurtladımmm
hemde ne titreme canım dr undan kapısından cıkarken elımde telefon sızlere haber verıcem dıe o telası gorsenızz gulerdınız cunku kocam yanımda yok annem ablamın yanında böle bı haberı kımle paylasıcam bılemedım ama sızler varsınız ıyıkı ılk sızlerle paylastımm dunku o kadar aglamamın sebebı bellıymıs megerkıyamam heyecandan elleri mi titredi naaptı bebeğimmmm tebriklerr....anakucağı uğurlu geldi sana bak...
![]()
geliyor mu sonunda mercimeğin??? :)
ısmımın yanınadakoyulmus unutmamıs canım benım ıyıkı varsınız kndımı yalnız hıssedıyordum ıyıkı sızler varsınızzz
aklımız hep sendeydi kızzzz ne yalnız hissetmesi :13:
canımm benm yaaa Rabbım sizleride bos bırakmasın hemen mutlu haberı verın mutlu olalım
canımm benm yaaa Rabbım sizleride bos bırakmasın hemen mutlu haberı verın mutlu olalım