• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevilay geçmiş olsun arkadaşım ben de çok kötüyüm:43::43:ağzım burnum tıkalı..tabi başım ağrıyor tıkanınca...bulanıp kusup dururken doğru dürüst beslenemedim ve vücut direncim düştü....hava da bir iyi bir kötü olunca:43::43:dört bacak yatıyorum devamlı,hiçbir şey yapamıyorum:37:

geçmiş olsun canım:71:

sevilay geçmiş olsun arkadaşım ben de çok kötüyüm:43::43:ağzım burnum tıkalı..tabi başım ağrıyor tıkanınca...bulanıp kusup dururken doğru dürüst beslenemedim ve vücut direncim düştü....hava da bir iyi bir kötü olunca:43::43:dört bacak yatıyorum devamlı,hiçbir şey yapamıyorum:37:

gecmıs olsun kuzum 2kat dıkkat edecegız artık bakanımda yok wallı kendı lendıme ypyorum kndım yemege calısıyorum ahhh kocisim olsaydı pamuklara sarardı;) Allahtan afedersınz burnum akıyorda yuzum basım agrımıyor Rabbım mercımeklerımızı korusun ınsallahhh

slm ne haber nasılsınız kızlar yarın mısafır var ardahandan gıremıyecegım sanırım pek fazla

seesozden mrb:) ya benım ovulasyon testi 6ıncı gün bugün.diğer günlere göre biraz daha koyu ama tamamen eşit değil.1 tane testim kaldı inşallah yarına kopkoyu olur :(

seesozden mrb:) ya benım ovulasyon testi 6ıncı gün bugün.diğer günlere göre biraz daha koyu ama tamamen eşit değil.1 tane testim kaldı inşallah yarına kopkoyu olur :(

kimse yok mu ya :( bugün bayagı koyuydu ıkıncı çizgi.hemen hemen aynı gibiydi..ama yine de soluktu diğerine göre :( son 1 cubuk kaldı acaba yarına tamamen eşitlenir mi çizgiler..

Merhaba canım kusura bakma geç okudum mesajını. Benim test hafif koyu ölü sonraki 2 gün kopkoyu çıkmıştı.elinde başka testte yoksa sen yarında testi yap eğer koyu ise yarını değerlendir. Sen her ihtimale karşı bu hafta gün aşırı iliskiye devam et bence:))

Bu ayda bebek yok:50: Daha önce doktora gittim yumurtalıkların çalışıyo dedi. Adetin 3. günü yapılacak olan bir takım hormon tahlilleri istedi yarın gidip yaptırcam bakalım. Her ay kendimi hamile gibi hissediyorum ama yaa:50:

Back
X