• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hastane ortamını sevmiyorum ben ya bi antipatim var:19:
Annem zamanında sağlıkçı olmamı çook istemişti..
Allah yardımcın olsun güzelim ya..

amin tatlım kızını öp benim yerime tamam mı:54::54::54::54:
bende hiç sevmezdim geldim tam ortasına oturdum dyebilrim. Bana kalsa kuaför olurdum bennnn :16: Bebeklik hayalimmmmm:16::16::30:

bende hiç sevmezdim geldim tam ortasına oturdum dyebilrim. Bana kalsa kuaför olurdum bennnn :16: Bebeklik hayalimmmmm:16::16::30:

ikizler burcu musun yoksa??
bende kuaförlüğü çook seviyorum ya el yatkınlığımda vardır yani..
hep kuaför derlerdi tanıdıklarım bana:34::34::34:

hastane ortamını sevmiyorum ben ya bi antipatim var:19:
annem zamanında sağlıkçı olmamı çook istemişti..
allah yardımcın olsun güzelim ya..

amin tatlım kızını öp benim yerime tamam mı:54::54::54::54:

öptüm canım şimdide ağlıyor beni niye öptüm pek sevmiyor öpülmeyi :) anneme çekmiş annemde sakın kimsenin seni öpmelerine izin verme diyor :)

ikizler burcu musun yoksa??
bende kuaförlüğü çook seviyorum ya el yatkınlığımda vardır yani..
hep kuaför derlerdi tanıdıklarım bana:34::34::34:

BANADA ÖYLE DİYORLAR ARKADAŞM VAR KUAFÖR BAZEN GİDER YARDIM EDERİM ONA :16: OĞLAK BURCUYUM CNMM BEN.. YÜKSELENİM AKREP:ssz:

ayy aynenn yaa hastaneye geldiğinde hasta olup çıkanlardandım ama şimdi bende tam ortasındayımm alıştımm galibaa :9:

eveeetttt:52::52::52:ben kocayı getirmem o gün çalışsın...cinsiyeti de sürpriz olsun babasına :52: çünkü büyük ihtimalle bizim cinsiyeti evrimde öğrenicez senle beraber:52:

vooooowwwwwwwwwwwwwwwwwww süperrrr olacak bakalım ne olucak bana erkek gibi gelio bakalım hyrlısı :D
Evrm hanımda ögrenicez bebişleri birimizinki kız birimizinki erkek olursa Kerteriz :D beşik kertigi :D

öptüm canım şimdide ağlıyor beni niye öptüm pek sevmiyor öpülmeyi :) anneme çekmiş annemde sakın kimsenin seni öpmelerine izin verme diyor :)
oyy yerim ben onu yaa :21::21::21:
BANADA ÖYLE DİYORLAR ARKADAŞM VAR KUAFÖR BAZEN GİDER YARDIM EDERİM ONA :16: OĞLAK BURCUYUM CNMM BEN.. YÜKSELENİM AKREP:ssz:

güzel bi yetenek ya ben hiç kimseye kaş bıyık aldıramam.. saçlarımı emanet edemem..
hep ben yaparım bu işlerimi.. düğünümde kuaföre gittik kadın ortaklık teklif etti ya düşün artık:1::1::1::1::1:

kızlar bi cesaret süt doldurdum içiyorum benim için dua edin bu sefer vücudumda kalsın şu süttt:23:

oyy yerim ben onu yaa :21::21::21:

güzel bi yetenek ya ben hiç kimseye kaş bıyık aldıramam.. saçlarımı emanet edemem..
hep ben yaparım bu işlerimi.. düğünümde kuaföre gittik kadın ortaklık teklif etti ya düşün artık:1::1::1::1::1:

woww becerikli hatunnn yaaa..maşallahhh :nazar::nazar:

Back
X