• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teyzelerı mercımegm sat a gore bugun 5haftalık ama aslunda 4 haftalık fln degerım 575 e yukselmıs dr cok guzel saglıklı ıleriıyoruz dedı 10 gun snra yawrumu goreblrm dımı randevumuz var ;) dr de unuttum kac haftalık oldugunu sormayı;)

canımcım 5. haftan tamamlandıktan bikaç gün sonra görebilirsin karından:52::52::52:

aşk olsun şimdi siz hamile kalsanız benle görüşmüceeniz mi aramızda üç ay var diye...:19:

yok yavrum anne grupları aynı olanlar hemen hemen aynı seylerı aynı anda yasıyor ya o bakımdan dedım :):)

içimden bir ses 38s ile aynı anne grubuna dahıl olacaz gibi gelıyo ama hadı hayırlısı

benimki 4düz olcak:49::49::49::49:
benimkinin ikiz olma ihtimali var zaten biliyosun kuzucum:48::48::48:
yok kuzum bi de senin kalbin var ya ondan 3 dedim...
yok yavrum anne grupları aynı olanlar hemen hemen aynı seylerı aynı anda yasıyor ya o bakımdan dedım :):)

içimden bir ses 38s ile aynı anne grubuna dahıl olacaz gibi gelıyo ama hadı hayırlısı
hee tamam ağlarım bak benle de görüşün:43:
ahahahaha ikiz olurmus hakkaten :D abooooooooooooo çift yumurta ikizi olsun benzemesin :D

yok kuşum tek kese var ama o tek kesede kaç tane bebek var bilemiyorum....

teyzelerı mercımegm sat a gore bugun 5haftalık ama aslunda 4 haftalık fln degerım 575 e yukselmıs dr cok guzel saglıklı ıleriıyoruz dedı 10 gun snra yawrumu goreblrm dımı randevumuz var ;) dr de unuttum kac haftalık oldugunu sormayı;)
mrb bebeğim hoş geldin maşallah:nazar:
herşeyin yolunda olmasına sevindim..
nasılsın şimdi geçti mi hastalığın?

hadi hayırlısı bakalım 3 günüm kaldı benimkinin kokusu çıkar cuma günü:83:

mrb bebeğim hoş geldin maşallah:nazar:
herşeyin yolunda olmasına sevindim..
nasılsın şimdi geçti mi hastalığın?

hadi hayırlısı bakalım 3 günüm kaldı benimkinin kokusu çıkar cuma günü:83:

senden 2 gün sonrada benım bellı olacak ha bu arada regl olmazsan cuma günü hemen test yapma en az 2-3 gun bekle sana diyorum kendım dayanabılırım ınsallah :)

evet süper olur masraflar çitf çift olacak amaaan niçin calısıyorum sankı feda olsun bıdıklara :):)

su an ne hissediyorsun 38s kacıncı denemeydı senın bu

evet ya herşey onlara feda olsun...
hiç sorma ya haddi hesabı yok benimkinin..
hiç bişey hissetmiyorum desem :26:

kızlar merhaba. Beni de listeye ekler misiniz yaş 26 bat 17 temmuz. 2 aydır hüsrana uğradım hele ki bu ay kendimi çok hazırlamıştım.çok üzüldüm günümde geçmişti kendimi baya kaptırmıştım sonuç hüsran :43::43: Hayırlısı olsun inşallah. Allah herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

evet ya herşey onlara feda olsun...
hiç sorma ya haddi hesabı yok benimkinin..
hiç bişey hissetmiyorum desem :26:

bendede kayboldu o ılk gunlerdekı hıssıyat hele test yapınca iyice kayboldu temmuz ovülasyon tarihimide hesapladım zaten eğer tutmazsa lısteye 6 temmuz yazabılırsın canım :)

bebikellalarımmmmm...ben bi mutfağa el atayım.kocam da ne zamandır kazandibi istiyodu bugün bi kıyak geçeyim adamcığıma...çok öptüm işim erken biterse gelirim:54:
kescez pişircez kescez pişircez hazırlıcaz pişircez hoooop burdayımmmm
:52::52::52::52::52:

kızlar merhaba. Beni de listeye ekler misiniz yaş 26 bat 17 temmuz. 2 aydır hüsrana uğradım hele ki bu ay kendimi çok hazırlamıştım.çok üzüldüm günümde geçmişti kendimi baya kaptırmıştım sonuç hüsran :43::43: Hayırlısı olsun inşallah. Allah herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

mrb canım hoş geldin..
amin canım inşallah hemen gelir meleklerimiz..
ekliyorum hemen senide:68:

Back
X