• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oooyyy oooyyyy kıyamam anniişşeeee :16::16::16:
sen dinlen eşin yapsın yemeklerii :1::1::1:
ben de eşime kıyamıyorum hem çalışıp yoruluyo hem evde uğraşmasın temizlik ve bulaşık onda zaten:26:
biraz uykusuzluğum varya ondan herhalde
sen neden uyumaz oldun bebeğim geçenlerde dişin ağrıyodu da şimdi neden uyuyamadın hayırdır??

hoşbuldumm bebeğimmmmmmmmm:29::16:nasıl giidiyo hamilelikkk:52:

tatlı sert diyelim:22:

çalışmalara devam acnım bende. bata daha çooookkk var. günleri değerlendiriyorum. benm mesaii bitti kızlaaarrr ben kaçayım ufaktan. eve gidip yemek yapacam daha :31::31::31:

iyi değerlendir hayırlısıyla olur inş. canım benim... kolay gelsin sana dikkat et kendine öpüldün kocaman :34::54::54:

sen neden uyumaz oldun bebeğim geçenlerde dişin ağrıyodu da şimdi neden uyuyamadın hayırdır??
:
gece havaalanına gittik geç uyudum sabahta uyumadım tekrardan o yüzden bebeğim..
:54::54::54::54:

hoşçakalın kızlaaarrr yarına kadar hepinizi çok özliycem ben :54::54::54::54:

sende kendine iyi bak tatlım görüşürüz öpüyorum:54::54::54:

iyiyim kuzum misafirlerim geldi yurt dışından..gece geç yattım bide bugün ki havayı biliyosun içimi kararttı kız.. başım ağrıyo.. sen nasılsın?

kıyamam canım benim yorgun düştün sen :26: dikkat et kendine.. :29:
evet burda havalar bunaltıcı dün de yağmur yağdı... akşamları da serin oluyo ... ama yinede özlemişim havasını... :24::24:

kıyamam canım benim yorgun düştün sen :26: dikkat et kendine.. :29:
evet burda havalar bunaltıcı dün de yağmur yağdı... akşamları da serin oluyo ... ama yinede özlemişim havasını... :24::24:

ederim tatlım:38:
evet o yağmurda çarşıdaydım dün:10::10:
hasret gider bi güzel tatlım annenle:48::48:

ben de eşime kıyamıyorum hem çalışıp yoruluyo hem evde uğraşmasın temizlik ve bulaşık onda zaten:26:

tatlı sert diyelim:22:

zor günleri atlattın sayılır canım... tadını çıkarmaya bak hamileliğin..:34:

ederim tatlım:38:
evet o yağmurda çarşıdaydım dün:10::10:
hasret gider bi güzel tatlım annenle:48::48:

oyy hep yağmura yakalanıyosun sen :9: aman ha dikat et :70:
evet hasret gideriyorum boool bolll ama cuma günü eve dönücem artık eşimi de özledim zaten gitmek te istemiyorum kalmakta :2::2:

zor günleri atlattın sayılır canım... tadını çıkarmaya bak hamileliğin..:34:

aaaahhh inşallah 4buçuk-6.aylar arası çok rahat olurmuş öyle diyo basbelasi42 daha doğrusu onun gebelik takvimi....inşallah az kaldı en fazla 1 ay daha sıkıntı çekerim sonra hooop bi bakmışın doğuruyorum:52::52:

oyy hep yağmura yakalanıyosun sen :9: aman ha dikat et :70:
evet hasret gideriyorum boool bolll ama cuma günü eve dönücem artık eşimi de özledim zaten gitmek te istemiyorum kalmakta :2::2:

yok tatlım ıslanmadım merak etme..
ne kadar değişik bişey demi..
bi yanın orda bi yanın burda..

aaaahhh inşallah 4buçuk-6.aylar arası çok rahat olurmuş öyle diyo basbelasi42 daha doğrusu onun gebelik takvimi....inşallah az kaldı en fazla 1 ay daha sıkıntı çekerim sonra hooop bi bakmışın doğuruyorum:52::52:

Rabbim hamileliğinde kötü gün yasatmasın inş. kolay doğumunda olur:16: ... az kalmıs bak çok şükür... :16::16:

yok tatlım ıslanmadım merak etme..
ne kadar değişik bişey demi..
bi yanın orda bi yanın burda..

aynen öyle bebeğimm gurbette olmak çok zormuş.. e buna da şükür Allah acılarını göstermesin kimsenin herkez yerinde huzurlu olsun yeter bana :16:

aynen öyle bebeğimm gurbette olmak çok zormuş.. e buna da şükür Allah acılarını göstermesin kimsenin herkez yerinde huzurlu olsun yeter bana :16:
çok şanslısın gene de...ben anneme gidip kalamam asla...en son onunla aynı evde kaldığım 5 sene önce falandır o da kaçamak sadece bir gece...koynunda uyumuştum anacığımın...

neyse kızlar sohbetinize doyum olmaz ama ben annemle yemek yapcam kendinize çok iyi bakın en kısa zamanda görüşmek üzer sizleri çok seviyorumm:34::34::38:

Back
X