Abooooooooooooooo kıyamamki sana kuzumm kıyamam ver azcık bana ortak bulantı olsun kıyamam Arkadaşıma oyy dinlen bol bol![]()
canım benim çok sağol benim sıpa doğsun anlatacağım ona senin yüzünden ne hallere düştüm diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abooooooooooooooo kıyamamki sana kuzumm kıyamam ver azcık bana ortak bulantı olsun kıyamam Arkadaşıma oyy dinlen bol bol![]()
hoş geldin canım nasılsın??
ayy ne güzel ya minicik yavrunu gördün demek![]()
bu testler bana kafayı yedırtecek........15 hazıranda iki çizgi birbirine yaklaşmıştı....dedim ahanda çift çizgiyi gördüm.....16 hazıran da kocaman bır tek çizgi oldu tekrardan.......
biraz önce yaptığım test de çift çizgi oldu......9. dk da baktım......ama bu sefer ıkısıde çok koyu değiller bazen kıpkırmızı oluyor ya bu sefer ıkısı de pembe oldular ......hatalı mı acaba test......
haydi öptüm hepinizi haberleri çatlakımdan bekleyin anacım baayyyyy![]()
canım isim düşündün mü hiç??
canım benimde ilk yaptıklarım çok silikti ama sonra son 4 test biri koyu diğer silik olanda koyuya yakındı ama 4 gündür ikiside koyu olmadı.. Ama toipte bir arkadaşımız dedi ki (doktor söylemiş onada) ikiside kopkoyu olmaz değişti mi yeterli demiş... ikisi birbirine yakınlaştıysa tamamdır çalış.. eğer yine silikleştiyse yumurtlama oldu demek diye düşünüyorum....
Birde test ilk 5 dk içinde geçerli diye biliyiorum.. 9. dk da geçerli olmaz pembeleşmesi de artık gçerliliği bitmiş demektir.
kızlar tekrardan merhaba..........aranızda belkı bılen vardır.........doktorlar pko teşhisini nasıl koyuyor? yanı ben de bu ay olmazsa doktora gitmeyı düşünüyorum ama alttan muayene olmak istemiyorum...utanıyorum![]()
o zaman ben şimdi bir tane daha yapayım zaten bu testler yüzünden vücudum susuz kaldı.......su içmeye içmeyehemen gidip yapıyorum
Kızlarrrr selam hepinize bi iki gündür giremiodum ama size güzel haberler getirdim :))) dün doktora gittik bebişimşzi ultrasonda gördük :) haftaya kese daha belirgin olur dedi 2 Temmuz'da bi daha gidecez :)))
Kiz olursa Ceren dusunuyoruz canim cunku esimin adi Ceylan ve cerenin anlami guzel gozlu ceylan yavrusu demek. Anlami icin onu koymak istiyoruz.
Ama erkek bulamadik fikirlerinize acigim :)
yap bakalım canım foto çekip yükle yorumlayalımsorma susuyorum ama içmiyorum
![]()
Hoşbulduk tatlı :) ya hiç sorma önce göremedi bak bak aşağı saklanmış dedi doktor :) hgc 1000 in üstünde ama fazla belirgin değil daha çok yeni dedi inşallah bi daha daha belirgin görüncek :)))
hiç duymamıştım erkekte ceylan ismini. ama ceren güzel hem anlamlı da olur..
valla şu an hiç erkek ismi yok aklımda zaten benimkine de nasıl isim koyacaksam.. zor beğenirim ben ya işim çook zor benim![]()
yap bakalım canım foto çekip yükle yorumlayalımsorma susuyorum ama içmiyorum
![]()
Bizim afyon tarafinda cok yaygin erkekte ceylan ismi :) nerdeyse kizda hic yok :)
Bende zor begeniyorum canim herkes diyo sunu falan koy ama bi turlu begenemiyorum bakalim artik :))
Bizim afyon tarafinda cok yaygin erkekte ceylan ismi :) nerdeyse kizda hic yok :)
Bende zor begeniyorum canim herkes diyo sunu falan koy ama bi turlu begenemiyorum bakalim artik :))
aaaaaaaaa kızlar size sölemeyi unuttum beni dün bi aglama krizi tuttuuAboooooooo durduramıyorum kendimi osman diyor noluo sana iyimisin bi agladım bi agladım hıçkırarak
offf çok fenaydı duygu patlaması yaşıyorum bu aralar sizede böle oldumu ? :26::26::26::26:
ayyyy canım benim şimdi baktım netten bunlar hamileliklerde oluyormuş ben yaşamadı kiii
bak sana güzel bir isim söyleyım.......
eşinin adı: ceylan
bebeğinin adı : Ceyhan olsun![]()