• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yumurtalıklarda ki kisti görebilir ama pko için hormon testinin yapılması şart tatlım
canım pko da yumurtalıklardaki kistler zaten ki. ben mi yanlış biliyorum. poli kistik over birden fazla kisti olan yumurta demek değilmi :26::26:

aramızda ovulasyon yapan var mı bacılar?:27::27::27::27:

ben yapıommmm bacııııı. benm daha çok koyulaşmadı günüm var galiba. bakalım bugün ne çıkcak :26::26::26::26:

kızlar cogumuz bebek için çalışmalar yapıyoruz.....mesela benım bata daha cok var.3 temmuz.......hamile olup olmadığımız belli değil sonuçta.....

saç boyatabılır mıyız? bir kaç gundür aklım da:44::44::44:

benim öğle aram yok bi arkadaş bulabilirsem telefonlara bakabilen ona emanet edip gideceğim 15 dakikalığına yoksa dışarıdaan söyleyeceğim onlar da çok bulantı yapıyor resmen tiksindim ekmek arası yemekten

hmm anladım canım sen birini bulmaya çalış en iyisi.. bebişini aç bırakma:49::49:

kızlar ben bebısıme ısım buldum kız olursa MİHRİMAH erkek olursa egerr MUHAMMED ALİ sizce nasıl

mihrimah ismi bu aralar çok tutuluyo galiba. benim çocuklarımın ismide hazır. yeterki göbişime gelsinler hayırlısıylaaa:16::16::16::16:

Back
X