• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızzlar ben dün gece rüyamda bembeyaz tenli siyah iri gözlü eşim gibi bir erkek bebek gördüm :21::21: kiraz yediriyodumm çekirdeklerini ayıklayıp ay nasıl yiyordu yaa dudaklarını büzüte büzütee kalktım hemen kiraz yedimmmm:52::52::52:

cinsiyeti belli oldu mu senin ?

erkek çocuk kıza ,kız çoocuk görmek erkeğe çıkar derler ..

kiraz dudaklı bir kız mı? olacak yoksa benim aklıma ilk bu geldi:16::16::16::16::16::16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayyyy yine gözlerim ağrıdı ama bitiremedim yazdıklarınızı okumayı 14.30dan beri :52::52::52::52::52::52::52::52:
merhaba diyemeden gece olcak:52::52::52::52::52:
dün abimin eşinin 2.bebiş haberini aldım o heyecanla hemen eşimi aradım sana bi haberim var dedim ne haberi diye heyecanlanınca bi muzurluk geldi aklıma :37:
bebiş haberi dedim :52: tabi benim sandı :52: valla mı doğru söyle falan dedi ayy tatlım benim yaa:38:
sonra dedim ama benim değil abimin:52: sesi değişti hemen keşke yapmasaydım dedim bende :44:
o da içinden diomuş daha çok var belli olmasına ne çabuk belli oldu

kızlar dün gebelik testi yaptım meraklanıp çok sabırsısım bu ay ve tabiki negatif çıktı bütüm beklentilerim hayallerim umutlarım yok olup gitti içimdeki ses bu ay da fos diyor:5:... kırmızıları görmeden umut kesilmez bunuda biliyorum .. Tedaviye baslamyı düşünüyorum ... 23 ünde bat ım.. kasıklarımda ağrı var adet olcak gbiyim akıntım çoğaldı:5:offf

bak hele yaaaa niye yapıon bakim :20::20::20::20:
daha varsada çıkmaz kiiiii hemen rehavete kapılmamak lazım az daha bekle canım. gnün geçsin öyle yap. senin daha 3 günün var :34::34::34::34::34::34:

kızlar dün gebelik testi yaptım meraklanıp çok sabırsısım bu ay ve tabiki negatif çıktı bütüm beklentilerim hayallerim umutlarım yok olup gitti içimdeki ses bu ay da fos diyor:5:... kırmızıları görmeden umut kesilmez bunuda biliyorum .. Tedaviye baslamyı düşünüyorum ... 23 ünde bat ım.. kasıklarımda ağrı var adet olcak gbiyim akıntım çoğaldı:5:offf

birde mera22 cim,evde yapılan testlerde zaten hemen bellı olmaz yanı reglının üstünden 10 gun falan gecmesı gerekıyor,böyle düşünüp kendını germe hormon seviyelerını alt üst etme kafan rahat olsun olabıldıgınce

canım niye erken yapıyosun ya bak böyle üzülüyosun sonra:20::20:
çook kızdım sana kuzucum ya :19:
test kullanmak alışkanlık yaptı herhalde kız sende:1:
moralini bozma tamam mı..

of evet test bağımlısı oldum yha keske ovilasyon testimi yanıma alsaydım en azından bu kadar üzülmezdim vay anasını ya :1:Kızma bebeğim yha beni gören hamile misin yüzün filan değişmiş diooo herkez rüyasında bei hamile görüyo pskolojim bozuldu amaaa:14:

ayyyy yine gözlerim ağrıdı ama bitiremedim yazdıklarınızı okumayı 14.30dan beri :52::52::52::52::52::52::52::52:
merhaba diyemeden gece olcak:52::52::52::52::52:
dün abimin eşinin 2.bebiş haberini aldım o heyecanla hemen eşimi aradım sana bi haberim var dedim ne haberi diye heyecanlanınca bi muzurluk geldi aklıma :37:
bebiş haberi dedim :52: tabi benim sandı :52: valla mı doğru söyle falan dedi ayy tatlım benim yaa:38:
sonra dedim ama benim değil abimin:52: sesi değişti hemen keşke yapmasaydım dedim bende :44:
o da içinden diomuş daha çok var belli olmasına ne çabuk belli oldu

ahh canım ya çook mu hızlıyız ne herkes bunu söylüyor.. topiğin hızına kimse yetişemiyor:52::52::52:
yaa keşke öyle demeseydin yazık adama ya üzülmüştür..

of evet test bağımlısı oldum yha keske ovilasyon testimi yanıma alsaydım en azından bu kadar üzülmezdim vay anasını ya :1:Kızma bebeğim yha beni gören hamile misin yüzün filan değişmiş diooo herkez rüyasında bei hamile görüyo pskolojim bozuldu amaaa:14:

canım ya o psikolojide bambaşka bi ara benide görüyodu herkes rüyasında.. ama sonuç ortada yani..
takmamaya çalış ya

birde mera22 cim,evde yapılan testlerde zaten hemen bellı olmaz yanı reglının üstünden 10 gun falan gecmesı gerekıyor,böyle düşünüp kendını germe hormon seviyelerını alt üst etme kafan rahat olsun olabıldıgınce

çok haklısın canım yha bunu bile bile testin basına geçtim ya belli olursa diyerekten:1:

bak hele yaaaa niye yapıon bakim :20::20::20::20:
daha varsada çıkmaz kiiiii hemen rehavete kapılmamak lazım az daha bekle canım. gnün geçsin öyle yap. senin daha 3 günün var :34::34::34::34::34::34:

:17::17: ayy bende pişman oldum test yaptığıma hiç sorma yani :1:belki eşime süpriz yaparım diye düşünüyodum bebeğimm:16:

ya canım yaa üzülme ne olur ama testi çok erken yapmışsın direk hayal kırıklığına uğratıyor böyle erken yapılan test..bağımlı olduysan evde bulundurma alma yapamazsın işte sen de o zaman...:50:

ben kendimi hiç görmüyorum ama çevremdekiler de beni hamile görüyo.. çocuk konusuda açılmıyo aslında zaten biz daha yeni düşünmeye başladık ve kimsenin haberi yok sadece buraya yazıyorum.. inşallah rüyalar birgün gerçek olur canım hepimiz için

ay bendede oluyo öyle şeyler rüyanıza sokmayın lan bizi psikolojimizi bozuyorsunuz yaaaa :):)

en son hamıle bir arkadasım söyledı senı ruyamda gördüm yakında hamıle kalacaksın bak gör dedı hepte oğlan doguruyorum ne hıkmetse :)

:55::55::55::55::55::55::55:

bende yetişemiyorum hızına yaşımdan dolayı diye düşünüyordum.ama benim gibi yetişemeyenlerde olunca tek değil mişim :52::52::52::52::52::52::52::52::52: ,okuamada gayret et,iş yerinde işleri takip et, yazmaya pek vakit kalmıyor...maşallah maşallah nazarlara gelmesin topik ...:16::16::16::16::16:

ayy senin kızın olacak ya kiraz gibi dudakları olacak:16::16::16:

ama hem sağ tarafımda belirdi bebek hemde bir keresinde de ben nehir kıyısında oturuyordum biri bana battaniyeye sarılı bir bebek verdi buna artık sen bakacaksın dedi yaklaşık 10 gün önce açtım battaniyeyi bir erkek çocuğu çok tatlıydı tamam ben bakarım dedim öptüm onu nasıl gülüyodu yaaa annem aradı sonra rüyasinda görmüş oğlun olacak dedi ki rüyaları hep çıkar onun benim içime de hep doğuyor erkek diye ama farketmez tabi kızda güzel olur sağlıklı olsun da eli ayağı düzgün olsun rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin cinsiyeti önemli değil :emir_bebek:

hyr olsun kuzum ruya tabirlerine baktın mı ?

rüya tabirlerinde erkek bebek görmek feraha kavuşmaya müjdeli habere murata delalet edermiş, diğer bir sitede tersi çıkar kız bebeğe müjdelenir yazıyodu bazısında erkek bebek görmek erkek evlat sahibi olacağına işaret eder yazıyo:26::26::26:

canım ya o psikolojide bambaşka bi ara benide görüyodu herkes rüyasında.. ama sonuç ortada yani..
takmamaya çalış ya

öyle bebeğim çok haklısınnn :31::31: yarın da dönüyorum evime hafif buruk biraz mutlu birazcıkta kararsızım :1: ne yaptığımı bilmiyorum bu gidişle embesil olcam :37::37:

ahh canım ya çook mu hızlıyız ne herkes bunu söylüyor.. topiğin hızına kimse yetişemiyor:52::52::52:
yaa keşke öyle demeseydin yazık adama ya üzülmüştür..

aynen canım topiğin göbek adı hızlı topik olsun :46::46::46: amaannn nazarlar değmesin :nazar::nazar::nazar::nazar:
evet canım ya bende sonradan pişman oldum ama yapmış bulundum 1kere :43:

ay bendede oluyo öyle şeyler rüyanıza sokmayın lan bizi psikolojimizi bozuyorsunuz yaaaa :):)

en son hamıle bir arkadasım söyledı senı ruyamda gördüm yakında hamıle kalacaksın bak gör dedı hepte oğlan doguruyorum ne hıkmetse :)

:1::1: aman bebeğimm hamile kal bebeğinde sağlıklı olsun gerisi fıs:1: inş. bu ay olur bebeğinn bat ın ne zman??

ama hem sağ tarafımda belirdi bebek hemde bir keresinde de ben nehir kıyısında oturuyordum biri bana battaniyeye sarılı bir bebek verdi buna artık sen bakacaksın dedi yaklaşık 10 gün önce açtım battaniyeyi bir erkek çocuğu çok tatlıydı tamam ben bakarım dedim öptüm onu nasıl gülüyodu yaaa annem aradı sonra rüyasinda görmüş oğlun olacak dedi ki rüyaları hep çıkar onun benim içime de hep doğuyor erkek diye ama farketmez tabi kızda güzel olur sağlıklı olsun da eli ayağı düzgün olsun rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin cinsiyeti önemli değil :emir_bebek:

rüya tabirlerinde erkek bebek görmek feraha kavuşmaya müjdeli habere murata delalet edermiş, diğer bir sitede tersi çıkar kız bebeğe müjdelenir yazıyodu bazısında erkek bebek görmek erkek evlat sahibi olacağına işaret eder yazıyo:26::26::26:

belli olunca mutlaka yaz bakalım böylece rüya tabirlerinide test etmiş oluruz.:52::52::52::52::52::52::52:

Ben hamile kaldıgım ilk gün Istıhareye yatmıştım öle namazını kılıp dusasını flan okumadım ama niyet ettim konuşmadan uyudum ruyamda halamın iki erkek torunu var onlarla oynarken gördüm kendmi hyr olsun tabide oglum olcak herhal :1::1::1::1:

ayy hadi bakalım güzelim rabbim temiz kalbine göre versin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:55::55::55::55::55::55::55:

bende yetişemiyorum hızına yaşımdan dolayı diye düşünüyordum.ama benim gibi yetişemeyenlerde olunca tek değil mişim :52::52::52::52::52::52::52::52::52: ,okuamada gayret et,iş yerinde işleri takip et, yazmaya pek vakit kalmıyor...maşallah maşallah nazarlara gelmesin topik ...:16::16::16::16::16:

eşim vardıyalı çalıştığı için benim giriş sattlerim belli olmuo genelde ben gelene kadar topik kitaplaşmış oluyo sayfalardan öte geçiyo :1:
sabah vardıyasını bekliyorum güne sizlerle başlamak için :16:

Back
X