• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebegimmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn naıslsın bakalım :52:

çok bi değişiğim bebeğime çok iyi bakmışım aradaki farkı kapatmakla kalmamış daha bile büyük olmuş ya....benden mutlusu olamaz....bi de o kıpırdayışı yok mu ahhh bebeğimmm....çok ağladım kızzz....öyle böyle değil şimdi bile gözlerim doldu yanıyo artık ağlamaktan...çok güeldi çooookkkk:52::52::52::52::52:

çok bi değişiğim bebeğime çok iyi bakmışım aradaki farkı kapatmakla kalmamış daha bile büyük olmuş ya....benden mutlusu olamaz....bi de o kıpırdayışı yok mu ahhh bebeğimmm....çok ağladım kızzz....öyle böyle değil şimdi bile gözlerim doldu yanıyo artık ağlamaktan...çok güeldi çooookkkk:52::52::52::52::52:

ne mutlu size canım sağlıkla da kucağına alırsın inşallah :16:

Allah inş bizede nasip eder cnm çokk merak ediyorum günler hemen geçsin istiyorum benim senin gördügünü görmeme daha 6 hafta dan fazla varr :43: inş sağ salim alırsın kucagına :54:

ne mutlu size canım sağlıkla da kucağına alırsın inşallah :16:

Allah inş bizede nasip eder cnm çokk merak ediyorum günler hemen geçsin istiyorum benim senin gördügünü görmeme daha 6 hafta dan fazla varr :43: inş sağ salim alırsın kucagına :54:

amin canlarımmmm....bir an evvel yaşanası bi duygu doktor da hiç garipsemedi yalnız herkes ağlıyo demek ki....ama çok güzel yaaa...kampanyanız yok mu hergün gelip ultrasona girsem ucuza yapmaz mısınız dedim.eşim de yok ya olmaz öyle yorulup durma buraya gelmekle eve alalım bu aletten kaç paradır ki diyo...ordaki hemşireler koptu bize...ayrıca sadece 3 gram almışım..ben dedim kilom gitti göbek geldi diye...o kadar göbek çıktı ama sadece 3 gram oynamış

amin canlarımmmm....bir an evvel yaşanası bi duygu doktor da hiç garipsemedi yalnız herkes ağlıyo demek ki....ama çok güzel yaaa...kampanyanız yok mu hergün gelip ultrasona girsem ucuza yapmaz mısınız dedim.eşim de yok ya olmaz öyle yorulup durma buraya gelmekle eve alalım bu aletten kaç paradır ki diyo...ordaki hemşireler koptu bize...ayrıca sadece 3 gram almışım..ben dedim kilom gitti göbek geldi diye...o kadar göbek çıktı ama sadece 3 gram oynamış

bebegin alıo demekki yediklerini kuzum ne güsel ne mutlu sana çokk özendim ama şimdi ! :19:

Ay süper ya dilerim Allahtan banada hayırlısıyla nasip etsin önce hamileliğimi öğrenmeyi sonra sağlıkla kucağıma almayı :5:

benim bile içim kıpırdadı :52:
inşallah bizde yaşarız bu mutluluğu Yarabbimmm:49:

koca kafalı bişey:52: ben ağlıyorum eşim doktorun arka tarafında dizimi sıkıyo heyecandan mutluluktan bir garip hallerdeydik....

yalnız bu topikte muhabbet süper ve acayip akıcı biraz önce girdim ve hızınıza yetişemiyorum :53::53:

Back
X