• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adetime 4 gun var son 3gündür surekli mide bulantısı yasiyorum kuscak sekılde değil ama yemek yiyemiıyom sadece ufak tefek cnmın cektiği seyler olursa oda mınnacık alıyorum acaba hamilemiyim cok sıkıntı yaşıyorum halsizlık ve ishal cekiyorum sn 3-4 gündür.akıntımda var. Adet olcak gibide ara ara kasik bel ağrısı oluyo meme ucu hassasiyeti oluyo bazen ucuna dokunamıom bazen azcık acıyo meme ucum sertlestı ve dik.kizlar cvp verinn hamile olsam bile cok erken mide bulantısı yasamak ama yazmadan edemedim nolur cevap verin

yok be güzelim ben daha nelerini gördüm birine cevap yazıyosun bibakıyosun iki sayfa geride kalmış sen yazana kadar kızın dediği:10:

Gerçekten mi o zaman benim şimdiye kadar forumda gördüğüm en hızlısı deyim ben :9::9:

adetime 4 gun var son 3gündür surekli mide bulantısı yasiyorum kuscak sekılde değil ama yemek yiyemiıyom sadece ufak tefek cnmın cektiği seyler olursa oda mınnacık alıyorum acaba hamilemiyim cok sıkıntı yaşıyorum halsizlık ve ishal cekiyorum sn 3-4 gündür.akıntımda var. Adet olcak gibide ara ara kasik bel ağrısı oluyo meme ucu hassasiyeti oluyo bazen ucuna dokunamıom bazen azcık acıyo meme ucum sertlestı ve dik.kizlar cvp verinn hamile olsam bile cok erken mide bulantısı yasamak ama yazmadan edemedim nolur cevap verin

kimisinde erken başlıyo canım bulantılar ama sende ishalde varmış bence bi doktora görünmen gerekir diye düşünüyorum

Canım seni üzmek istemem ama bende de mide bulantısı hariç diğerlerinin hepsi vardı hatta 3-4 gün adetim gecikti acayip kaptırmıştım kendimi birden kırmızıları görünce çöktüm sende kendini kaptırma canım psikolojik de olabilir sabırla bekle derim ben:34:

Canım seni üzmek istemem ama bende de mide bulantısı hariç diğerlerinin hepsi vardı hatta 3-4 gün adetim gecikti acayip kaptırmıştım kendimi birden kırmızıları görünce çöktüm sende kendini kaptırma canım psikolojik de olabilir sabırla bekle derim ben:34:

hayırlısı dıyelım ne dıyım kıı

sol tarafta kafası var kızlar yüzüstü yatıyo gidi duruyo...elleri burnunda arada kaşıyodu sanki....

Eklentiler

• $IMG516.webp
    $IMG516.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG517.webp
    $IMG517.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 37
şimdi eve girdim hemen açtım bilgisayarı ama 60 sayfa yazılmış benden sonra :( buschy canım bebeişin nasıldı anlatsana

neler kaçırdım ki ben 60 sayfayı okumam kolay olmayacak:26:

şimdi eve girdim hemen açtım bilgisayarı ama 60 sayfa yazılmış benden sonra :( buschy canım bebeişin nasıldı anlatsana

neler kaçırdım ki ben 60 sayfayı okumam kolay olmayacak:26:

ben de yeni geldim canım son iki sayfaya baksana hatta bi önceki sayfaya iyice bak :52::52::52:

slm kolaygelsin ben gebelik testi alıp yaptım ilk yaptım gebelik testinde 2 c çizgi silik çıktı tekrar bida aldım test gene yaptım 2 ci çizgi gene hafif silik çıktı hamilemiyim

yaa sinir oldum hala kan testi yaptıramadım işlerin yoğunluğundan çatlayacağım ya :( tamam birazdan izin alıp çıkıcam diyorum ama yok bitmiyor bir türlü görüşmeler :47: ama en sonunda isyan ettim yarın öğlene kadar izin aldım kızlar sabah yaptıracağım artık testi çok şükür :)

Back
X