- 22 Nisan 2013
- 2.236
- 291
- 173
evlilik yıldönümümüze 3gün var keşke öğrenme şansım olsaydı yaa negüzel hediye olurdu![]()
kııııızzzzzzzzzzzzz 24 haziran mııı benimddeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlilik yıldönümümüze 3gün var keşke öğrenme şansım olsaydı yaa negüzel hediye olurdu![]()
belirti başlayabilir 10gün önceden evetHemen belirti verir mi yaa daha 10 gün var :26::26::26::26: heveslendirmeyin sonra![]()
Kızlar bu ateş ölçme yöntemi ile ilgili bilgisi olan var mı?![]()
Kızlar bu ateş ölçme yöntemi ile ilgili bilgisi olan var mı?![]()
kııııızzzzzzzzzzzzz 24 haziran mııı benimddeeeehangi yıl senin
![]()
evett yaa bende ona baktım az önceeekeşke önceden belli olsaydı neyse sizde 2. kutlama yaparsınız artık
![]()
belirti başlayabilir 10gün önceden evet
ateş ölçmede de hergün ölçüyolar yükseliş halindeyse gebe olduğunu anlıyosun bişi yok yani...
ben akşam 12.30 oldumu ateşimi ölçüyorum ayın 15ne kadar 36.1 di 15nde birden 36.7 oldum şimdi de en düşük 36.3 gördüm hep yüksek. sanırım 14ydü bnm ovulasyon tarihim:44:
yani yükseldiği günün bir öncesi oluyomuş.
adet günü ateşin tekrar düşüyomuş eğer günün geçtiği hade düşmezse bu da bi belirtiymiş öyle okudum nette
ohh Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin amiiiin:122::122:
caydinciğim hamile misin yoksadaha çok erken belirti için ama sen yine de çok umutlanma ama umutsuz da olma inşallah bu sefer bu haberi vereceksin bize
Bugün aldım derecemi de 36,1 gösteriyor
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html
anladım canım sağol bende takip edicem bakalım
Bugün aldım derecemi de 36,1 gösteriyor
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html
anladım canım sağol bende takip edicem bakalım
evet canım 24,06,2012daha ilk yılımızı kutlicaz
senin hangi yıl
bizimde aynıııama nikah tarihini yazdım ben buraya ondan 1 yılı geçik gösteriyor
inşallah hele bi gelsin yine hediyem olcak o benim![]()
dereceyi nerden aldın canım sen. netten mi eczaneden mi :26:
Gitti gidiyordan![]()
bende almıştım bu ay olmazsa bidahaki ay ateş ölçeyim diye ama çalışmadı bozuk göndermişler![]()
evet eşime bende öyle dedim sana 1. yılımızda bebeğimizden daha değerli daha anlamlı daha özel bir hediye daha veremezdim dedim![]()
bende almıştım bu ay olmazsa bidahaki ay ateş ölçeyim diye ama çalışmadı bozuk göndermişler![]()
gerek de kalmadı zaten..inşallah caydin da gerek duymaz
bende alayım o zmannnnn![]()