• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay yemin ederim aynı duurm bende de var pazartesi keseyi görmeye gidecem sen erkenden görmüşsün ne güzel sonrada kalp atışı için gidecem biri bitiyo biri başlıoo :18::18::18::18: inşş kesem vardır içide doludur :43:

evet ya stres üstüne stres yaşıyoruz :( haftaya benim 6 hafta olucak kalp atışını duyarız dedi. Sen büyük ihtimal hem keseyi hemde kalp atışını duyarsın canım haberdar et benide :)

günayddıınnn kızlaarrr:54::54:berat kandiliniz mübarek olsun rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul etsinn:16::16:

Günaydııın kızlllaarrr.... Hayaırlı kandiller hepinize allah herkesin duasını kabul etsin.. Benim içinde dua edin tamam mı... Kociş uyuyoo bende buraya kaçtım :9::9::9: 38s cim gelmemiş kırmızılar çok sevindim :52::52: yarın hayırlı haberlerini bekliyorummmm

ilayk döndün mü tatilden :16:

en kısa sürede duyarsın inşallah şekerim miniğinin kalp atışlarını :16::16:
sanırım bizden başka kimse yok herkes uyuyo ohhh:21::21:inşallah valla çok merak ediyorum:9: inşallah sende en kısa sürede bu heyecanları yaşarsınn:49::49: sıla daha adet olmadı dimiii bence hamilee ya:52::52::52::52:

merhaba kızlar artık evimdeyimm annemi yeniden özledim :5: ama yapcak bir şey yok duası yeter bana.....bgn bat günün henüz bir şey yok gögüs ağrısı kasık ağrısı vs. hiç bi belirtimde yok... bekliyorumm bakalımmm :31:... 38s im kırmızıların gelmemiş inş. 9 ay gelmeeeeeezzz:52:

ayyyyy deseneee kız sendee güzel haber vereceksin bizeeee hadi inşallahh:16::16: var mı belirtilerin

inşallah canım benimm.. belirtim yok ona sasırıyorum:1: gögüslerde agrım olurdu normalde şimdilik bir şey yok bel ağrısı yada kasık ağrıları yok anlamadım gitti bebeğimm yhaa.:26:

Back
X