Ay yemin ederim aynı duurm bende de var pazartesi keseyi görmeye gidecem sen erkenden görmüşsün ne güzel sonrada kalp atışı için gidecem biri bitiyo biri başlıoo :18::18::18::18: inşş kesem vardır içide doludur![]()
evet ya stres üstüne stres yaşıyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yemin ederim aynı duurm bende de var pazartesi keseyi görmeye gidecem sen erkenden görmüşsün ne güzel sonrada kalp atışı için gidecem biri bitiyo biri başlıoo :18::18::18::18: inşş kesem vardır içide doludur![]()
oooo çok güzelcanım kalp atışları he sıradaa bende bi an önce görmek istiyorumm küçücüğümüüücanım bugün doktora giittim keseyi görmeye çok şükür duruyor bebeğimiz eşim bak bana ne kadar çok benziyor diyor
Slmmmmmmmmmmmmmmmm kimse yokmu biz geldikkk
![]()
oooo çok güzelcanım kalp atışları he sıradaa bende bi an önce görmek istiyorumm küçücüğümüüü![]()
sanırım bizden başka kimse yok herkes uyuyo ohhhen kısa sürede duyarsın inşallah şekerim miniğinin kalp atışlarını![]()
ayyy canım benimmm inş. değerlerin yüksek çıkarrrkızlar günaydın. hala benım kırmızılar gelmedi dayanamadım ve tahlil yaptırdım yarım saat sonra cıkıcak![]()
karameeeeeellllll sonuç kaç çıktıııı merakta bırakma bizi hadi güzel haberlerle gellllllkızlar günaydın. hala benım kırmızılar gelmedi dayanamadım ve tahlil yaptırdım yarım saat sonra cıkıcak![]()
karameeeeeellllll sonuç kaç çıktıııı merakta bırakma bizi hadi güzel haberlerle gellllll
![]()
bende çok merak ediyorum inş. güzel haberlerle döneeeer![]()
inşallahhhhsenin bat ne zaman meracım
benim bat bgün canımbekliyorum bakalım
![]()
ayyyyy deseneee kız sendee güzel haber vereceksin bizeeee hadi inşallahhvar mı belirtilerin