Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr ben geldimmm... bende sizin gibi cok heycanlandım ama sonuc normal çıktı. ebe vardı o bakmıştı. belki daha yükselmemiştir değerin. 3-4 gün daha bekleyelim gelmezse bidaha veririz tahlil dedi.. bazen hemen gözükmeyebiliyormuş.. 33 gunde geliyor adetim.. bu gun de 33. gün ama bazen de tam aydan aya geliyor. bende şansımı denemek istemiştim. keşke az daha dursaydım canım sıkıldı ya..
6 . deneme oldu bu ay canımSiz ne zamandir deniyorsunuz?
kızlarrr ben geldimmm... bende sizin gibi cok heycanlandım ama sonuc normal çıktı. ebe vardı o bakmıştı. belki daha yükselmemiştir değerin. 3-4 gün daha bekleyelim gelmezse bidaha veririz tahlil dedi.. bazen hemen gözükmeyebiliyormuş.. 33 gunde geliyor adetim.. bu gun de 33. gün ama bazen de tam aydan aya geliyor. bende şansımı denemek istemiştim. keşke az daha dursaydım canım sıkıldı ya..
ilk geceden hamile kalanlar mi tuhaf biz mi anlamadimAllah saglikli sihhatli hayirli evlat
versinde yillarca aratmasin insallah sorunu olmayan insanlar yillarca cocuk sahibi olamiyor.
korkuyorum resmen
aynen canımm neler duyuyoruz ilk geceler ne ki .... oohoo hoo allahım en hayırlısı neyse onu versin hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun..Rabbim kimsenin kucagınık boş bırakmasın gerçekten zor beklemek çok zor...![]()
Aminn. Bizim tanidik 8sene dogum kontrol hapi kullandi biraktigi ay ikizlere hamile kaldi
hersey kismet ama ayip onlarin yaptigi![]()
oyle oyle saka yapiyorum. Yarin uykudan kafami kaldirirsam bi kan vereyim bari
rabbim dularımızı kabul etsinn![]()
İyi geceler nikah bitti bende geldim merammmm nasılsın bebeğim özledim seni heee!!!