• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tövbe yarabbim yaaaa kıs bildiğin insan heeee:52::52::52::52:(gerçi insan olacak zaten de :9::9::9: )
bütün omurlar çıkmış baksanaaa:52::52::52:

olmuş bu artık deyip doğururdum eskiden olsa ama şimdi derisi şeffaf daha baksana içi görünüyo:1: daha büyüsün organların hepsi oluştu çok şükür ama daha hepsi çalışmaya başlamadı:6::6::6:bekliyoruzzz

aaaaaaaa bebek buuuuuuuuuuu:53::53::53::53::53: ayy bende istiyorum buscyh cimmmm ya harikaaaaaaaa:53:

Son düzenleme:
az ağlamadım onu gördüğümde..bi de başını kaldırmaya çalışıyodu şapşik!!!bildiğin bebek oldu artık :46:

oyy bebeğimmmm yaaa ben olsam bende ağlardım... ki senin bebeğine o kadar mutlu oluyorum ki inş. sorunsuz doğumun olur... kocaman olmus kız :1:

bak canım ben usglerimi koyuyorum sırayla:
baştakinde belli belirsiz sol üstte oval bişey var ya o 5+2de gördüğüm kese ikincideki 7+2de gördüğüm kese üçüncüde 12+2 de artık bebeğim görünüyo...etrafındaki de kocamaaaan kese...

baktım baktım hiçbirşey anlayamadım kii ben

kızlaaaar selam naber nasılsınız? Geçmiş gene aşırı birikmiş okuyamadım tabi ki:))))

var mı yeni haberleri havadisler?

38s ne yaptı geldi mi kırmızıları inşallah gelmemiştir haftasonu aklım hep ondaydı

kızlaaaar selam naber nasılsınız? Geçmiş gene aşırı birikmiş okuyamadım tabi ki:))))

38s ne yaptı geldi mi kırmızıları inşallah gelmemiştir haftasonu aklım hep ondaydı

hoşgeldin canım dün sabah gelmiş kırmızıları:43:

38s in kırmızıları gelmiş maleseff:5:

Back
X