• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selamlar okuya okuya tükendim yahu..bitiremedim bir türlü..
38ciğim sağlık olsun Allah hayırlısını nasip etsin.hiç canını sıkma çalışmalarını tüm hızıyla sürdür.
unutma o bebiş buraya geleceeeeeeeeeeeek:52::52::52::52::52::52:

olmuş bu artık deyip doğururdum eskiden olsa ama şimdi derisi şeffaf daha baksana içi görünüyo:1: daha büyüsün organların hepsi oluştu çok şükür ama daha hepsi çalışmaya başlamadı:6::6::6:bekliyoruzzz

valllaaa inanılmaz yaaaaaa :52::52::52::52::52: eli yüzü omurları herşeyi belliiiiii :46::46::46::46::46::46:

kızlar ben kaçıyorum alışveriş yapıp yemek yapmam lazım..

sizle sohbet çok güzeldi..yarın misafirim var gelemeyebilirm ama inşallah sora görüşürüz hepinizi tek tek öpüyorum kendizie iyi bakın:3:

kızlar selamlar okuya okuya tükendim yahu..bitiremedim bir türlü..
38ciğim sağlık olsun Allah hayırlısını nasip etsin.hiç canını sıkma çalışmalarını tüm hızıyla sürdür.
unutma o bebiş buraya geleceeeeeeeeeeeek:52::52::52::52::52::52:

Nerddeesiinnn sennnn siboticiimmmm bütün gün seni aradımmmmm durduuummmm :52::52::52:

sizle sohbet çok güzeldi..yarın misafirim var gelemeyebilirm ama inşallah sora görüşürüz hepinizi tek tek öpüyorum kendizie iyi bakın:3:

her zaman bekleriz canım hayırlı haberlerinle :16::16::16::16:

ay kuzucuuum yerim seni yaa...
işim çoktu bi türlü giremedim..işlerimi öyle hızlı yaptım ki görmeliydin beni:52::52::52::52:
hala biraz var ama çok acil olmayanları bıraktım köşede duruyorlar:34::34::34::34::34::34:

ihmal etme bizi :52::52::52::52: h.sonu bile bir boşluk yaşadım buraya giremedim ya.. telefondan girdim ama ondan da cvp yazmak zor anlayamadım hala :44::44:

güle güle canımm memnun oldum tanıstıgıma görüşmek üzere kolay gelsin:79::79:

ihmal etme bizi :52::52::52::52: h.sonu bile bir boşluk yaşadım buraya giremedim ya.. telefondan girdim ama ondan da cvp yazmak zor anlayamadım hala :44::44:

eder miyim hiç:34::34: bazen zor da olsa en azından bi girip kontrol etmeye çalışıyorum kim ne yapmış diye :16::16::16::16:
ya evet ben de telefondan bakıyorum da bazen çok zor oluyor..keşke kadınlar kulübü uygulaması çıksa da rahat rahat mesajlaşır gibi yazışsak:52::52::52::52::52:

Back
X