• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın anneler, ve anne adayları :3::3:

benim kırmızılardan hala ses soluk yok kapattık kapıları 9 aya kadar açılmıcak :47::47::47::kkk::kkk::emir_bebek::emir_bebek: :16::16:

:52::52::52::52::52::52::32::32::32::32:
ayy şekerim inşallah hamişsindir heyecanlandım bak şimdi yaaa inşallah açılmaz kapıların:16::16::16:

annecik bugün doktora yalvarıcak dua edin de göstersin doktor bebeğimi :18::18::18::18: tabi bebeğim de bacaklarının arasını:27:
tatlım bence de senin oğlun olacak :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

İ NA NA MI YO RUUUMMMMM

HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..çok sevindim darısı başımıza:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
benim 9 temmuz:26: tatlım. senin kaçtı

şeker batımız aynıymış birlikte bekleyeceğiz artık destek olalım birbirmize olur mu?

sağol bitanem o senin kalbinin güzelliği..
bende araştırırken kadınlar kulübü durmadan karşıma çıkıyordu..
en sonunda en iyisi üye olayım dedim..
bikaç topiğe girdim herkes kendi havasında gruplaşma olmuş..
kısa kısa cevap veren oldu ama bendeki sinirlerde oynadı..
hemen açtım topiği...
adını da bu yüzden ^^birlikte koydum^^
kimse gruplaşmasın herkes birbirine yardımcı olsun.. diye düşünmüştüm ve çoook şükür güzel bi ortam oluşturduk...
inşallah sonuna kadar da gideriz:nazar::nazar::nazar::nazar:

çok iyi yapmışsın tatlım ya valla eline sağlık..iyi ki bizleri bir araya topladın..oturduğum yerde arkadaşım yok denecek kadar az ama burası beni yalnız hissettirmiyor artık..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy şekerim inşallah hamişsindir heyecanlandım bak şimdi yaaa inşallah açılmaz kapıların:16::16::16:

tatlım bence de senin oğlun olacak :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..çok sevindim darısı başımıza:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

şeker batımız aynıymış birlikte bekleyeceğiz artık destek olalım birbirmize olur mu?

çok iyi yapmışsın tatlım ya valla eline sağlık..iyi ki bizleri bir araya topladın..oturduğum yerde arkadaşım yok denecek kadar az ama burası beni yalnız hissettirmiyor artık..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

olur şeker beraber destek olarak birbirimize bekleyeliiim :52::52::52::52::52:

Ağzın bal yesin şekerim inşallah isteyen herkese versin Rabbim bnde çok memnun oldum canım snn sonucu bende çok merak etttim test yapsana :(
canım dün sabh yaptım bgn çıkmaz biraz beklemek istiyorum yolculuk yaptım belki ondan geccikiyodur aklıma her şey geliyor:26:

sağol bitanem.. aynen benimde öyle ama sizler varsınız o yüzden hiç yalnız değilim...
bu arada hoş geldin kuzucum:38::38::38::38:

olur şeker beraber destek olarak birbirimize bekleyeliiim :52::52::52::52::52:

ayy hadi bakalım hayırlısı inşallah bu sefer olacak:34:inşallah aynı gün müjde de veririz:16::16::16::16::16:
dün gece baktım yumurta kıvamında sıvıyı görmedim ama çok ıslaktı.
ben de hemen kolları sıvayıp çalıştım:17::17::17:

sağol bitanem.. aynen benimde öyle ama sizler varsınız o yüzden hiç yalnız değilim...
bu arada hoş geldin kuzucum:38::38::38::38:
hoşbulduk şekerim dün konuşamadık psikolojini bozmuyorsun değil mi bebeğim??:20::20:

ayy hadi bakalım hayırlısı inşallah bu sefer olacak:34:inşallah aynı gün müjde de veririz:16::16::16::16::16:
dün gece baktım yumurta kıvamında sıvıyı görmedim ama çok ıslaktı.
ben de hemen kolları sıvayıp çalıştım:17::17::17:

hoşbulduk şekerim dün konuşamadık psikolojini bozmuyorsun değil mi bebeğim??:20::20:

oh oh iyi yapmışsın :1::1::1:
bende bugün takvime göre yumuş zamanım. bugün çalışacam bakalım. ay yoruldum artık yaaa. ara vermek istiyooom :17::17::17::17:

Back
X