• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tesekkür ederim beni rahatlattıgınız için güzel anne ve anne adaylari ben kacıyorum tekrar görüşmek üzere güzel sohbetlerrrr :nazar:

:52::52::52::52::52:inanmmıyoruuuuuumm ahh hadi gözün aydın bebeğimmmmmmmm ... kan tahlili mi yaptırdınn:52:

evet canım dun hastaneye gıtcem dıodum ya bu ay hııııccc beklemıodum ama doktor ultrasonda bakalım dedı bosuna bakmayalım yoktur dıorum:)sonrada baktı dedı kesen bıraz buyumus test yapalım dedeı ıdrar testı yaptı orda hemsıreye dıolarkı doktora sole pozıtıf ne ne dedım pozıtıf dedı anlamadım o test sonucu benım mı dıorum hala sok oldum:)))sonra emın olmak ıcınde kan testıde ıstedım pozıtıfmıs canım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ıns saglıkla kucagıma almayı nasıp etsın rabbım

ayyyyyyy eveeeet kaderdaşlarıımmm :52::52::52::52::52:
benim yumuş geçti sizde ne var ne yok. belirti falan bişey varmıııı. kasıklarda batma bel arısı falan oluyomuuu:52::52:

ayy inşş kuzum aynı zamanda hamiş olduğumuzuda öğrenicezzzz :16::16::16: temmuz 9 BAT günü:kkk::kkk:

ayy benim de bat 9 temmuz çok heyecanlıyım sanki bu sefer olacak gibi benim de yumuşum bugün bitiyor..dua edelim kızlar birbirimize bol bol:16::16::16:

Bende anlıyordum yumurtluyacağım zamanı çünkü kasıklarım hafif hafif ağrımaya başlıyordu birde akındım git gide koyuluyordu en son yumurta akı kıvamında olup ağrım geçiyo... Adetten 3 gün önce de göğüslerim ağrımaya başlıyor ve ne hikmetse rüya görüyorum adet olduğumu sonra da geliyo :53::53:

benim de geçen hafta başında kasık ağrısı oldu sanırım yumuş dönemi başlangıcına alametti..
ama göğsün ağrımaz adet olacağım zaman o yüzden pek anlamıyorum..ama adetim geciktiyse vücudumu davul gibi hissediyorum sadece:)

ama rüya görmen çok ilginçmiş başka şeyleri de görüyor musun rüyanda kıs yoksa??

tesekkür ederim beni rahatlattıgınız için güzel anne ve anne adaylari ben kacıyorum tekrar görüşmek üzere güzel sohbetlerrrr :nazar:

Ne demek canımmm hep birlikte biririmize destek oluyoruz burdaaa :8::8::8: Yine bekleriz aramıza ihmal etme tabii bu sefer müjdeli haberler ile gel :16::16::16:

evet canım dun hastaneye gıtcem dıodum ya bu ay hııııccc beklemıodum ama doktor ultrasonda bakalım dedı bosuna bakmayalım yoktur dıorum:)sonrada baktı dedı kesen bıraz buyumus test yapalım dedeı ıdrar testı yaptı orda hemsıreye dıolarkı doktora sole pozıtıf ne ne dedım pozıtıf dedı anlamadım o test sonucu benım mı dıorum hala sok oldum:)))sonra emın olmak ıcınde kan testıde ıstedım pozıtıfmıs canım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ıns saglıkla kucagıma almayı nasıp etsın rabbım

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım :16::16: darısı başıımızaaaa:16::16::16::16:

büyüdü ya teyzesi sormaa :) iyiyim hamdolsun canım. Birde annesi hissedebilse tam olarak daha iyi olacakta. :)))
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik inşallah kolay bir 9 ay geçirirsin bulantıların falan olmaz inşallah :))

inşallah canım valla şimdilik bulantım yok çok şükür doktor yiyebildiğin herşeyi ye dedi yakın bi zamanda yiyemiceksin dimi felaket tellalı gibi:9::9::9: dün sakindik bugün yaramazlık yapıyor içerde sancı oluyor arada sırada hareketliyiz bugün:9:en yakın zamanda hisset sende inşallah o minik tekmeleri :emir_bebek::emir_bebek::49::49::52:

Benim bulantılarım başladı kuzum 1-2 haftaya başlar seninkide sabahları fena oluyor

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Allah nazarlardan saaaakklaasıın maşallahh maşallaahhhh :16::16::16::16:
her zaman sen söylüyordun ya bu sefer ben söyleyeyim dedim:1::1:
ewt ya maşallah en son bıraktığımda böyle değildi bakem ee ben iyim nolsun şükür sizlerr dünbaktım listeye sana sormadım bukez güncel mi liste peki senin nasıl gidiyor :87:

evet o zaman yeniydi topik şimdi tam oturdu..:nazar::nazar:
evet listeyi her zaman güncelliyorum.. bende iyiyim canım şu an regl dönemindeyim bitsin hemen başlayacağım çalışmalara:17::17:bu ay kesin olması lazım yeter artık bu kadar naz dimi ama:1::1:

ayyyy masaallah bu kadar cabuk sonuc süper yaaa... tam cıkıcaktım sok oldum :52: :52: hayırlı olsun canım :nazar: sorabilir miyim sat ne zamandı

ayy benim de bat 9 temmuz çok heyecanlıyım sanki bu sefer olacak gibi benim de yumuşum bugün bitiyor..dua edelim kızlar birbirimize bol bol:16::16::16:

benim de geçen hafta başında kasık ağrısı oldu sanırım yumuş dönemi başlangıcına alametti..
ama göğsün ağrımaz adet olacağım zaman o yüzden pek anlamıyorum..ama adetim geciktiyse vücudumu davul gibi hissediyorum sadece:)

ama rüya görmen çok ilginçmiş başka şeyleri de görüyor musun rüyanda kıs yoksa??

şekerimmm benimde bugün yumuş günümmüğ burda hesaplama yöntemine göre...bu akşam yoğun çalıştırmam lazımn eşimiiii :9::9: inşş bu ay alırız güzel haberleriii:16::16:

Kısssskkaannndıımmmmm Bat 2 temmuzz :113::113::113::113::113::113::113:

şekerimmm ben seni kıskandımmm...sen daha erken öğrenceksin hamiş olduğunuuu :16::16:

bayanların %25 i hissedermiş yumurtlayacağı zamanı sanırım öyle birşey okumuştum.. :31::31: Benim vucüdüm şişmez hiçte gecikmez gününde gelir :nazar::nazar: Tabii bu ay hariç olacak :27::27: ara ara görürüm birşeyler :52::52::52:

ayyy canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahh..:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Darısı tüm isteyen anne aday adaylarının başına:16::16::16::16:

Back
X