sayfa 2000 olduğunda burada olacaaaaaaaaam inşallah bu sefer![]()
evettt az kaldı 2000.e

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sayfa 2000 olduğunda burada olacaaaaaaaaam inşallah bu sefer![]()
ayy inşş kuzum aynı zamanda hamiş olduğumuzuda öğrenicezzzztemmuz 9 BAT günü
![]()
veee 18 aktif üye kullanıcıııı olduuuevettt az kaldı 2000.e![]()
Kısssskkaannndıımmmmm Bat 2 temmuzz :113::113::113::113::113::113::113:
inanmmıyoruuuuuumm ahh hadi gözün aydın bebeğimmmmmmmm ... kan tahlili mi yaptırdınn
![]()
ayyyyyyy eveeeet kaderdaşlarıımmm
benim yumuş geçti sizde ne var ne yok. belirti falan bişey varmıııı. kasıklarda batma bel arısı falan oluyomuuu![]()
ayy inşş kuzum aynı zamanda hamiş olduğumuzuda öğrenicezzzztemmuz 9 BAT günü
![]()
Bende anlıyordum yumurtluyacağım zamanı çünkü kasıklarım hafif hafif ağrımaya başlıyordu birde akındım git gide koyuluyordu en son yumurta akı kıvamında olup ağrım geçiyo... Adetten 3 gün önce de göğüslerim ağrımaya başlıyor ve ne hikmetse rüya görüyorum adet olduğumu sonra da geliyo![]()
aaa annecikkk uyanmışşş... günaydın annesi..günaydın güzeller![]()
tesekkür ederim beni rahatlattıgınız için güzel anne ve anne adaylari ben kacıyorum tekrar görüşmek üzere güzel sohbetlerrrr![]()
inşallahh canımm yaa.. bakalımmm sabırsızlıkla bekliyorummmiyiyim kuzucum sen nasılsın?
kırmızıların gelmemiş çok sevindim canım..
9 ayda uğramaz inşallaaahhh![]()
veee 18 aktif üye kullanıcıııı olduuu
desene senin hamiş olduğunu daha önce öğrenceeezzz
biz seni kıskandık asıııııl![]()
çatlakkkkkkkkk naberr kızzzzzzzzzaynı bende sen gibiyim sancı bir giriyor bir çıkıyor bir giriyor bir çıkıyorrr
![]()
evet canım dun hastaneye gıtcem dıodum ya bu ay hııııccc beklemıodum ama doktor ultrasonda bakalım dedı bosuna bakmayalım yoktur dıorum:)sonrada baktı dedı kesen bıraz buyumus test yapalım dedeı ıdrar testı yaptı orda hemsıreye dıolarkı doktora sole pozıtıf ne ne dedım pozıtıf dedı anlamadım o test sonucu benım mı dıorum hala sok oldum:)))sonra emın olmak ıcınde kan testıde ıstedım pozıtıfmıs canım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ıns saglıkla kucagıma almayı nasıp etsın rabbım
büyüdü ya teyzesi sormaa :) iyiyim hamdolsun canım. Birde annesi hissedebilse tam olarak daha iyi olacakta. :)))
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik inşallah kolay bir 9 ay geçirirsin bulantıların falan olmaz inşallah :))
inşallah canım valla şimdilik bulantım yok çok şükür doktor yiyebildiğin herşeyi ye dedi yakın bi zamanda yiyemiceksin dimi felaket tellalı gibidün sakindik bugün yaramazlık yapıyor içerde sancı oluyor arada sırada hareketliyiz bugün
en yakın zamanda hisset sende inşallah o minik tekmeleri
![]()
Benim bulantılarım başladı kuzum 1-2 haftaya başlar seninkide sabahları fena oluyor
her zaman sen söylüyordun ya bu sefer ben söyleyeyim dedimAllah nazarlardan saaaakklaasıın maşallahh maşallaahhhh
![]()
ewt ya maşallah en son bıraktığımda böyle değildi bakem ee ben iyim nolsun şükür sizlerr dünbaktım listeye sana sormadım bukez güncel mi liste peki senin nasıl gidiyor :87:
evet canım dun hastaneye gıtcem dıodum ya bu ay hııııccc beklemıodum ama doktor ultrasonda bakalım dedı bosuna bakmayalım yoktur dıorum:)sonrada baktı dedı kesen bıraz buyumus test yapalım dedeı ıdrar testı yaptı orda hemsıreye dıolarkı doktora sole pozıtıf ne ne dedım pozıtıf dedı anlamadım o test sonucu benım mı dıorum hala sok oldum:)))sonra emın olmak ıcınde kan testıde ıstedım pozıtıfmıs canım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ıns saglıkla kucagıma almayı nasıp etsın rabbım
ayy benim de bat 9 temmuz çok heyecanlıyım sanki bu sefer olacak gibi benim de yumuşum bugün bitiyor..dua edelim kızlar birbirimize bol bol
benim de geçen hafta başında kasık ağrısı oldu sanırım yumuş dönemi başlangıcına alametti..
ama göğsün ağrımaz adet olacağım zaman o yüzden pek anlamıyorum..ama adetim geciktiyse vücudumu davul gibi hissediyorum sadece:)
ama rüya görmen çok ilginçmiş başka şeyleri de görüyor musun rüyanda kıs yoksa??
Kısssskkaannndıımmmmm Bat 2 temmuzz :113::113::113::113::113::113::113:
Bende tutucam sizinle birlikte söyülücem 10 temmuzdadermiiiişşşiimmmm
çatlarım ben yawww
ayy benim de bat 9 temmuz çok heyecanlıyım sanki bu sefer olacak gibi benim de yumuşum bugün bitiyor..dua edelim kızlar birbirimize bol bol
benim de geçen hafta başında kasık ağrısı oldu sanırım yumuş dönemi başlangıcına alametti..
ama göğsün ağrımaz adet olacağım zaman o yüzden pek anlamıyorum..ama adetim geciktiyse vücudumu davul gibi hissediyorum sadece:)
ama rüya görmen çok ilginçmiş başka şeyleri de görüyor musun rüyanda kıs yoksa??