ayy tebrik ederim şekerim eşin de hamiş baba oluyosunnn![]()
hahahaha teşekkürler canımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy tebrik ederim şekerim eşin de hamiş baba oluyosunnn![]()
kızlar eşime yaptım fena köpürdü hahahahahahahahhahahahahahha
Kızlarrrrr bebegimmm![]()
gelinimmmm.....maşallahhhhh
![]()
eneeeeeeeeeeeeem minnaccııık annesiiiiiiiii
o işaretli yer nere kese çapı dimiii. dedim acaba kafatası mı![]()
oyyhhhh teyzesinin btanesi.. ne kadr da minnakkk...Kızlarrrrr bebegimmm![]()
inşalllaaaaaaahhhhhhhhilk önce senin bi bebiş gelsin de sonrasında arkasından ben yaparım
![]()
kaç gündür aklımda eklicem eklicem ekleyememiştim iyiki hatırladık eee yorumla bakalım![]()
hayırlısı olsun kuzucum.. ben anneme bsey demediğim halde annem bile bana hamiş muamelesi yapıyordu. onlar bzden daha heycanlı ama yapcak bsey yok. eğer olmazsa üzülmek de yok. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. sen stres yapma ama.. herşeyy hayırlısı ve gönlünce olsun balımmmminşallah canım benimmmm....
ay annem aradı senin adetin geçikmezdi kesin hamilesn dedi eğer hamile değilsem annem üzülür seviniyo annem kendi kendine![]()
hayırlısı olsun kuzucum.. ben anneme bsey demediğim halde annem bile bana hamiş muamelesi yapıyordu. onlar bzden daha heycanlı ama yapcak bsey yok. eğer olmazsa üzülmek de yok. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. sen stres yapma ama.. herşeyy hayırlısı ve gönlünce olsun balımmmm![]()
canım fotoda sağa yakın yani içinde sola...içinde soldaysa kızdırgelin kaynana toprağından olurmuş ben de soldaymışım
![]()
kötü oldum birden çok duygulandımm