gözünaydın canımmm bir bedende iki kalp ne güzel bir mucizeee![]()
Hehehehehehe evet iki canlı olmak buymuş dün anladım işin gerçeğini :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözünaydın canımmm bir bedende iki kalp ne güzel bir mucizeee![]()
kasıklarım sızlıyor acayıpp
Allahalllah...hiç olmadı bende o bak..düz yattığım zaman kuyruk kemiğim ağrıyo ve ağırlaşıyo sanki sağa sola dönemiyorum popişimi kaldıramıyorum ben de![]()
siyavuşpaşa cnm
:26:biraz fazla erken değil mi o kadarlıkken anca kese görünür..bebeğin gelişimi ileriden gidiyodur yada vijinal ultrason mu karından mı??okadarcık pıt pıt bile içini kıpırdatmıştır
benimde abimin eşi hamile 5 haftalıkmış ve dün doktora gitti kalp sesini duymuş şaşırmış doktorda çok erken maşallahı var yaramazın demişilk çocuğunda bukdr erken duymamıştı oyüzden sordum canım
bendede bazen oluor bende kalkamıyorum donemıyorum Allah yardım etsın hepımıze
Ay inanmiyorum cok yakinizz canim insallah gorusmekte nasil olur :)
:26:biraz fazla erken değil mi o kadarlıkken anca kese görünür..bebeğin gelişimi ileriden gidiyodur yada vijinal ultrason mu karından mı??
ay amin ya ağladım en sonunda acıdan eşim de anlamamış oyun yapıyon sandım bi öyle dön ayyhh bi böyle dön ayyhh yapınca diyo...koştu yanıma kalçamı o kaldırdı vücudumun geri kalanını ben döndürdüm ve sola dönme operasyonumuz başarıyla bitti...![]()
bakalım nasıl gelıcek 9.ayımız![]()
:26:biraz fazla erken değil mi o kadarlıkken anca kese görünür..bebeğin gelişimi ileriden gidiyodur yada vijinal ultrason mu karından mı??
Ben medicalpark emine hanima giittm canm ilkkez ama muayene ucreti oldukca yuksek suan gebelegim yok ama batim 3 temmz bekliorm bakalm gebelik olustuysa guzel biyer. Bulmem gerek vital hospital nerde ?inşallah canım peki doktorun kim bizim semtten mi ben vital hospıtala gidiyorum genel kontrollerim falan orda oldu ,ondan önce muayenehaneye gidiyordum ama çok artmış burda devam ediyorum 1 yıldır
ayy düşünmek bile istemiyorumm...ben kötürüm gibi olurum herhalde...zaten göbeğim de şimdiden çıktı epey...dokuzuncu aya kalmadan patlar zaten![]()
Ben medicalpark emine hanima giittm canm ilkkez ama muayene ucreti oldukca yuksek suan gebelegim yok ama batim 3 temmz bekliorm bakalm gebelik olustuysa guzel biyer. Bulmem gerek vital hospital nerde ?
evet canım ultrasonla baktııı. hatta iki doktor vardı biri uzman diğeri prof.tu.bu cok guzel haber...cnm nasıl muayene oldun......ultrasonla mı bakıyor? bende bu ay olmazsa gıtmeyı dusunuyorum doktora......
ama daha 10 günüm vaaaarheeeeyyooooo....yaptır bakalım ne çıkcak!!!![]()
mendiller hazır halay çekmeyi bekliyoruz ozamannnnnnnn![]()
Merhaba kızlarrr, Ya bir sorum olacak sizler hamiş kalmadan once folik asit kullandınızmı ? Birde ben ıkı aylık evliyim eşimde bende istiyoruz çocuk sahıbı oılmak sizce cokmu erken ?
haha kız kucaklarında gıderz dermısım bnde
haznedarda geçen yaz açıldı medıcananın yan tarafında didem hanım doktorum denemeni tavsiye ederim 25 tl muayene şu an sgk lı
canım batıbahat hakkında bilgin varmı. bide safa hastanesi.ben ikisinden birine gitmeyi düşünüyorum :26:haznedarda geçen yaz açıldı medıcananın yan tarafında didem hanım doktorum denemeni tavsiye ederim 25 tl muayene şu an sgk lı
Merhaba kızlarrr, Ya bir sorum olacak sizler hamiş kalmadan once folik asit kullandınızmı ? Birde ben ıkı aylık evliyim eşimde bende istiyoruz çocuk sahıbı oılmak sizce cokmu erken ?