• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de 26 yaşındayım zamanı artık bana da doktor yazdı ama yazmasaydı da ben eczaneden alıcaktım ama gebelik öçncesi istersen git muayene ol smear testin yapılsın

bana da doktor folıdoce önerdi onu kullanıyorum :13:

Bende 23 yasindaym :) folidoce bende ishal yapti ama sende oldumu cnm

hamile kaldıkdan sonrada folik asit alanlar var benim başım kelmi ???? :44::44::44::44::44:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

senin eksiğin yok demek ki...gerek olsa doktorun niye vermesin..bana da progestan vermedi napayım şimdi gerek olmayan bişeyi alayım da bebeğime zarar mı vereyim...lazım olsa verirdi doktor...

ben de 26 yaşındayım zamanı artık bana da doktor yazdı ama yazmasaydı da ben eczaneden alıcaktım ama gebelik öçncesi istersen git muayene ol smear testin yapılsın

bana da doktor folıdoce önerdi onu kullanıyorum :13:

Hımm peki bana önerebileceğiniz bir doktor varmı :) Anadolu yakasındayım ben Kadıköy civarı olabilir :*

canım o tarafı hiç bilmiyorum forumdan bir arkadaşım central hospıtalda doğum yaptı onu biliyorum sadece ben Avrupa yakasındayım

neyse ben çıkıyorum kızlar ınssallah en kısa surede bebeklerınız gobısleerınızde olurrr:16::54:

kızlar ben çıkıyorum kociş gelicek hazırlanayım biraz dışarı çıkıcaz öptüm hepinizi gelince okuycam gitmesi zor oluyor ya aklım sizde kalıyor

Back
X