Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım saol.valla biraz bulantılar başladı bide sıcak çok etkilio işte onun dışında iyiym allaha şükür:)
günaydııınnnnnnnnnnnn kızzlaaarrrrsanırım kimsecikler yok uyanmadınız mı hala nasıl yatıyorsunuz şu sıcaktaa
![]()
tunaydın canımmm evet haklısın cok sıcak ben ama benım balkonum cok serın![]()
Eğer antalya da yaşıyor olsaydınız balkon bile kar etmezdi :) hehehehehehe benimki gibi
bende mi balkonda yatsam ya iyi fikir:112::129::129::129:tunaydın canımmm evet haklısın cok sıcak ben ama benım balkonum cok serın![]()
bende mi balkonda yatsam ya iyi fikir:112::129::129::129:
antalayadayım kuzum ama benım evın balkonu sımdılık serın cok sukur.sen hangı semttesın
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tb ederim cnm![]()
Oto aynı şehirdeyiz ne güzel Dedeman da oturuyorum canım ben yaşam hastanesinin orda
darısı herkesin başına teşekkür ederim kan testi henüz yaptrımadım h.içi doktora gidicem regl günümün geçmesini beklicem birkaç gün
ben uncalıdayım canım dedemanın oralar sehrın ıcı doğru sıcaktır.bırde 11.katta oturuyorum ohhh efıl efılll tabıkı perdenınde faydası oldu.
Bende evlenmeden önce ord oturuodum anneler orda oturuo şimdi oralar serin ya odam bile eserdi valla ne güzel :)12. Kattı bide ev anlatmama gerek yok bilion zaten :)
kızlar 7.gunumdeyım ne gelen var ne gıden sadece dun gece azıcık mıdem bulandı.ama başka hıcbır belırtı yokkkk yaaaa kımse yokmu konusacakkkkkkk
selam kızlar adetine 5 gün kalan var mı batımı 5 temmuz olan burda paylaşırmısınız şu and ayaşadıklarınızı belirtilerinizi. benim sadece kasıklarımda ağrı var başka da belirtim yok.
adetin 7 gün geçtiyse canım test yapsana niye bekliyorsun.