• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydııınnnnnnnnnnnn kızzlaaarrrr:8::8::8::8::8::8::8:sanırım kimsecikler yok uyanmadınız mı hala nasıl yatıyorsunuz şu sıcaktaa:33::33::33:

ben uncalıdayım canım dedemanın oralar sehrın ıcı doğru sıcaktır.bırde 11.katta oturuyorum ohhh efıl efılll tabıkı perdenınde faydası oldu.

Bende evlenmeden önce ord oturuodum anneler orda oturuo şimdi oralar serin ya odam bile eserdi valla ne güzel :)12. Kattı bide ev anlatmama gerek yok bilion zaten :)

Bende evlenmeden önce ord oturuodum anneler orda oturuo şimdi oralar serin ya odam bile eserdi valla ne güzel :)12. Kattı bide ev anlatmama gerek yok bilion zaten :)

bence sen annenlerde kal :1: buralar sımdılık güzel bakalım ramazanda klımalara mahkumuz.nasıl gıdıyor hamılelık su ıcmeyı ıhmal etme

selam kızlar adetine 5 gün kalan var mı batımı 5 temmuz olan burda paylaşırmısınız şu and ayaşadıklarınızı belirtilerinizi. benim sadece kasıklarımda ağrı var başka da belirtim yok.

kızlar 7.gunumdeyım ne gelen var ne gıden sadece dun gece azıcık mıdem bulandı.ama başka hıcbır belırtı yokkkk yaaaa kımse yokmu konusacakkkkkkk

selam kızlar adetine 5 gün kalan var mı batımı 5 temmuz olan burda paylaşırmısınız şu and ayaşadıklarınızı belirtilerinizi. benim sadece kasıklarımda ağrı var başka da belirtim yok.

tatlım benım adetım 6 gun gectı bendede hıcbır belırtı yok.4.gunumde kan testı yaptırdım 0.100 cıktı.bence bır kan testı yaptır derım belkıde melegın senınledırrrrr ınsallah

adetin 7 gün geçtiyse canım test yapsana niye bekliyorsun.

canım hemsıre 10 güne kadar bekle sonra tekrarlıyalım dedı.beklıyorum hıcbır belırtım yok sankı adetım bıtmıste rahatlamış gıbıyım cokk garıpp.sadece dun gece bıraz bulantım oldu

Back
X