• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar çok moralim bozuk telefondan size haber vermek için giriyorum.. Kırmızı kart yedim:(((( haptan sonraki 2.normal adetim.. Ben döngümü 30 gün hesaplamıştım ama 28. Günde geldi maalesef:((( bir de işten çıkıp yazlığa gitmek için eve hazırlanmaya gitmiştim kırmızılarla karşılaştım.. Denize giremeyeceğime mi yanayım olmadığına mı bilemedim:((( bu moral bozukluğuyla yola çıktım işte:((( sizinle paylaşmak istedim canlarım...

ayy çok üzüldümmm :((

kızlarrr çok heyecanlanıyorumm :S son 2 gün negatif çıkan idrar testleri pozitife döner mi acaba ???

slm arkadaşlar ınsallah hepınızın ıstedıgı bebısler bıran once gelır :16:

ayy çok üzüldümmm :((

kızlarrr çok heyecanlanıyorumm :S son 2 gün negatif çıkan idrar testleri pozitife döner mi acaba ???
İnşallah sen görmezsin kırmızıları canım :((( hiç belli olmaz hem erken yapılan test moral bozukluğundan başka birşey değil.. Yumurtlama dönemin geçse adet gecikmesinden 10 gün sonra belli oluyor.. Sen sabret bikaç gün daha.. İnşallah görürsün o çift çizgiyi;)
slm arkadaşlar ınsallah hepınızın ıstedıgı bebısler bıran once gelır :16:

Selam canım inşallah :)

kızlar ya benımm adetım 1 hafta geçti 2 tane gebelık testı yaptım negtf ve hala adet olmadım bune ya :50::50::50:

İnşallah sen görmezsin kırmızıları canım :((( hiç belli olmaz hem erken yapılan test moral bozukluğundan başka birşey değil.. Yumurtlama dönemin geçse adet gecikmesinden 10 gün sonra belli oluyor.. Sen sabret bikaç gün daha.. İnşallah görürsün o çift çizgiyi;)

Selam canım inşallah :)

ınsallah yaa ılk ayımız kasık agrısından baska bı belırtım yok ama yınede umutlanıyorum 2 gun kaldıı : )

kızlar ya benımm adetım 1 hafta geçti 2 tane gebelık testı yaptım negtf ve hala adet olmadım bune ya

Kızlar çok moralim bozuk telefondan size haber vermek için giriyorum.. Kırmızı kart yedim:(((( haptan sonraki 2.normal adetim.. Ben döngümü 30 gün hesaplamıştım ama 28. Günde geldi maalesef:((( bir de işten çıkıp yazlığa gitmek için eve hazırlanmaya gitmiştim kırmızılarla karşılaştım.. Denize giremeyeceğime mi yanayım olmadığına mı bilemedim:((( bu moral bozukluğuyla yola çıktım işte:((( sizinle paylaşmak istedim canlarım...

canım yaa kötü zamanlama olmuş ama sen bu tatili iyi değerlendir stresini at güzelcee bi daha ki ay kısmet olur inşallah
moralini bozma herzaman olumlu düşün canım benim

kızlaaaaaar herkese iyi geceler bende gelen giden yok henüz ama şey dicem ilişkiden sonra benden pembe sıvı geldi. daha da gelmedi. :17::17::17::17::17:acaba kırmızılar mı gelcek yaaaa:53::53::53::53:

aynı şeyleri yaşıyoruz ne tesadüf hep negatif kanda baktırdın mı değerine:43:
Günaydinlar herkese.......:-)
Ben de aynı durumdaydım.10 gün geçti.kan testi yaptirdim.malesef negatif ve hala gelen giden yok.negatif olduğuna mi üzüleyim geciktiğine mi.bide ne zorluklara ragmen gittim hastaneye.kayinvalidelerdeyiz köyde.aksilik arabalarinda arizasi vardi.bu sicakta dolmuşla gittik.dolmuştaki kadinlar habire bebek ve hamilelik haberlerini konusup durdular.allah bilir tabi kasıtli olup olmadığını.moralimiz bozulup omuzlar çöküncede dolmusu cekemedik taksiyle döndük köye.inşallah rabbimden diliyorum siz müjde verirsiniz.tüm bekleyenler.biz de önümüzdeki maçlara bakacagız artik.

canım yaa kötü zamanlama olmuş ama sen bu tatili iyi değerlendir stresini at güzelcee bi daha ki ay kısmet olur inşallah
moralini bozma herzaman olumlu düşün canım benim

taze anne nasılsınnnnn nasıl gidiyor hamilelik:16::16::16::9:

kızlaaaaaar herkese iyi geceler bende gelen giden yok henüz ama şey dicem ilişkiden sonra benden pembe sıvı geldi. daha da gelmedi. :17::17::17::17::17:acaba kırmızılar mı gelcek yaaaa:53::53::53::53:

daha gelmediyse gelmeyecektir akrilimm güzel düşün güzel olsunn:16::16::16:

sıla, canım benim bat karıştı bu ay. sen yinede yeni batımı 24 temmuz olarak değiştiriver :51:

ozozge, bat gününde başarılar dilerim canım :1: inşaallah gelmez o kırmızılar, hiçbirimize uğramasın bu ay, aminn :34:

ne ilacı kullandın beyaz bulut? yumurta gelişimi için mi?

inşallah gelmesin o kırmızılar hemde 9 ay boyunca (amin) :16: inşallah güzel haberler verirsin canım yaa :16:

cok taktım ben bu ısı kafaya cokk

Kızlar dün hastalanmadım ara ara ağrılarım oldu ama bugün sanki hastalanıcakmışım gibi ağrılarım çoğaldı hala inşallah olmaz diorum görmek istemiyorum kırmızıları eşim bile o kadar heycanla bekliyorki dün gece rüyasında pembe ayakkabı görmüş ben hamileymişim bizde çok takmış durumdayız Rabbim hayırlısını versin diorum her zaman ama bi yanımda olsun nolur die yalvarıyo Rabbime adet gününde her ay çektiği ağrıları çekipte hamile kalma kırmızıları görmeme ihtimali varmı :/

Kızlar dün hastalanmadım ara ara ağrılarım oldu ama bugün sanki hastalanıcakmışım gibi ağrılarım çoğaldı hala inşallah olmaz diorum görmek istemiyorum kırmızıları eşim bile o kadar heycanla bekliyorki dün gece rüyasında pembe ayakkabı görmüş ben hamileymişim bizde çok takmış durumdayız Rabbim hayırlısını versin diorum her zaman ama bi yanımda olsun nolur die yalvarıyo Rabbime adet gününde her ay çektiği ağrıları çekipte hamile kalma kırmızıları görmeme ihtimali varmı :/

inşallah görmezsin ama benimde hafif hafif karın ağrım var. ancak göğüslerimde şişlik olmasına rağmen hiç bir hassasiyet yok bacaklarımda da çekilme gibi bir ağrım var nedense. ilk hamileliğimdeki belirtileri hatırlamaya çalışıyorum ama 8 sene geçti hatırlayamıyorum :( 2 gün kaldı benimmm

inşallah görmezsin ama benimde hafif hafif karın ağrım var. ancak göğüslerimde şişlik olmasına rağmen hiç bir hassasiyet yok bacaklarımda da çekilme gibi bir ağrım var nedense. ilk hamileliğimdeki belirtileri hatırlamaya çalışıyorum ama 8 sene geçti hatırlayamıyorum :( 2 gün kaldı benimmm

zaten kocam olacak öküz yeteri kadar canımı sıktı şöyle keyfimce bekletmedi

Back
X