ahaaa hamişimiz var hayırlı olsuuuunn![]()
inşallah öyledir canım. az önce baktım süt gibi bayaz akıntı gelmiş. ve sağ yumurtalıklarım ve yine belimin sağına sürekli kıramp giriyor sabahtan beri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahaaa hamişimiz var hayırlı olsuuuunn![]()
gunaydın cumleten bır ıkı saat sonra sonucumu ogrencem. Ise gıtmek ıstemıyorum oglen gıtcem ve gece 11 e kadar ısteyımm Allah yardımcım olsun
beyaz akıntı mııııııııııı![]()
evet canım lavaboya girince iç çamaşırımda gördüm az önce beyaz süt gibi bir akıntı. şeffaf akıntım olurdu ama hiç bu renk bir akıntım olmamıştı.??
inşallah öyledir canım. az önce baktım süt gibi bayaz akıntı gelmiş. ve sağ yumurtalıklarım ve yine belimin sağına sürekli kıramp giriyor sabahtan beri.
hamişsiiiiiiiiincanım test yapsana idrar
![]()
beyaz akıntı mııııııııııı![]()
Pisttt ben anlamadim yaa beyaz akinti olunca ne oluyor :)
evet bendede olmuştu hala da oluyorrradet geçtikten sonra gelen süt beyazı akıntı hamşlik belirtisi canım. öyle olan genelde hamiş çıkıyoo![]()
evet canım lavaboya girince iç çamaşırımda gördüm az önce beyaz süt gibi bir akıntı. şeffaf akıntım olurdu ama hiç bu renk bir akıntım olmamıştı.??
Beyaz süt gibi akıntı bazen bende de oluyo ben acaba intihap mı diyorum ama ????
selammm arkadaslar