- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım bende de oluyo ama devamlı değil ve yoğun değil. hamişlerin belirgin oluyo yoğun oluyo. rahim sütü deniyo zaten o akıntıya. rahmi besliyomuş
kızlar doktordn geldm şmdi Allahma şükr kist falan olammış yumurtam çok büüymş o yüzden bukad çok sanı yapyomuş gebelik testi istedi kan verdm yarn çıkcak sonuç inş hayrlsı olur dua edin bana :26::26::26::26::26:
kızlar doktordn geldm şmdi Allahma şükr kist falan olammış yumurtam çok büüymş o yüzden bukad çok sanı yapyomuş gebelik testi istedi kan verdm yarn çıkcak sonuç inş hayrlsı olur dua edin bana :26::26::26::26::26:
inşalllah doktor da 15. haftaya kadar sürer dedi![]()
ayyy benim ufaklık susam kadarmış okadar küçük mü yaaaa![]()
evet bendede olmuştu hala da oluyorrr![]()
ya benimkine ne demeli haha:) kurşun kalemin arkasındaki silgi yerine sığacak kadardı dün öyle yazıyordu :)
evet canım dün okudum onu çok hoşuma gitti
bide çok büyükmüş gibi anlatıyodu artık kurşun kalemin arkasındaki silgi yerine sığabilir gibi bişey yazıodu bayıldıımmm![]()
aldım test sonucunuu kooosskoca bır negatıfff pekı ya o bel kasık agrılarıı mıde bulantılarııı bas donmelerı gogus sızlamalarıı neydı Allahın belası o belırtıler neydıı su anda kendımı okadar mutsuz hıssedıyorumkı kızıma soz verdım ama olmadı Allah yavrumun canını sag etsınn
çoooooookkkkkkkkkkk uykummmmm vaaaaaaaarrrrrrrrr
![]()
hep öyle olur zatenn.. çalışıyor olsan uyumak istersin çalışmasan sabahın bilmemkacında ayaktasınbenim de tam tersi ya çalışırken gözlerim kapalı giderdim işe şimdi sabahın ta köründe uyanıyorum bugün uyuyamadım da üstüne 5 buçuktan beri ayaktayım:26:
çoooooookkkkkkkkkkk uykummmmm vaaaaaaaarrrrrrrrr
![]()
aldım test sonucunuu kooosskoca bır negatıfff pekı ya o bel kasık agrılarıı mıde bulantılarııı bas donmelerı gogus sızlamalarıı neydı Allahın belası o belırtıler neydıı su anda kendımı okadar mutsuz hıssedıyorumkı kızıma soz verdım ama olmadı Allah yavrumun canını sag etsınn