• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende tam onu diyodum kendi kendime:1::1::1:
hiç girmiyosun bu aralar yoğunsun herhalde:34::34::34:
bende seni özledim tatlım ben iyiyim sen nasılsın bakim:48::48:

tamam değiştireyim ama bi daha değiştirmem direkt ekleme yaparım:49::emir_bebek::nazar:

canımsın :) eşimin memurluk sevinci var üzerimizde öncesinde ramazana hazırlık ramazan geldi bu sefer misafir yemek davetleri felan o yüzden pek giremiyordum canım

bugün psikopata bağladım kızlar yaa :36::36::36::36: şimdi kim kalkıp duş alıcak da sağlık ocağına gidecek de ordan misafirliğe gidicek....:26::26::26:

canımsın :) eşimin memurluk sevinci var üzerimizde öncesinde ramazana hazırlık ramazan geldi bu sefer misafir yemek davetleri felan o yüzden pek giremiyordum canım
tahmin ettim zaten bebeğim bak ne güzel rabbim temiz gönlüne göre verdi:16::16::16:
nasıl sevindim senin adına anlatamam:54::54::54:

bugün psikopata bağladım kızlar yaa :36::36::36::36: şimdi kim kalkıp duş alıcak da sağlık ocağına gidecek de ordan misafirliğe gidicek....:26::26::26:

sen gideceksin bebeğim:52::52::52::52:

hayırdır kuzum her zaman kıpır kıpırsın sen noluyo sana şöyle silkelende bi kendine gel kuzucum ;)

tahmin ettim zaten bebeğim bak ne güzel rabbim temiz gönlüne göre verdi:16::16::16:
nasıl sevindim senin adına anlatamam:54::54::54:

sen gideceksin bebeğim:52::52::52::52:

çok teşekkür ederim balım kurban olduğum mevlan bir yerden aldı diğer taraftanda verdi 40 gün içinde hem büyük bir acı yaşadım hemde büyük bir mutluluk acımın üzerine bu mutluluk beni kendime getirdi rabbimin büyüklüğünü dahada güzel gördüm hamdolsun

selam canım 26 yasındayım...:24:
aman bi de yaşlıyım diyo ben 29um ben napim :(

çook şükür yaramaz bişey yok kuzucum
Allah iyilik versin bebiş..

Allah'ım hepinize gönlünüze göre, hayırlıysa bebişlerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin. Bende bu ay geciktim. Öncelikle kendim test yaptım ve kafa karıştırıcı birşey çıktı. Emin olamadığım için dr ye gittim muayene oldum. Döl yatağın kalınlaşmış dedi ama kan testi negatif... Ne yazıkki bebişim yokmuş. :43:

Hayırlısı olsun tatlım sıkma canını inşallah en yakın zamanda olur..

Günaydın canlar nasılsınz özledim sizi kaç kündür girmedim topiğe

günaydıınnnnn :):) nasılsınız bakıyım hatunlar?

Hoşgeldiniz kızlarrr :3::3::3::3:

canımmm benim batı yazarmısın 31 temmuzzz :10::10:

ya 2 gün öncesin benden :47::47::47:

günaydıınnnnn :):) nasılsınız bakıyım hatunlar?
iyiyim canım sen nasılsın??
çok teşekkür ederim balım kurban olduğum mevlan bir yerden aldı diğer taraftanda verdi 40 gün içinde hem büyük bir acı yaşadım hemde büyük bir mutluluk acımın üzerine bu mutluluk beni kendime getirdi rabbimin büyüklüğünü dahada güzel gördüm hamdolsun

valla çook sevindim ben yaa bak rabbim ne kadar büyük:16::16:

ya bu sabahları olan mide bulantısıyla başım dertte benim napcam ben kızlar yaa :(
boş yere ümitlenmek istemiyorum ama yinede batı bekleyim demi?

bencede batını bekle şekerim:31::31:

oruç tutmasam problem değil ama oruçda tutunca yorgunluk halsizlik mide bulantısı mide yanması bişey içmediğim halde sürekli tuvaletim varmış gibi olması hepsi üst üste gelince çok zor oluyo.. :S

oruç tutmasam problem değil ama oruçda tutunca yorgunluk halsizlik mide bulantısı mide yanması bişey içmediğim halde sürekli tuvaletim varmış gibi olması hepsi üst üste gelince çok zor oluyo.. :S

çook belirtin varmış kız hayırdır inşallah:49::49::49::49:

Back
X