• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haziran ayında ne cok belirti hissetmiştim ama şimdi anlıyorum ki hepsi psikolojık bu ay gayet rahatım düşünmüyorum önemsemiyorum her ne oluyorsa takvimde kullanmadım bakalım sonuc ne olacak bol bol proteın takvıye edıyorum kocama :)

ayy kolay gelsin canım benim :) allahtan yemeklerin bi kısmı hazır çok bişey hazrlamıcam bugün :)

aksama annemler gelecek diye 0 dan yemek yaptım aslında bugunluk yemeklerım vardı ,hepsini yapayımda aradan cıksın bi pilav kaldı onuda iftara yakın yaparım salata bile hazır ramazan boyu ızınlıyım dınlene dınlene yapıyorum :)

hiç sorma canım ya bende meraktan çatlıycam ve bugün 3. günüm hala regl olmadım :) sevinemiyorum da tam emin olmayınca. anlıycağın karışık duygular içerisindeyim

bana kalırsada 1 hafta bekle ,yani psikolojıkt olabılır kı yakın zamanda yasadım bende sen yine olumsuza alıştır kendını olumlu olursa ne ala ne güzel süpriz olur :)

aksama annemler gelecek diye 0 dan yemek yaptım aslında bugunluk yemeklerım vardı ,hepsini yapayımda aradan cıksın bi pilav kaldı onuda iftara yakın yaparım salata bile hazır ramazan boyu ızınlıyım dınlene dınlene yapıyorum :)

hımmmm anladımm cnm :) ellerine sağlık o halde ;)
ohh valla süper ramazanda çalışmak çok zor oluyo çok ii olmuş..

slm tatlım bi belirtin filan var mı peki??

canım 10 gündür göğüslerim de aşırı hassasiyet var dokunamıyorum bile acısından. ve aşırı bir uyku hali,halsizli sürekli uyku modundayım. dünde belimin sağın da ve sağ yumurtalıklarım da akşama kadar kramp batması oldu şimdi de arada aynı belimin sağına kramp giriyor. ve dün beyaz süt gibi bir akıntım geldi.

Aa batlarimiz ayni gun insallah hayirdir canim ya. Bende sadece agri vardi oda gitti hic belirti yok bu ay bosa calistik biz :)

valla bende 1.5 haftadır mide bulantısı,mide yanması,çok sık tuvalete çıkma ihtiyacı oluyo ama tuvalete gidiyorum bişey yok,bide çok sık acıkma hissi oluyo :S
ama yinede ümitlenmiyorum :(

hımmmm anladımm cnm :) ellerine sağlık o halde ;)
ohh valla süper ramazanda çalışmak çok zor oluyo çok ii olmuş..

ben oruç tutamasamda eşim tutuyor onun için evde olayım dedim birikmiş bir dünya izin vardı:) şimdi iftardan sonra uyumuyorum sahura kadar ne isterse yapıyorum 2 gundur börek yapıyorum taze taze sıcakken yiyiyor :) serınlıkte ıyı oluyor gece kusuyum bu aralar :):)

slm tatlım bi belirtin filan var mı peki??

canım 10 gündür göğüslerim de aşırı hassasiyet var dokunamıyorum bile acısından. ve aşırı bir uyku hali,halsizli sürekli uyku modundayım. dünde belimin sağın da ve sağ yumurtalıklarım da akşama kadar kramp batması oldu şimdi de arada aynı belimin sağına kramp giriyor. ve dün beyaz süt gibi bir akıntım geldi.

hadi bakalım inşallah hayırlısı olur canım :)

hadi bakalım hayırlısı olur inşallah:38:

ben oruç tutamasamda eşim tutuyor onun için evde olayım dedim birikmiş bir dünya izin vardı:) şimdi iftardan sonra uyumuyorum sahura kadar ne isterse yapıyorum 2 gundur börek yapıyorum taze taze sıcakken yiyiyor :) serınlıkte ıyı oluyor gece kusuyum bu aralar :):)

valla senin için bu izin harika olmş ama 2 gündür sıcak sıcak börek yiyen eşin için daha da bi harika olmuştur eminim :)
maşallah valla :)

merhaba kızlar nasılsınız? sag tarafıma bişey oturmus gibi bir agrı oluyo, batma gibi sanırım tam tanımlayamadım,acaba yumurtlama günüm mü yaklasıyor bi bilen var mı ?

valla senin için bu izin harika olmş ama 2 gündür sıcak sıcak börek yiyen eşin için daha da bi harika olmuştur eminim :)
maşallah valla :)

tamamen eşim için yaptıgım bir fedakarlık oldu bu,evet halınden memnun hergün taze yemek değişik çorbalar istiyor :):) bir çay bardagından pilav 1 su bardagından fasulye nohut yapıyorum :)

Back
X