• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün ilk defa keseyi gördük canım bebişi göremedik hala biraz da kanamam varmış ilaç kullanıyorum
sende ne var ne yok canım:6:

benden de iyilik sağlık canım ne olsun. doktor klomen diye bi ilaç verdi. çocuğum olmuyo dedim diye. 1 yıldır olmuyo dedim. verdi klomeni. bende acaba kullansammı diye düşünüyorum. daha bi deneme yaptık çünkü. bilemedim düşünüyom halaa :26::26::26:

benden de iyilik sağlık canım ne olsun. doktor klomen diye bi ilaç verdi. çocuğum olmuyo dedim diye. 1 yıldır olmuyo dedim. verdi klomeni. bende acaba kullansammı diye düşünüyorum. daha bi deneme yaptık çünkü. bilemedim düşünüyom halaa :26::26::26:

canım bence kullanma oluruna bırak daha erken senin için ama yinede sen bilirsin

ayy canıım bu arada az önce hasta geldi de dikkat edemedim. keseyi gördünüz demeeek:16::16::16: bebişin 9 ay orda işte ona göre :16::16::16:

bebişi kalp atışı zamanı bi leke şeklnde anca görürsün zaten canım benim:6::6:

aayyyy ne bilim görcem umuduyla gidip göremeyince bi tuhaf oldum normalse problem yok saol canım :16:

ayy canıım bu arada az önce hasta geldi de dikkat edemedim. keseyi gördünüz demeeek:16::16::16: bebişin 9 ay orda işte ona göre :16::16::16:

inşallah canım gitmesin biyere :16:

hala kararsızım canım yaaaa. hormon testim yapıldı herşey normal o güzel. akışına mı bıraksam acabaaa:26::26:

herşey normal çıktıysa ilaçla bozma bünyeni canım akışına bırak bence

aayyyy ne bilim görcem umuduyla gidip göremeyince bi tuhaf oldum normalse problem yok saol canım :16:

yok güzelim şimdi görünmez zaten ilk önce kese sonra kalp atışı....o sırada bebeğe benzemeyen ufak bi ağartı o kadar...ama kalpten bi ay sonraki kontrolde bildiğin bebek :emir_bebek::emir_bebek:

Selam kızlar uzun bir süredir uğrayamıyordum..Nasılsınız umarım keyifler yerindedir..Ramazan-ı Şerif bol hayırlar getirmesi dileğiyle..Benm kırmızılar gelmedi bu ay 6. günümdeyim ama endişeliyim çok kaptırmamaya çalışıyorum keendimi negatif sonuçlar çok üzüyor çünkü :( yarın idrar testi düşünüyorum.. sol kasığımda batmalar oluyor arada ağrımda yok tabi bu ay doktor kontrolüne başladım folik asit kllanıodm belki ondanmı gecikti bilmiyorum ama inşallah hayırlısı olsun.. :) inşallah hepimiz isteğimize kavuşuruzz :16::16:

kızlar slm...her ay en 2 gün geriye atan adetim şimdiye kadar sekteye uğramadı. ilk defa gecen ayki adetime bi gün kaldı. bugun çatladım ve test yaptım negatif çıktı. sizce cıkmayabilirmi..iide hiç gecikmeyen adetim neden bu ay gecikir? lütfen dularınıza ihtiyacım var.

Back
X