hoşgeeelllldddiiinnn canımmmm![]()
hoşbulduuum canımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeeelllldddiiinnn canımmmm![]()
hoşbulduuum canımmmhamişlik nasıl gidiyor bakalımm
![]()
Slm kızlar pinksugar diye bi arkadaş dün tahlil verecekti aldı mi sonucu bilen var mi.takip ediyorum da test yaptıranları :))
bugün ilk defa keseyi gördük canım bebişi göremedik hala biraz da kanamam varmış ilaç kullanıyorum
sende ne var ne yok canım![]()
canım ben bugün bikaç sayfa okudum ama hamiş haberi yoktu ya henüz gelmedi yada negatif bilemiyorum:26:
benden de iyilik sağlık canım ne olsun. doktor klomen diye bi ilaç verdi. çocuğum olmuyo dedim diye. 1 yıldır olmuyo dedim. verdi klomeni. bende acaba kullansammı diye düşünüyorum. daha bi deneme yaptık çünkü. bilemedim düşünüyom halaa :26::26::26:
bugün ilk defa keseyi gördük canım bebişi göremedik hala biraz da kanamam varmış ilaç kullanıyorum
sende ne var ne yok canım![]()
canım bence kullanma oluruna bırak daha erken senin için ama yinede sen bilirsin
bebişi kalp atışı zamanı bi leke şeklnde anca görürsün zaten canım benim![]()
ayy canıım bu arada az önce hasta geldi de dikkat edemedim. keseyi gördünüz demeeekbebişin 9 ay orda işte ona göre
![]()
hala kararsızım canım yaaaa. hormon testim yapıldı herşey normal o güzel. akışına mı bıraksam acabaaa:26::26:
aayyyy ne bilim görcem umuduyla gidip göremeyince bi tuhaf oldum normalse problem yok saol canım![]()
kızlar 2li tarama testlerı nezaman yapılıyorr??
yok güzelim şimdi görünmez zaten ilk önce kese sonra kalp atışı....o sırada bebeğe benzemeyen ufak bi ağartı o kadar...ama kalpten bi ay sonraki kontrolde bildiğin bebek![]()
11-14 haftalar arası ben 12+2de gittim